forum_user 09.09.2005 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Czesc Kze!!!! Mi tez bylo bardzo milo..... no i pozdrowienia dla Zony!!!! Dzięki, dzieki... Juz umówiłem sie z kierownikiem budowy.. Bardzo miły Pan. Mamy spotkac się w ... niedziele o 9.00.. Zaskoczył mnie, że che spotkać się w niedziele.. Mam nadzieje, ze uda sie Wam dogadac.... napewno bedziesz zadowolony Biorąc pod uwagę wynik jaki u Ciebie widziałem to mamy o tym kierowniku jak najlepsze zdanie... Zdobaczymy ile będzie chciał. W każdym wypadku dla mnie liczy się jakość i oczywiscie rozsądna cena. A ten facet ujął mnie w rozmowie telefonicznej tym, ze na prawde jest chetny podjęcia się kolejnej roboty. Nie ma podejścia tumiwisizm.. Sądzę, że jest to istotne by pracownik miał motywacje do podjęcia się jakiegos zlecenia. Jak juz sie spotkacie,, to koniecznie daj znac.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 09.09.2005 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Tak, najmłodsze dziecię RW już na świecie, ale niedługo Haneczka będzie nosiła ten tytuł, bo Kze nam też niebawem tatusiem zostanie a kto po kze No właśnie??? Kto na ochotnika???????? - ja chętnie, ale najpierw musimy się przeprowadzić więc stawiam na Moniś (mam nadzieję, że się nie obrazi, że ją 'wystawiłam' ) Dlatego, że była w Sopocie? Nie, ale z tego co pamiętam (ale qrcze moja pamięć - ojoj - obym gafy nie walnęła) to są pewne plany... To trzymam kciuki za plany Moniś!!! A dziekuje. A ja trzymam kciuki za dwa tygodnie!!! Niech bedzie szybko i bezbolesnie Oby, oby... Ja już miewam koszmary, że .. spóźnię się i nie zdążę zrobić zdjęć... Dobrze bedzie zobaczysz!!!!!!! Nie wyobrażam sobie inaczej, ale podswiadomość pracuje... Najsmieszniejsze jest to, ze to panowie najmocniej przezywaja...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 09.09.2005 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Oby, oby... Ja już miewam koszmary, że .. spóźnię się i nie zdążę zrobić zdjęć... To chyba tatuś ma większego nerwa od mamusi ale coś w tym jest, jak u mnie się zaczęło, to ja jeszcze byłam pod prysznicem, a Sławek już był gotowy do drogi i mnie popędzał ach ci faceci - kochani jesteście Moja żona jeszcze nie spakowała sie do końca!!! Ja już jestem gotów jeździć z torbą w bagażniku i aparatem w teczce żeby tylko być zwartym i gotowym... To jeszcze naładuj baterie w komórce i miej zapasowe do aparatu ja tam ladowalem komorke na salce porodowej.. polozna nie miala nic przeciwko Bardziej obawiam się o aparat niż o komórke... mialem 4 komplety.. tak na wszelki wypadek... i 2 aparaty Wariaci prawdę mówiąc nie chciałabym, aby ktokolwiek mi robił zdjęcia podczas porodu. Chyba tylko na filmie fabularnym wygląda się elegancko. Bardzo mi brakowało T, ale może lepiej, że nie widzał, co ze mna wyprawiali lekarze Słyszałem o dziwnych rzeczach, jak kładzenie się pielęgniarki/lekarza na brzuchu itp. Mogę rzeczywiście nie wytrzymać i cos powiedzieć... Bo do rękoczynów chyba nie dojdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 09.09.2005 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Tak, najmłodsze dziecię RW już na świecie, ale niedługo Haneczka będzie nosiła ten tytuł, bo Kze nam też niebawem tatusiem zostanie a kto po kze No właśnie??? Kto na ochotnika???????? - ja chętnie, ale najpierw musimy się przeprowadzić więc stawiam na Moniś (mam nadzieję, że się nie obrazi, że ją 'wystawiłam' ) Dlatego, że była w Sopocie? Nie, ale z tego co pamiętam (ale qrcze moja pamięć - ojoj - obym gafy nie walnęła) to są pewne plany... To trzymam kciuki za plany Moniś!!! A dziekuje. A ja trzymam kciuki za dwa tygodnie!!! Niech bedzie szybko i bezbolesnie Oby, oby... Ja już miewam koszmary, że .. spóźnię się i nie zdążę zrobić zdjęć... Dobrze bedzie zobaczysz!!!!!!! Ale ale ja tu o pierdołach a Ty masz takie ważne sprawy na głowie ... POWODZENIA ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 09.09.2005 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Ach......... http://www.cosgan.de/images/midi/traurig/d030.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.09.2005 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 moge prosic abyscie poczekal na zakonczenie stronku tak z 15 minut?? musze wyjsc i bede wlasnie za 15 minut dziekuje za zrozumienie..m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 09.09.2005 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 moge prosic abyscie poczekal na zakonczenie stronku tak z 15 minut?? musze wyjsc i bede wlasnie za 15 minut dziekuje za zrozumienie.. m. Maksiu no pewnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 09.09.2005 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 moge prosic abyscie poczekal na zakonczenie stronku tak z 15 minut?? musze wyjsc i bede wlasnie za 15 minut dziekuje za zrozumienie.. m. Baju baju... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 09.09.2005 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Maksiu zrozumiałeś coś z mojego bełkotu w kwestii topografii P-nia????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 09.09.2005 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Tak, najmłodsze dziecię RW już na świecie, ale niedługo Haneczka będzie nosiła ten tytuł, bo Kze nam też niebawem tatusiem zostanie a kto po kze No właśnie??? Kto na ochotnika???????? - ja chętnie, ale najpierw musimy się przeprowadzić więc stawiam na Moniś (mam nadzieję, że się nie obrazi, że ją 'wystawiłam' ) Dlatego, że była w Sopocie? Nie, ale z tego co pamiętam (ale qrcze moja pamięć - ojoj - obym gafy nie walnęła) to są pewne plany... To trzymam kciuki za plany Moniś!!! A dziekuje. A ja trzymam kciuki za dwa tygodnie!!! Niech bedzie szybko i bezbolesnie Oby, oby... Ja już miewam koszmary, że .. spóźnię się i nie zdążę zrobić zdjęć... Dobrze bedzie zobaczysz!!!!!!! Ale ale ja tu o pierdołach a Ty masz takie ważne sprawy na głowie ... POWODZENIA ! Dzięki, dzięki. Ale nie można zapominac o gadaniu o pierdołach... O samych powaznych sprawach nie mozna gadać... No co Ty.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 09.09.2005 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Maksiu zrozumiałeś coś z mojego bełkotu w kwestii topografii P-nia????? A co to jest topografia pnia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 09.09.2005 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Maksiu zrozumiałeś coś z mojego bełkotu w kwestii topografii P-nia????? A co to jest topografia pnia? Nie pnia a P-nia = Poznania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 09.09.2005 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 liczba słojów ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 09.09.2005 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Kochani zmieniajac temat, z czego robiliscie parapety zewnetrzne????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 09.09.2005 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 To kod dla wtajemniczonych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 09.09.2005 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 liczba słojów ??? http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons6/24.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 09.09.2005 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Maksiu zrozumiałeś coś z mojego bełkotu w kwestii topografii P-nia????? A co to jest topografia pnia? Nie pnia a P-nia = Poznania Aaaa Poznania... No tak... Byłem kilka razy w Poznaniu. Raz to nawet liczyłem, że o 24.00 będą koniki (a może koziołki) na zegarze rynku.. Ale niedoczekalismy sie, a może za duzo piwa juz było.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 09.09.2005 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Ta topografia pnia oczywiście, nie parapety U nas z płytek klinkierowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 09.09.2005 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Maksiu zrozumiałeś coś z mojego bełkotu w kwestii topografii P-nia????? A co to jest topografia pnia? Nie pnia a P-nia = Poznania No to sie usmialam z tym PNIEM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 09.09.2005 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 O kurka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts