maksiu 09.09.2005 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Maksiu zrozumiałeś coś z mojego bełkotu w kwestii topografii P-nia????? musze najpierw dostac w rece plan P-nia.. i przesledzic po kolei... wtedy powiem czy zrozumialem :D na pierwszy rzut oka wyglada spoko... a wybieram sie jutro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 09.09.2005 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 was na chwilę spuścić z oka to tyle stronek natrzaskacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 09.09.2005 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Maksiu zrozumiałeś coś z mojego bełkotu w kwestii topografii P-nia????? musze najpierw dostac w rece plan P-nia.. i przesledzic po kolei... wtedy powiem czy zrozumialem :D na pierwszy rzut oka wyglada spoko... a wybieram sie jutro... Obyś trafił jakbyś chciał na chwilę czy dwie zboczyć z trasy - to daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 09.09.2005 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 was na chwilę spuścić z oka to tyle stronek natrzaskacie Rekord wpisów to rekord wpisów. Nazwa zobowiązuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 09.09.2005 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 potwierdzam poród nic takiego ( chociaz było to 11 lat temu) dobra połozna, lekarz i trochę kaski na znieczulenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 09.09.2005 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 A czuję sie coraz lepiej. Jak sie szwy rozpuszczą powinno być całkiem fajnie. To miałaś cesarkę? Nie, to te inne szwy. To dobrze, ze obył się bez cc... nie martw sie Kze.. jak pojdziesz z zonką rodzic to przerobisz fakultet z położnictwa szybciej niz fakultet z budownictwa... m. No tak tylko skad wziąć odpowiednik muratora w ginekologii... ja tam nie mialem problemow.. jak cos chcialem wiedzie to pytalem albo położną, albo lekarza... koniec jezyka za przewodnika... napewno poród rodzinny to super sprawa, kobicie chyba lzej, a i facet naoglada sie tyle ze mu starczy na dlugo no i kontakt z dzieckem od samego poczatku Generalnie: koniec języka za przewodnika - to też moja zasada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 09.09.2005 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 was na chwilę spuścić z oka to tyle stronek natrzaskacie Rekord wpisów to rekord wpisów. Nazwa zobowiązuje... ale w taki tempie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.09.2005 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Maksiu zrozumiałeś coś z mojego bełkotu w kwestii topografii P-nia????? musze najpierw dostac w rece plan P-nia.. i przesledzic po kolei... wtedy powiem czy zrozumialem :D na pierwszy rzut oka wyglada spoko... a wybieram sie jutro... Obyś trafił jakbyś chciał na chwilę czy dwie zboczyć z trasy - to daj znać raczej watpie czy bedzie czas... bo w planie zoo.. potem do szwagierki na obiad... i do domu, 3 godzinki samochodem w jedna strone, 3 spowrotem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 09.09.2005 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Podsumowujac moje pytanie, to wiekszosc z Was ma parapety z plytek klinkierowych..... tyle ze mi one do niczego nie beda pasowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 09.09.2005 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 to zrób mwtalowe w kolorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 09.09.2005 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 albo z tych samych płytek co na tarasie i przy wejsciu do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 09.09.2005 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 juz czajnikujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.09.2005 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 juz czajnikujecie? tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 09.09.2005 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 może to ja bedę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 09.09.2005 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 juz czajnikujecie? No jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 09.09.2005 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 nie chce mi wysyłac wiadomości , wstrzymuje mnie jakas siła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 09.09.2005 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Maksiu zrozumiałeś coś z mojego bełkotu w kwestii topografii P-nia????? musze najpierw dostac w rece plan P-nia.. i przesledzic po kolei... wtedy powiem czy zrozumialem :D na pierwszy rzut oka wyglada spoko... a wybieram sie jutro... Obyś trafił jakbyś chciał na chwilę czy dwie zboczyć z trasy - to daj znać raczej watpie czy bedzie czas... bo w planie zoo.. potem do szwagierki na obiad... i do domu, 3 godzinki samochodem w jedna strone, 3 spowrotem... A jajaj napięty plan dnia, to szerokiej drogi, podobno ma to być ostatni ładny weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.09.2005 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 pif-paf... i bez kombinowania mi tu prosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 09.09.2005 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 mysle że czołówka w tym maczała palce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 09.09.2005 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 no nie mówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts