Martka 16.09.2005 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 O kurcze... I znów gafa Wybaczam Chociaż za tę łazienkę.... nie powinienem wybaczyć Zgadzam sie w 200% z Prezesem.. zwłaszcza jeśli chodzi o łazienke... Chwila, Dotychczas Whisper nienawidził mnei za łazienkę u góry. Teraz jeszcze dodatkowo za tę malutką na dole. Nie można nienawidzić za dwie łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 16.09.2005 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 no ładne te podziekowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 16.09.2005 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Zatapiam się w lekturze dzienników.. tak więc do zobaczenia na next stronce.... pa pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 16.09.2005 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Cześć Maksiu To kiedy paprapetówka u Ciebie? Trzy tygodnie od momentu kiedy bank przeleje mi pieniążki Lub trzy tygodnie od momenty gdy: a) wygram w totka b) znajdę frajera, który pożyczy mi 25k na tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 16.09.2005 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Chwila, Dotychczas Whisper nienawidził mnei za łazienkę u góry. Teraz jeszcze dodatkowo za tę malutką na dole. Nie można nienawidzić za dwie łazienki No Prezes, zdecyduj się na jedną, nie można tak - za dwie???!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 16.09.2005 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 O kurcze... I znów gafa Wybaczam Chociaż za tę łazienkę.... nie powinienem wybaczyć Zgadzam sie w 200% z Prezesem.. zwłaszcza jeśli chodzi o łazienke... Chwila, Dotychczas Whisper nienawidził mnei za łazienkę u góry. Teraz jeszcze dodatkowo za tę malutką na dole. Nie można nienawidzić za dwie łazienki no to zeby nie bylo ze ja tak samo jak Prezes to ja cie nienawidze za te malutkie kafelki przy brodziku... u mnie mialo byc wlasnie tak, a teraz sama rozumiesz ze zmusilas mnie do zmiany planow... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 16.09.2005 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Chwila, Dotychczas Whisper nienawidził mnei za łazienkę u góry. Teraz jeszcze dodatkowo za tę malutką na dole. Nie można nienawidzić za dwie łazienki To ja może tak wymiennie, co? Jak będę nienawidził Cię za dużą, to już nie za małą. I odwrotnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 16.09.2005 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 O kurcze... I znów gafa Wybaczam Chociaż za tę łazienkę.... nie powinienem wybaczyć Zgadzam sie w 200% z Prezesem.. zwłaszcza jeśli chodzi o łazienke... Chwila, Dotychczas Whisper nienawidził mnei za łazienkę u góry. Teraz jeszcze dodatkowo za tę malutką na dole. Nie można nienawidzić za dwie łazienki no to zeby nie bylo ze ja tak samo jak Prezes to ja cie nienawidze za te malutkie kafelki przy brodziku... u mnie mialo byc wlasnie tak, a teraz sama rozumiesz ze zmusilas mnie do zmiany planow... To nie wolno mieć tak samo? Zwłaszcza, że nasze brodziki tak daleko od siebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 16.09.2005 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Cześć Maksiu To kiedy paprapetówka u Ciebie? Trzy tygodnie od momentu kiedy bank przeleje mi pieniążki Lub trzy tygodnie od momenty gdy: a) wygram w totka b) znajdę frajera, który pożyczy mi 25k na tydzień ad a) podam Ci zaraz na priva numery totka na jutro ad b) zmien sposob myslenia, zamien slowo 'rajera' na wyrazenie; 'dobrego czlowieka' a odrazu sie ktos znajdzie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 16.09.2005 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Cześć Maksiu To kiedy paprapetówka u Ciebie? Trzy tygodnie od momentu kiedy bank przeleje mi pieniążki Lub trzy tygodnie od momenty gdy: a) wygram w totka b) znajdę frajera, który pożyczy mi 25k na tydzień Ja zagrałam - i wygrałam - zwróciło mi się za kupon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 16.09.2005 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 To nie wolno mieć tak samo? Zwłaszcza, że nasze brodziki tak daleko od siebie? Nie wolno.. bo moja aga nie zdzierzy jak ktos przyjdzie i powie: "...aaaa tu macie tak jak u Martki, sama rozumiesz ze kobiete trafi cos i bedzie musiala odreagowac i i kto wie czy nie bede musial isc na dlugie zwolnienie lekarskie... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 16.09.2005 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Ja zagrałam - i wygrałam - zwróciło mi się za kupon To się nazywa "nie straciłam", a nie wygrałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 16.09.2005 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 ale leje we wroclawiu .......... brrrrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 16.09.2005 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Nie wolno.. bo moja aga nie zdzierzy jak ktos przyjdzie i powie: "...aaaa tu macie tak jak u Martki, sama rozumiesz ze kobiete trafi cos i bedzie musiala odreagowac i i kto wie czy nie bede musial isc na dlugie zwolnienie lekarskie... :D To ostrzegaj przy wejściu, żeby tak nie mówić. Taki dyskretny szepcik na uszko Poza tym... Maksiu - serio wierzysz, żew mój brodzik będzie słynny na taką odległość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 16.09.2005 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 ale leje we wroclawiu .......... brrrrrrrr W Poznaniu też brzydko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 16.09.2005 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Poza tym... Maksiu - serio wierzysz, żew mój brodzik będzie słynny na taką odległość? nie ma co do tego watpliwosci...8738 odslon twojego dziennika mowi samo za siebie... tak wiec widzisz sama ze postawilas mnie pod ścianą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 16.09.2005 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 ale leje we wroclawiu .......... brrrrrrrr W Poznaniu też brzydko od jutra polnocna polska bedzie sloneczna.. ale zimna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 16.09.2005 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Muszę uciekać, robota wrzeszczy. Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 16.09.2005 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 ale w sobote ma nie padac!!!!!!!!! wiec po dzisiejszym deszczu bedzie latwiej kopac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 16.09.2005 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 witajcie każdy musi mieć inny brodzik, to nie dom dziecka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts