SławekD-żonka 09.09.2005 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Bardzo bym chciała mieć trójeczkę. Ale jak to zrobić? Jaką trójeczkę??? Co do spodni, to na pewno tatusia są w większym rozmiarze super ciuchy mozna dostać w sklepach z "ciuchami" - takie specjalne na większy brzuszek. Nogawki za to szczupłe rurki Ja w ciąży miałam takie gabaryty, że ciężko było coś ładnego na mnie dostać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.09.2005 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 A Maksio napisał "pif-paf" i czeka ... nie Maksio bo sie wściekne!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 09.09.2005 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 A Maksio napisał "pif-paf" i czeka ... nie Maksio bo sie wściekne!!!! Ups... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.09.2005 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 A Maksio napisał "pif-paf" i czeka ... nie Maksio bo sie wściekne!!!! Ups... Drażni mnie okropnie (o czym zresztą już nie raz pisałem w tym wątku) jak ktos do mnie mówi Maksio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 09.09.2005 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 A Maksio napisał "pif-paf" i czeka ... nie Maksio bo sie wściekne!!!! sorry Winetou Nie złość się złość piękności szkodzi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 09.09.2005 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 A Maksio napisał "pif-paf" i czeka ... nie Maksio bo sie wściekne!!!! Ups... Drażni mnie okropnie (o czym zresztą już nie raz pisałem w tym wątku) jak ktos do mnie mówi Maksio Może literówka taka Ale rozumiem Cię, ja już 3 lata utrzymuję służbową korespondencje z Duńczykami i czasami zamiast pisać do mnie Kasia, piszą Kazia, z ich punktu widzenia nic, ale u nas to już inne imię podobnie ma się z Mr i Mrs - mam takie samo nazwisko jak prezes i nie raz piszą do mnie obcokrajowcy per PAN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.09.2005 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 A Maksio napisał "pif-paf" i czeka ... nie Maksio bo sie wściekne!!!! sorry Winetou Nie złość się złość piękności szkodzi ... akurat mi juz nie może zaszkodzic.. podobna skala sie skonczyla... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.09.2005 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 A Maksio napisał "pif-paf" i czeka ... nie Maksio bo sie wściekne!!!! Ups... Drażni mnie okropnie (o czym zresztą już nie raz pisałem w tym wątku) jak ktos do mnie mówi Maksio Może literówka taka Ale rozumiem Cię, ja już 3 lata utrzymuję służbową korespondencje z Duńczykami i czasami zamiast pisać do mnie Kasia, piszą Kazia, z ich punktu widzenia nic, ale u nas to już inne imię podobnie ma się z Mr i Mrs - mam takie samo nazwisko jak prezes i nie raz piszą do mnie obcokrajowcy per PAN no to wiesz o czym pisze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 09.09.2005 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 A ja zaraz muszę zmykać... Jadę szukać spodni dresowych w dużym rozmiarze Z rozciągliwą gumką. Bank wybrałam. PKO BP - Intelligo. No pomóżcie, proszę, jakie kto ma doświadczenia? Nie zrobię głupstwa? Ja mam konta w PKO BP, Citibanku i mBanku... Ale po pierwsze nie firmowe, a po drugie to istotniejsze jest żeby mieć co tam przechowywać, a nie bank... Bo np. ostatnio sporą lokatę założyłem w Eurobanku.. Pewnie jak zacznę budować to znikną i lokaty i.. banki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 09.09.2005 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 A Maksio napisał "pif-paf" i czeka ... nie Maksio bo sie wściekne!!!! sorry Winetou Nie złość się złość piękności szkodzi ... akurat mi juz nie może zaszkodzic.. podobna skala sie skonczyla... a co to jest "podobna skala" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 09.09.2005 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 A Maksio napisał "pif-paf" i czeka ... nie Maksio bo sie wściekne!!!! Ups... Drażni mnie okropnie (o czym zresztą już nie raz pisałem w tym wątku) jak ktos do mnie mówi Maksio Może literówka taka Ale rozumiem Cię, ja już 3 lata utrzymuję służbową korespondencje z Duńczykami i czasami zamiast pisać do mnie Kasia, piszą Kazia, z ich punktu widzenia nic, ale u nas to już inne imię podobnie ma się z Mr i Mrs - mam takie samo nazwisko jak prezes i nie raz piszą do mnie obcokrajowcy per PAN Dobrze KaZiu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 09.09.2005 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Niedobrze ze mną... Sama ze sobą gadam... Tu duzo osób, czasami gada do siebie.. Taki obyczaj rekordu wpisów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.09.2005 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 A Maksio napisał "pif-paf" i czeka ... nie Maksio bo sie wściekne!!!! sorry Winetou Nie złość się złość piękności szkodzi ... akurat mi juz nie może zaszkodzic.. podobna skala sie skonczyla... a co to jest "podobna skala" ? miało byc podobno.... w ten sposób nigdy nie zmontujesz koalcji przeciw prezesowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 09.09.2005 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Co już się zaczeło czajnikowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 09.09.2005 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Dobrze KaZiu... Pan jestś ryzykant Panie KZE... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 09.09.2005 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 A Maksio napisał "pif-paf" i czeka ... nie Maksio bo sie wściekne!!!! sorry Winetou Nie złość się złość piękności szkodzi ... akurat mi juz nie może zaszkodzic.. podobna skala sie skonczyla... a co to jest "podobna skala" ? miało byc podobno.... w ten sposób nigdy nie zmontujesz koalcji przeciw prezesowi Ale Prezesem jest przecież Whisper... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 09.09.2005 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 A ja nie montuję koalicji przeciw Prezesowi tylko szykuję rewolucję w celu obalenia króla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 09.09.2005 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 831? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.09.2005 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 pif-paf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 09.09.2005 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Trafił nie trafił postrzelać można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts