Funia 09.09.2005 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Aaaa Poznania... No tak... Byłem kilka razy w Poznaniu. Raz to nawet liczyłem, że o 24.00 będą koniki (a może koziołki) na zegarze rynku.. Ale niedoczekalismy sie, a może za duzo piwa juz było.. http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/a080.gif http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/a115.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 09.09.2005 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Dzięki Funia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 09.09.2005 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Kochani zmieniajac temat, z czego robiliscie parapety zewnetrzne????????? Z płytek klinkierowych My kupiliśmy gotowe z plastiku (może to jakieś grube PCV?) w Castoramie. Wyglądaja bardzo fajnie, szybko sie zakładały. No i na cały parter kosztowały coś ok. 450 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 09.09.2005 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Kochani zmieniajac temat, z czego robiliscie parapety zewnetrzne????????? płytki klinkierowe, takie parapetowe Całkie, całkiem wyszlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.09.2005 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 No i prosze.... kompletnie nie mozna na was polegac.. a tak grzecznie prosilem.. no trudno.. zemsta bedzie okrutna..m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 09.09.2005 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 No i prosze.... kompletnie nie mozna na was polegac.. a tak grzecznie prosilem.. no trudno.. zemsta bedzie okrutna.. m. oj, troszkę przegapiłam co trzeba zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 09.09.2005 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 No i prosze.... kompletnie nie mozna na was polegac.. a tak grzecznie prosilem.. no trudno.. zemsta bedzie okrutna.. m. oj, troszkę przegapiłam co trzeba zrobić? tylko poczekać na......................Maksia, aby mógl powalczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 09.09.2005 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 A czuję sie coraz lepiej. Jak sie szwy rozpuszczą powinno być całkiem fajnie. To miałaś cesarkę? Nie, to te inne szwy. To dobrze, ze obył się bez cc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.09.2005 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 A czuję sie coraz lepiej. Jak sie szwy rozpuszczą powinno być całkiem fajnie. To miałaś cesarkę? Nie, to te inne szwy. To dobrze, ze obył się bez cc... nie martw sie Kze.. jak pojdziesz z zonką rodzic to przerobisz fakultet z położnictwa szybciej niz fakultet z budownictwa... m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 09.09.2005 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 A czuję sie coraz lepiej. Jak sie szwy rozpuszczą powinno być całkiem fajnie. To miałaś cesarkę? Nie, to te inne szwy. KZE - ty masz poważne braki Ty lepiej jakiś fakultet z ginekologii zalicz zanim Twoje się urodzi ale to wszystko przez nerwy Nerwy jak nerwy, ale bałem się, że będzie cc.. Te inne to chyba większość kobieta ma po porodzie.. Nie chcę sie wymądrzać, ale tak słyszałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 09.09.2005 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 A czuję sie coraz lepiej. Jak sie szwy rozpuszczą powinno być całkiem fajnie. To miałaś cesarkę? Nie, to te inne szwy. To dobrze, ze obył się bez cc... nie martw sie Kze.. jak pojdziesz z zonką rodzic to przerobisz fakultet z położnictwa szybciej niz fakultet z budownictwa... m. No tak tylko skad wziąć odpowiednik muratora w ginekologii... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 09.09.2005 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 No i prosze.... kompletnie nie mozna na was polegac.. a tak grzecznie prosilem.. no trudno.. zemsta bedzie okrutna.. m. oj, troszkę przegapiłam co trzeba zrobić? tylko poczekać na......................Maksia, aby mógl powalczyć aaaaaa to wszystko jasne myślałam, ze to jakaś zorganizowana akcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 09.09.2005 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 A czuję sie coraz lepiej. Jak sie szwy rozpuszczą powinno być całkiem fajnie. To miałaś cesarkę? Nie, to te inne szwy. KZE - ty masz poważne braki Ty lepiej jakiś fakultet z ginekologii zalicz zanim Twoje się urodzi ale to wszystko przez nerwy Nerwy jak nerwy, ale bałem się, że będzie cc.. Te inne to chyba większość kobieta ma po porodzie.. Nie chcę sie wymądrzać, ale tak słyszałem... Cc nie jest takie straszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 09.09.2005 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 A czuję sie coraz lepiej. Jak sie szwy rozpuszczą powinno być całkiem fajnie. To miałaś cesarkę? Nie, to te inne szwy. To dobrze, ze obył się bez cc... nie martw sie Kze.. jak pojdziesz z zonką rodzic to przerobisz fakultet z położnictwa szybciej niz fakultet z budownictwa... m. No tak tylko skad wziąć odpowiednik muratora w ginekologii... Jest całe mnóstwo frów dzieciowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 09.09.2005 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Jezu Jak Was czytam to zaczynam się bać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.09.2005 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 A czuję sie coraz lepiej. Jak sie szwy rozpuszczą powinno być całkiem fajnie. To miałaś cesarkę? Nie, to te inne szwy. To dobrze, ze obył się bez cc... nie martw sie Kze.. jak pojdziesz z zonką rodzic to przerobisz fakultet z położnictwa szybciej niz fakultet z budownictwa... m. No tak tylko skad wziąć odpowiednik muratora w ginekologii... ja tam nie mialem problemow.. jak cos chcialem wiedzie to pytalem albo położną, albo lekarza... koniec jezyka za przewodnika... napewno poród rodzinny to super sprawa, kobicie chyba lzej, a i facet naoglada sie tyle ze mu starczy na dlugo no i kontakt z dzieckem od samego poczatku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 09.09.2005 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Jezu Jak Was czytam to zaczynam się bać Nie ma czego, na prawdę luzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.09.2005 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Jezu Jak Was czytam to zaczynam się bać czego sie boisz Aniu? porodu? moja zonka stwierdzial ze to nic wielkiego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 09.09.2005 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Jezu Jak Was czytam to zaczynam się bać czego sie boisz Aniu? porodu? moja zonka stwierdzial ze to nic wielkiego... Jak już będę po to pewnie też tak będę mówić Oby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.09.2005 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 no to juz Aniu za 169 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts