Joanna i Janusz 10.09.2005 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2005 Copś mi Forum Muratorowe szwankuje, nie chce lub bardzo wolno się otwiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 10.09.2005 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2005 Jestem ale chyba jakąś dywersję zrobiłaś bo mi się forum zawiesiło i potem strasznie długo odpalała się strona. Gratulki To nie ja Dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 10.09.2005 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2005 namęczyła się dziś A co tak Zuzię zmęczyło ? Moja Zuzia dopiero wybrała się do łóżka troche jej dzisiaj dłużej pozwoliłam posiedzieć. Byliśmy nad morzem. Za to wieczorem przewróciła na siebie krzesło ( bo przecież ma już 1,5 roku i jest samodzielna) i ma duuuużego guza. biedne maleństwo pewnie mocno płakala takie niestety są efekty samodzielności w tym wieku Zgadza się. Pnie się do góry! Ostatnio stale wchodzi na oparcie wersalki! Na szczęście z tego się wyrasta Moja jakoś nie miała zacięcia alpinistycznego ale kiedyś wlazła na parapet, nie wiem jak bo praktycznie było to dla niej niewykonalne na szczęście okno było zamknięte ale mogła zlecieć z tego parapetu i sie poturbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 10.09.2005 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2005 StreszczenieByło bardzo monotematycznie, niektórzy się witali i na chwilkę zagladali.Funia po raz kolejny potwierdza (już na 200%), że Haneczka jest jej i Misia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 10.09.2005 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2005 Jestem ale chyba jakąś dywersję zrobiłaś bo mi się forum zawiesiło i potem strasznie długo odpalała się strona. Gratulki To nie ja Dziękuję! pewnie coś szwankuje i jutro będzie niedostępne z powodu przeciążenia bazy tfu, tfu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 10.09.2005 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2005 namęczyła się dziś A co tak Zuzię zmęczyło ? Moja Zuzia dopiero wybrała się do łóżka troche jej dzisiaj dłużej pozwoliłam posiedzieć. Byliśmy nad morzem. Za to wieczorem przewróciła na siebie krzesło ( bo przecież ma już 1,5 roku i jest samodzielna) i ma duuuużego guza. biedne maleństwo pewnie mocno płakala takie niestety są efekty samodzielności w tym wieku Zgadza się. Pnie się do góry! Ostatnio stale wchodzi na oparcie wersalki! Na szczęście z tego się wyrasta Moja jakoś nie miała zacięcia alpinistycznego ale kiedyś wlazła na parapet, nie wiem jak bo praktycznie było to dla niej niewykonalne na szczęście okno było zamknięte ale mogła zlecieć z tego parapetu i sie poturbować To też jest niezła! A ile lat już ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 10.09.2005 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2005 Jestem ale chyba jakąś dywersję zrobiłaś bo mi się forum zawiesiło i potem strasznie długo odpalała się strona. Gratulki To nie ja Dziękuję! pewnie coś szwankuje i jutro będzie niedostępne z powodu przeciążenia bazy tfu, tfu Ostatnio dość często się to zdarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 10.09.2005 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2005 namęczyła się dziś A co tak Zuzię zmęczyło ? Moja Zuzia dopiero wybrała się do łóżka troche jej dzisiaj dłużej pozwoliłam posiedzieć. Byliśmy nad morzem. Za to wieczorem przewróciła na siebie krzesło ( bo przecież ma już 1,5 roku i jest samodzielna) i ma duuuużego guza. biedne maleństwo pewnie mocno płakala takie niestety są efekty samodzielności w tym wieku Zgadza się. Pnie się do góry! Ostatnio stale wchodzi na oparcie wersalki! Na szczęście z tego się wyrasta Moja jakoś nie miała zacięcia alpinistycznego ale kiedyś wlazła na parapet, nie wiem jak bo praktycznie było to dla niej niewykonalne na szczęście okno było zamknięte ale mogła zlecieć z tego parapetu i sie poturbować To też jest niezła! A ile lat już ma? Już duża z niej koza 8 lat...kiedy to zleciało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 10.09.2005 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2005 moje dwie pozostałe to 6 i 11 lat, te dziś padły bez niczego, co prawda są ranne ptaszki i wstają ok. 6.00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 10.09.2005 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2005 moje dwie pozostałe to 6 i 11 lat, te dziś padły bez niczego, co prawda są ranne ptaszki i wstają ok. 6.00 Mój ranny ptaszek już odkrył że sen jest potrzebny i wstaje trochę później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 10.09.2005 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2005 dobry wieczor ale nastukaliscie!!!!!!!!!!! FUNIA GRATULKI ciesze sie ze juz jestes z powrotem i ze wszystko ok z mala i z TobA!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 10.09.2005 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2005 Uciekam! Dobrej nocy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 11.09.2005 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2005 nie ma was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 11.09.2005 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2005 ku ku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 11.09.2005 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2005 mamy juz dach okna, drzwi i brame garazowa ))))))))))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 11.09.2005 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 11.09.2005 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 11.09.2005 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2005 spia wszyscy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 11.09.2005 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2005 chiba tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 11.09.2005 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2005 szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts