SławekD-żonka 09.09.2005 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Qrczak zgapłam się - w międzyczajniku czytałam jak zdobyc bileciki na koncert Stinga Markus - gratulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 09.09.2005 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Witam!!Co słychac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 09.09.2005 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Markus gratulki!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 09.09.2005 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Whisper Prezesum Recordum Czy ja też będę mogła kiedyś liczyć na tytuł Skarbnikum Rekordum Wszyscy mnie pytają jakbym ja się sam o tytuł wystarał Ja nic nie wiem, dawali to wziąłem... Prezesum, nie nerwujsja dobrze zrobiłeś, bo jak to stare przysłowie pszczół mówi: Jak dają to bierz - jak biją to uciekaj A mój kumpel co trenował boks zawsze wtedy mówi: jak biją to oddaj.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 09.09.2005 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Streszczenie odcinka 827: Na stronę zajechała Kasztanka Badi więcej już nie jedzie do Sopotu bo plan (za)pylenia ma już wykonany zaocznie pochwaliliśmy Kasi małżonka Haneczka śpi jak "niemowlę", a Funia jest w stanie wykarmić kompanię wojska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 09.09.2005 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Cześć Moniś! Dzieki za oprowadzenie po swojej budowie. Na prawdę wczoraj było super i zaraz zaczynam wydzwaniać pod numery, które mi wczoraj podałaś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 09.09.2005 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Czesc Kze!!!! Mi tez bylo bardzo milo..... no i pozdrowienia dla Zony!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 09.09.2005 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Qrczak zgapłam się - w międzyczajniku czytałam jak zdobyc bileciki na koncert Stinga Markus - gratulki Dzięki. Podstawowy warunek to trzeba być abonentem Idei, tfu - chciałem powiedzieć Orange Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 09.09.2005 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Qrczak zgapłam się - w międzyczajniku czytałam jak zdobyc bileciki na koncert Stinga Markus - gratulki Dzięki. Podstawowy warunek to trzeba być abonentem Idei, tfu - chciałem powiedzieć Orange My ze Sławkiem jesteśmy tylko smska najlepiej słać zaraz po północy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 09.09.2005 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Qrczak zgapłam się - w międzyczajniku czytałam jak zdobyc bileciki na koncert Stinga Markus - gratulki Dzięki. Podstawowy warunek to trzeba być abonentem Idei, tfu - chciałem powiedzieć Orange My ze Sławkiem jesteśmy tylko smska najlepiej słać zaraz po północy A za ile ten SMS ??? Bo przecież jakoś im się ten koncert musi zwrócić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 09.09.2005 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Qrczak zgapłam się - w międzyczajniku czytałam jak zdobyc bileciki na koncert Stinga Markus - gratulki Dzięki. Podstawowy warunek to trzeba być abonentem Idei, tfu - chciałem powiedzieć Orange My ze Sławkiem jesteśmy tylko smska najlepiej słać zaraz po północy A za ile ten SMS ??? Bo przecież jakoś im się ten koncert musi zwrócić 1,22zł - ludziska ślą chwilę po północy - i dostają info że za późno a to 4tys osób dziennie dostaje - już im się ten koncert zwrócił! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 09.09.2005 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 I ja chyba tez oddam pole kze. Niech jutro strzeli sobie te setkę No co Ty Prezesie.. Nie można tak walkowerem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 09.09.2005 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Czesc Kze!!!! Mi tez bylo bardzo milo..... no i pozdrowienia dla Zony!!!! Dzięki, dzieki... Juz umówiłem sie z kierownikiem budowy.. Bardzo miły Pan. Mamy spotkac się w ... niedziele o 9.00.. Zaskoczył mnie, że che spotkać się w niedziele.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 09.09.2005 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 uuu co ja widze.. Kasztanka mnie dogonila... wiec informuje wszystkich... dzis czajnikuje Podnosze rękawicę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 09.09.2005 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 będę o 10 przynieść Wam coś piwko może być.. Strasznie dziś gorąco.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 09.09.2005 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 No to jak świętujemy dalej czy nie Swiętujemy!!! Funia już może pić?może, może........... rozcieńczony sok jabłkowy To może choc karmi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 09.09.2005 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Czesc Kze!!!! Mi tez bylo bardzo milo..... no i pozdrowienia dla Zony!!!! Dzięki, dzieki... Juz umówiłem sie z kierownikiem budowy.. Bardzo miły Pan. Mamy spotkac się w ... niedziele o 9.00.. Zaskoczył mnie, że che spotkać się w niedziele.. Mam nadzieje, ze uda sie Wam dogadac.... napewno bedziesz zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 09.09.2005 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Ps. Magia domowych pieleszy - w szpitalu płacz cały czas, a w domku przespana calutka noc. Bo w domu najlepiej i Hania pewnie już o tym wie A Ty jak sobie radzisz? No i jak się czujesz? Radzę sobie nieźle, przy takim aniołku (tfu, zeby nie zapeszyc) mmożna wszystko zrobić. A czuję sie coraz lepiej. Jak sie szwy rozpuszczą powinno być całkiem fajnie. To miałaś cesarkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 09.09.2005 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Tak, najmłodsze dziecię RW już na świecie, ale niedługo Haneczka będzie nosiła ten tytuł, bo Kze nam też niebawem tatusiem zostanie a kto po kze No właśnie??? Kto na ochotnika???????? - ja chętnie, ale najpierw musimy się przeprowadzić więc stawiam na Moniś (mam nadzieję, że się nie obrazi, że ją 'wystawiłam' ) Dlatego, że była w Sopocie? Kze a Tobie rodzice mowili, ze dzieci biora sie z Sopotu???? Nie... Coś wspominali o bocianie... Ale może ten bocian był z sopotu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 09.09.2005 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Ps. Magia domowych pieleszy - w szpitalu płacz cały czas, a w domku przespana calutka noc. Bo w domu najlepiej i Hania pewnie już o tym wie A Ty jak sobie radzisz? No i jak się czujesz? Radzę sobie nieźle, przy takim aniołku (tfu, zeby nie zapeszyc) mmożna wszystko zrobić. A czuję sie coraz lepiej. Jak sie szwy rozpuszczą powinno być całkiem fajnie. To miałaś cesarkę? Nie tylko przy cc sa szwy szyją też gdzie indziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts