monka 09.09.2005 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Ps. Magia domowych pieleszy - w szpitalu płacz cały czas, a w domku przespana calutka noc. Bo w domu najlepiej i Hania pewnie już o tym wie A Ty jak sobie radzisz? No i jak się czujesz? Radzę sobie nieźle, przy takim aniołku (tfu, zeby nie zapeszyc) mmożna wszystko zrobić. A czuję sie coraz lepiej. Jak sie szwy rozpuszczą powinno być całkiem fajnie. To miałaś cesarkę? No niekoniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 09.09.2005 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Tak, najmłodsze dziecię RW już na świecie, ale niedługo Haneczka będzie nosiła ten tytuł, bo Kze nam też niebawem tatusiem zostanie a kto po kze No właśnie??? Kto na ochotnika???????? - ja chętnie, ale najpierw musimy się przeprowadzić więc stawiam na Moniś (mam nadzieję, że się nie obrazi, że ją 'wystawiłam' ) Dlatego, że była w Sopocie? Nie, ale z tego co pamiętam (ale qrcze moja pamięć - ojoj - obym gafy nie walnęła) to są pewne plany... To trzymam kciuki za plany Moniś!!! A dziekuje. A ja trzymam kciuki za dwa tygodnie!!! Niech bedzie szybko i bezbolesnie Oby, oby... Ja już miewam koszmary, że .. spóźnię się i nie zdążę zrobić zdjęć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 09.09.2005 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 828 ? Widzisz Markus!!! Jak dodałeś "?" i emotikon to od razu wcelowałeś... Gratulacje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 09.09.2005 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Oby, oby... Ja już miewam koszmary, że .. spóźnię się i nie zdążę zrobić zdjęć... To chyba tatuś ma większego nerwa od mamusi ale coś w tym jest, jak u mnie się zaczęło, to ja jeszcze byłam pod prysznicem, a Sławek już był gotowy do drogi i mnie popędzał ach ci faceci - kochani jesteście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 09.09.2005 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Czesc Kze!!!! Mi tez bylo bardzo milo..... no i pozdrowienia dla Zony!!!! Dzięki, dzieki... Juz umówiłem sie z kierownikiem budowy.. Bardzo miły Pan. Mamy spotkac się w ... niedziele o 9.00.. Zaskoczył mnie, że che spotkać się w niedziele.. Mam nadzieje, ze uda sie Wam dogadac.... napewno bedziesz zadowolony Biorąc pod uwagę wynik jaki u Ciebie widziałem to mamy o tym kierowniku jak najlepsze zdanie... Zdobaczymy ile będzie chciał. W każdym wypadku dla mnie liczy się jakość i oczywiscie rozsądna cena. A ten facet ujął mnie w rozmowie telefonicznej tym, ze na prawde jest chetny podjęcia się kolejnej roboty. Nie ma podejścia tumiwisizm.. Sądzę, że jest to istotne by pracownik miał motywacje do podjęcia się jakiegos zlecenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 09.09.2005 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Oby, oby... Ja już miewam koszmary, że .. spóźnię się i nie zdążę zrobić zdjęć... To chyba tatuś ma większego nerwa od mamusi ale coś w tym jest, jak u mnie się zaczęło, to ja jeszcze byłam pod prysznicem, a Sławek już był gotowy do drogi i mnie popędzał ach ci faceci - kochani jesteście Moja żona jeszcze nie spakowała sie do końca!!! Ja już jestem gotów jeździć z torbą w bagażniku i aparatem w teczce żeby tylko być zwartym i gotowym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 09.09.2005 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 KZE dlaczego zmienił się obrazeczek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 09.09.2005 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 KZE dlaczego zmienił się obrazeczek ? A tamten był lepszy? Po pierwsze przestał wyświetlać sie, a po drugie przecież nie musi być zawsze tak samo.. Można troszkę pozmieniać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 09.09.2005 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Oby, oby... Ja już miewam koszmary, że .. spóźnię się i nie zdążę zrobić zdjęć... To chyba tatuś ma większego nerwa od mamusi ale coś w tym jest, jak u mnie się zaczęło, to ja jeszcze byłam pod prysznicem, a Sławek już był gotowy do drogi i mnie popędzał ach ci faceci - kochani jesteście Moja żona jeszcze nie spakowała sie do końca!!! Ja już jestem gotów jeździć z torbą w bagażniku i aparatem w teczce żeby tylko być zwartym i gotowym... To jeszcze naładuj baterie w komórce i miej zapasowe do aparatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 09.09.2005 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Oby, oby... Ja już miewam koszmary, że .. spóźnię się i nie zdążę zrobić zdjęć... To chyba tatuś ma większego nerwa od mamusi ale coś w tym jest, jak u mnie się zaczęło, to ja jeszcze byłam pod prysznicem, a Sławek już był gotowy do drogi i mnie popędzał ach ci faceci - kochani jesteście Moja żona jeszcze nie spakowała sie do końca!!! Ja już jestem gotów jeździć z torbą w bagażniku i aparatem w teczce żeby tylko być zwartym i gotowym... To jeszcze naładuj baterie w komórce i miej zapasowe do aparatu Słusznie!!! Musze pamiętać jeszcze o ładowarce do akumulatorków. Dodatkowy zestaw baterii już kuiłem! Tylko, że te paluszki to starcza na ok.15 zdjęć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.09.2005 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Oby, oby... Ja już miewam koszmary, że .. spóźnię się i nie zdążę zrobić zdjęć... To chyba tatuś ma większego nerwa od mamusi ale coś w tym jest, jak u mnie się zaczęło, to ja jeszcze byłam pod prysznicem, a Sławek już był gotowy do drogi i mnie popędzał ach ci faceci - kochani jesteście Moja żona jeszcze nie spakowała sie do końca!!! Ja już jestem gotów jeździć z torbą w bagażniku i aparatem w teczce żeby tylko być zwartym i gotowym... To jeszcze naładuj baterie w komórce i miej zapasowe do aparatu ja tam ladowalem komorke na salce porodowej.. polozna nie miala nic przeciwko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 09.09.2005 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 KZE dlaczego zmienił się obrazeczek ? A tamten był lepszy? Po pierwsze przestał wyświetlać sie, a po drugie przecież nie musi być zawsze tak samo.. Można troszkę pozmieniać... Jako kibic wolałem tamten... ale z tego co pamiętam to kolory wskazywały na drużynę Brazylii - chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 09.09.2005 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Oby, oby... Ja już miewam koszmary, że .. spóźnię się i nie zdążę zrobić zdjęć... To chyba tatuś ma większego nerwa od mamusi ale coś w tym jest, jak u mnie się zaczęło, to ja jeszcze byłam pod prysznicem, a Sławek już był gotowy do drogi i mnie popędzał ach ci faceci - kochani jesteście Moja żona jeszcze nie spakowała sie do końca!!! Ja już jestem gotów jeździć z torbą w bagażniku i aparatem w teczce żeby tylko być zwartym i gotowym... To jeszcze naładuj baterie w komórce i miej zapasowe do aparatu ja tam ladowalem komorke na salce porodowej.. polozna nie miala nic przeciwko Bardziej obawiam się o aparat niż o komórke... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.09.2005 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Oby, oby... Ja już miewam koszmary, że .. spóźnię się i nie zdążę zrobić zdjęć... To chyba tatuś ma większego nerwa od mamusi ale coś w tym jest, jak u mnie się zaczęło, to ja jeszcze byłam pod prysznicem, a Sławek już był gotowy do drogi i mnie popędzał ach ci faceci - kochani jesteście Moja żona jeszcze nie spakowała sie do końca!!! Ja już jestem gotów jeździć z torbą w bagażniku i aparatem w teczce żeby tylko być zwartym i gotowym... To jeszcze naładuj baterie w komórce i miej zapasowe do aparatu ja tam ladowalem komorke na salce porodowej.. polozna nie miala nic przeciwko Bardziej obawiam się o aparat niż o komórke... mialem 4 komplety.. tak na wszelki wypadek... i 2 aparaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 09.09.2005 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 KZE dlaczego zmienił się obrazeczek ? A tamten był lepszy? Po pierwsze przestał wyświetlać sie, a po drugie przecież nie musi być zawsze tak samo.. Można troszkę pozmieniać... Jako kibic wolałem tamten... ale z tego co pamiętam to kolory wskazywały na drużynę Brazylii - chyba Najwazniejsze, że nie były to kolory Legii.. A ten symbol (orzeł) też ma duzo wspólnego z piłka... Przecież są Orły Górskiego.. A może niedługo bedą Janasa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 09.09.2005 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 KZE dlaczego zmienił się obrazeczek ? A tamten był lepszy? Po pierwsze przestał wyświetlać sie, a po drugie przecież nie musi być zawsze tak samo.. Można troszkę pozmieniać... Jako kibic wolałem tamten... ale z tego co pamiętam to kolory wskazywały na drużynę Brazylii - chyba Najwazniejsze, że nie były to kolory Legii.. A ten symbol (orzeł) też ma duzo wspólnego z piłka... Przecież są Orły Górskiego.. A może niedługo bedą Janasa... to to orzeł jest faktycznie... tylko taki malutki jakiś i marniutki... i do tego CZARNY !!! to pewnie orzeł odlatujących piłkarzy Austrii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 09.09.2005 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Tak, najmłodsze dziecię RW już na świecie, ale niedługo Haneczka będzie nosiła ten tytuł, bo Kze nam też niebawem tatusiem zostanie a kto po kze No właśnie??? Kto na ochotnika???????? - ja chętnie, ale najpierw musimy się przeprowadzić więc stawiam na Moniś (mam nadzieję, że się nie obrazi, że ją 'wystawiłam' ) Dlatego, że była w Sopocie? Nie, ale z tego co pamiętam (ale qrcze moja pamięć - ojoj - obym gafy nie walnęła) to są pewne plany... To trzymam kciuki za plany Moniś!!! A dziekuje. A ja trzymam kciuki za dwa tygodnie!!! Niech bedzie szybko i bezbolesnie Oby, oby... Ja już miewam koszmary, że .. spóźnię się i nie zdążę zrobić zdjęć... Dobrze bedzie zobaczysz!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 09.09.2005 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Oby, oby... Ja już miewam koszmary, że .. spóźnię się i nie zdążę zrobić zdjęć... To chyba tatuś ma większego nerwa od mamusi ale coś w tym jest, jak u mnie się zaczęło, to ja jeszcze byłam pod prysznicem, a Sławek już był gotowy do drogi i mnie popędzał ach ci faceci - kochani jesteście Moja żona jeszcze nie spakowała sie do końca!!! Ja już jestem gotów jeździć z torbą w bagażniku i aparatem w teczce żeby tylko być zwartym i gotowym... To jeszcze naładuj baterie w komórce i miej zapasowe do aparatu ja tam ladowalem komorke na salce porodowej.. polozna nie miala nic przeciwko Bardziej obawiam się o aparat niż o komórke... mialem 4 komplety.. tak na wszelki wypadek... i 2 aparaty Wariaci prawdę mówiąc nie chciałabym, aby ktokolwiek mi robił zdjęcia podczas porodu. Chyba tylko na filmie fabularnym wygląda się elegancko. Bardzo mi brakowało T, ale może lepiej, że nie widzał, co ze mna wyprawiali lekarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 09.09.2005 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Tak, najmłodsze dziecię RW już na świecie, ale niedługo Haneczka będzie nosiła ten tytuł, bo Kze nam też niebawem tatusiem zostanie a kto po kze No właśnie??? Kto na ochotnika???????? - ja chętnie, ale najpierw musimy się przeprowadzić więc stawiam na Moniś (mam nadzieję, że się nie obrazi, że ją 'wystawiłam' ) Dlatego, że była w Sopocie? Kze a Tobie rodzice mowili, ze dzieci biora sie z Sopotu???? Nie... Coś wspominali o bocianie... Ale może ten bocian był z sopotu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 09.09.2005 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Tak, najmłodsze dziecię RW już na świecie, ale niedługo Haneczka będzie nosiła ten tytuł, bo Kze nam też niebawem tatusiem zostanie a kto po kze No właśnie??? Kto na ochotnika???????? - ja chętnie, ale najpierw musimy się przeprowadzić więc stawiam na Moniś (mam nadzieję, że się nie obrazi, że ją 'wystawiłam' ) Dlatego, że była w Sopocie? Nie, ale z tego co pamiętam (ale qrcze moja pamięć - ojoj - obym gafy nie walnęła) to są pewne plany... To trzymam kciuki za plany Moniś!!! A dziekuje. A ja trzymam kciuki za dwa tygodnie!!! Niech bedzie szybko i bezbolesnie Oby, oby... Ja już miewam koszmary, że .. spóźnię się i nie zdążę zrobić zdjęć... Dobrze bedzie zobaczysz!!!!!!! Nie wyobrażam sobie inaczej, ale podswiadomość pracuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts