Anna Wiśniewska 09.09.2005 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Przez Bydgoszcz jechałam dwa razy i dwa razy zabłądziłam Po Warszawie dla zasady nie jeżdżę, a Poznań moim zdaniem do jazdy bardzo przyjemny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.09.2005 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Przez Bydgoszcz jechałam dwa razy i dwa razy zabłądziłam Po Warszawie dla zasady nie jeżdżę, a Poznań moim zdaniem do jazdy bardzo przyjemny Aniu odnosnie Poznania to podziele sie moimi wrażeniami w poniedziałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 09.09.2005 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 To ja się w odpowiednim czasie dokopię do właściwej strony i sprawdzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 09.09.2005 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 generalnie nie cierpie jezdzic po duzych miastach... mam zle doswiadczenie po warszawie i bydgoszczy... Nie jest tak źle. Przez Bydgoszcz przelatuje się MIG-iem , szczególnie kierunek północ-południe, spróbuje ze wschodu na zachód... przez fordon... pozdrawiam m. No to pikuś. Droga nr 10 i prawie do Bydgoszczy nie wjeżdżasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.09.2005 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 generalnie nie cierpie jezdzic po duzych miastach... mam zle doswiadczenie po warszawie i bydgoszczy... Nie jest tak źle. Przez Bydgoszcz przelatuje się MIG-iem , szczególnie kierunek północ-południe, spróbuje ze wschodu na zachód... przez fordon... pozdrawiam m. No to pikuś. Droga nr 10 i prawie do Bydgoszczy nie wjeżdżasz a do rodziny na Fordonie to jak sie dostane?? przez Torun?? m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 09.09.2005 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Następne streszczonko będzie łatwe Monotematycznie się zrobiło. Ale jakże pouczająco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 09.09.2005 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 A ja zaraz muszę zmykać... Jadę szukać spodni dresowych w dużym rozmiarze Z rozciągliwą gumką. Bank wybrałam. PKO BP - Intelligo. No pomóżcie, proszę, jakie kto ma doświadczenia? Nie zrobię głupstwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 09.09.2005 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Kurczę Wszyscy sobie poszli. Pracujecie, czy co? Nie żartujcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 09.09.2005 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Bardzo bym chciała mieć trójeczkę. Ale jak to zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 09.09.2005 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Niedobrze ze mną...Sama ze sobą gadam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 09.09.2005 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 A ja zaraz muszę zmykać... Aha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 09.09.2005 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 A ja zaraz muszę zmykać... Aha Naprawdę Trudno, zadowolę się jednym punkcikiem na dziś. Lecę szukać tego namiotu Pa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 09.09.2005 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Bardzo bym chciała mieć trójeczkę. Ale jak to zrobić? Jaką trójeczkę??? Co do spodni, to na pewno tatusia są w większym rozmiarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 09.09.2005 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 A Maksio napisał "pif-paf" i czeka ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 09.09.2005 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Bardzo bym chciała mieć trójeczkę. Ale jak to zrobić? Jaką trójeczkę??? Co do spodni, to na pewno tatusia są w większym rozmiarze Tatusia już noszę ale są w nogawkach za szerokie! Trójeczka czyli punkciki tutejsze oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 09.09.2005 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Przez Bydgoszcz jechałam dwa razy i dwa razy zabłądziłam Po Warszawie dla zasady nie jeżdżę, a Poznań moim zdaniem do jazdy bardzo przyjemny Aniu odnosnie Poznania to podziele sie moimi wrażeniami w poniedziałek Obyś nie przeklinał! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 09.09.2005 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 No to ja się żegnam państwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 09.09.2005 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Bardzo bym chciała mieć trójeczkę. Ale jak to zrobić? Jaką trójeczkę??? Co do spodni, to na pewno tatusia są w większym rozmiarze super ciuchy mozna dostać w sklepach z "ciuchami" - takie specjalne na większy brzuszek. Nogawki za to szczupłe rurki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 09.09.2005 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Bardzo bym chciała mieć trójeczkę. Ale jak to zrobić? Jaką trójeczkę??? Co do spodni, to na pewno tatusia są w większym rozmiarze Tatusia już noszę ale są w nogawkach za szerokie! Trójeczka czyli punkciki tutejsze oczywiście Aaaa no tereaz rozumiem Przyjemnych zakupów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 09.09.2005 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Bardzo bym chciała mieć trójeczkę. Ale jak to zrobić? Jaką trójeczkę??? Co do spodni, to na pewno tatusia są w większym rozmiarze Może ślicznych groszków ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts