kze 09.09.2005 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 shit, w decydującym momencie zwiesza mi sie forum kze - gratulacje Dzięki... Mi też zawiesząło się... To jakaś dywersja, czy co...? Może się zaczyna - gwardia narodowa czeka No, ale ta dywersja by była też przeciwko Majce?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 09.09.2005 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Mam prośbę,zerknijcie na projekt C-33 i wypowiedzcie się,chociaż krótko,wczoraj jeden forumowicz zmył mi głowę w moich komentarzach za mój wybór,a ja chcę go dziś zamówić Podeślij linka do tego projektu... A w ogóle to projektuj tak jak uważasz. Musi być dla Ciebie funkcjonalnie, praktycznie i Tobie ma sie przede wszystkim podobać... Np. ja chcę zrobić sobie hobby room nad garażem. Niektórzy to krytykują, że po co, marnowanie przestrzeni, że gości bedę zabierał do obszaru nocnego itp.. Ale ja i tak chcę miec i tyle. Bo moim marzeniem jest w domu bilard i sprzęt do siłowni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 09.09.2005 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 shit, w decydującym momencie zwiesza mi sie forum kze - gratulacje Dzięki... Mi też zawiesząło się... To jakaś dywersja, czy co...? Może się zaczyna - gwardia narodowa czeka No, ale ta dywersja by była też przeciwko Majce?? Niestety ofiary w niewinnych też w takich akcjach muszą być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 09.09.2005 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 shit, w decydującym momencie zwiesza mi sie forum kze - gratulacje Dzięki... Mi też zawiesząło się... To jakaś dywersja, czy co...? Może się zaczyna - gwardia narodowa czeka No, ale ta dywersja by była też przeciwko Majce?? Niestety ofiary w niewinnych też w takich akcjach muszą być Myslę, że Majkę możemy zaprosić do naszej koalicji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 09.09.2005 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 shit, w decydującym momencie zwiesza mi sie forum kze - gratulacje Dzięki... Mi też zawiesząło się... To jakaś dywersja, czy co...? Może się zaczyna - gwardia narodowa czeka Ty nie bądź taki Dzierżyński KZE - gratulacje. I twardym bądź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 09.09.2005 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Mam prośbę,zerknijcie na projekt C-33 i wypowiedzcie się,chociaż krótko,wczoraj jeden forumowicz zmył mi głowę w moich komentarzach za mój wybór,a ja chcę go dziś zamówić Podeślij linka do tego projektu... A w ogóle to projektuj tak jak uważasz. Musi być dla Ciebie funkcjonalnie, praktycznie i Tobie ma sie przede wszystkim podobać... Np. ja chcę zrobić sobie hobby room nad garażem. Niektórzy to krytykują, że po co, marnowanie przestrzeni, że gości bedę zabierał do obszaru nocnego itp.. Ale ja i tak chcę miec i tyle. Bo moim marzeniem jest w domu bilard i sprzęt do siłowni... Dokładnie tak, a nie inaczej Ja w swoim domu będę miała wiklinowy kosz na brudną bieliznę, hokery i fotel na biegunach - są to rzeczy które podobają mi się od kilkunastu lat i powiedziałam sobie, że jak będę miała własny dom - to te sprzęty się w nim znajdą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 09.09.2005 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 shit, w decydującym momencie zwiesza mi sie forum kze - gratulacje Dzięki... Mi też zawiesząło się... To jakaś dywersja, czy co...? Może się zaczyna - gwardia narodowa czeka Ty nie bądź taki Dzierżyński KZE - gratulacje. I twardym bądź Dzięki. Staram się. A co mam robić, jak ktoś na mnie zamach szykuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 09.09.2005 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 A co to są hokery? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.09.2005 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 no dobra.. powstawialem troche prowizorek do dziennika, mozna isc do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 09.09.2005 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 no dobra.. powstawialem troche prowizorek do dziennika, mozna isc do domu Lepiej pozostań z nami w RW... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.09.2005 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 ooo nie... 15.30 za pasem.. wywalam z roboty jak tylko najszybciej sie da... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 09.09.2005 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 ooo nie... 15.30 za pasem.. wywalam z roboty jak tylko najszybciej sie da... Jeszcze 8 min do 15.30... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 09.09.2005 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Miłego weckendu życzę wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 09.09.2005 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 http://www.projekty.murator.pl/search_results.htm?symbol=c33&nazwa=&powierzchnia=&kondygnacja=&x=32&y=5 link do C33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 09.09.2005 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Dzięki kze i sławekD-żonka,za dobre słowo zrobił mi ten facet doła,ale ja jestem uparta i się nie dam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 09.09.2005 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 http://www.projekty.murator.pl/search_results.htm?symbol=c33&nazwa=&powierzchnia=&kondygnacja=&x=32&y=5 link do C33 Plusy: - nieduże minimalne wymiary działki - w momencie powiększenia garażu do 2 stanowiskowego powstaje fajny hobby room - salon w kształce w którym mozna ustawić fajnie tv - przejscie z garażu do domu - spora kuchnia - rozsądna wielkość domu - prosta konstrukcja - duży obszar szaf w przedsionku - prosta (a więc tania) budowa dachu - ładny ganek - okna połacowe są tańsze od lukarn, a tutaj są same połaciowe Minusy: - brak pokoju na dole - 2 małe łazienki - schody są za mało pod ścianą zajmują cenną przestrzeń >190cm - mało pomieszczeń gospodarczych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 09.09.2005 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Dzięki kze i sławekD-żonka,za dobre słowo zrobił mi ten facet doła,ale ja jestem uparta i się nie dam Jak widzisz wg mnie znacznie więcej jest plusów niż minusów. Ale POWTÓRZĘ to jest SUBIEKTYWNA ocena i liczą się przede wszystkim TWOJE ODCZUCIA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 09.09.2005 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Wszyscy juz poszli sobie do domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 09.09.2005 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Wszyscy juz poszli sobie do domu? górnicy czekają na Prezesa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 09.09.2005 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Hej Forumowicze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts