maksiu 16.09.2005 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 tak wlasnie myslalem :D chyba nikogo innego nie było ogladałam odkurzacze centralne, wchodzę na klub.............a tam koncowka 79, szybko klikam w rekordy, odpowiedź i .................taka niespodzianka a łyżka na to: "NIEMOŻLIWE!!!!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 16.09.2005 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 16.09.2005 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 tak wlasnie myslalem :D chyba nikogo innego nie było ogladałam odkurzacze centralne, wchodzę na klub.............a tam koncowka 79, szybko klikam w rekordy, odpowiedź i .................taka niespodzianka a łyżka na to: "NIEMOŻLIWE!!!!" też to chciałam powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 16.09.2005 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Monka, po nstępnym telefonie do banku dma znać - usłyszysz pare mocniejszych okresleń ktore ja znowu ocenzuruje... Maksiu, Z taką cenzura to dziennik traci wymowę. A przecież ważny jest stan emocji piszącego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 16.09.2005 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 w poprzednim odcinku mu/a/ratonoweli: - ustrzelił Maksiu - ustalanie powierzchni planowanego domu Kze - wszedzie pada - kto jest małpa jak mozna powiedzieć gorzej - cenzura - podlożył sie Maksiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 16.09.2005 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 rany, znowu nie poczekaliscie niemozliwe niemozliwe to sikac pod wiartr sie nie obsikac :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 16.09.2005 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Monka, po nstępnym telefonie do banku dma znać - usłyszysz pare mocniejszych okresleń ktore ja znowu ocenzuruje... Maksiu, Z taką cenzura to dziennik traci wymowę. A przecież ważny jest stan emocji piszącego I już ocenzurował - no powiedzcie, czy CHOLERA to takie brzydkie słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 16.09.2005 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Monka, po nstępnym telefonie do banku dma znać - usłyszysz pare mocniejszych okresleń ktore ja znowu ocenzuruje... Maksiu, Z taką cenzura to dziennik traci wymowę. A przecież ważny jest stan emocji piszącego kiedyś napisałam "d.upa zbita" /bez tej kropki ,a wyszlo pupa zbita No i wcale mi nie ulzyło, tylko agresja się nawarstwiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 16.09.2005 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Trochę mnie nie było i mam zaległoście ale już wszystko poczytałam i teraz czas na GRATULCJE Kze Ogromne gratuli dużo zdrówka dla malej niech zdrowo rośnie. wszystkiego najlepszego dla żony http://kartki.archbud.pl/pocztowki/kartki_m/Grat4.jpg http://www.bobasmarket.pl/stuff/tolosmok.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 16.09.2005 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Monka, po nstępnym telefonie do banku dma znać - usłyszysz pare mocniejszych okresleń ktore ja znowu ocenzuruje... Maksiu, Z taką cenzura to dziennik traci wymowę. A przecież ważny jest stan emocji piszącego kiedyś napisałam "d.upa zbita" /bez tej kropki ,a wyszlo pupa zbita No i wcale mi nie ulzyło, tylko agresja się nawarstwiła O tej pupie to juz słyszałam Uważam że to lekka przesada Ale może się nie znam, albo taka wulgarna jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 16.09.2005 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Monka, po nstępnym telefonie do banku dma znać - usłyszysz pare mocniejszych okresleń ktore ja znowu ocenzuruje... Maksiu, Z taką cenzura to dziennik traci wymowę. A przecież ważny jest stan emocji piszącego I już ocenzurował - no powiedzcie, czy CHOLERA to takie brzydkie słowo no i postawilas mnie w kropce.. umawialem sie z adminem ze bede usuwal wszystkie slowa powszechnie uznane za niecenzuralne... no i mam problem do rozważenia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 16.09.2005 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 No jak byłam mała to mama mówiła, że to brzydkie słowo, ale jak teraz tak mówie, to nie protestuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 16.09.2005 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 To może trzeba ustalic które są niecenzuralne ja wiem że Cholera to tak do końca cenzuralne nie jest ale w końcu tak jak napisała Martka wyraża jej stan emocjonalny, nie jest to słowo które kogoś obraża lub godzi w jego uczucia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 16.09.2005 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 No jak byłam mała to mama mówiła, że to brzydkie słowo, ale jak teraz tak mówie, to nie protestuje uparta jestes... niech Ci bedzie.. tym razem zostawie... ale musze sie powaznie zastanowic na przyszlosc i chyba trzeba bedzie troszke uszczegółowic regulamin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 16.09.2005 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 No jak byłam mała to mama mówiła, że to brzydkie słowo, ale jak teraz tak mówie, to nie protestuje uparta jestes... niech Ci bedzie.. tym razem zostawie... ale musze sie powaznie zastanowic na przyszlosc i chyba trzeba bedzie troszke uszczegółowic regulamin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 16.09.2005 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Monka, po nstępnym telefonie do banku dma znać - usłyszysz pare mocniejszych okresleń ktore ja znowu ocenzuruje... Maksiu, Z taką cenzura to dziennik traci wymowę. A przecież ważny jest stan emocji piszącego I już ocenzurował - no powiedzcie, czy CHOLERA to takie brzydkie słowo no i postawilas mnie w kropce.. umawialem sie z adminem ze bede usuwal wszystkie slowa powszechnie uznane za niecenzuralne... no i mam problem do rozważenia.... cholera to taka choroba co jest niecenzuralne? - qrcze? - psia twoja mać - pies ci morde lizał chyba chodzi też, czy klniemy bez obrazania innych, czy własnie po to, aby komus poszlo w pięty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 16.09.2005 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 To może trzeba ustalic które są niecenzuralne ja wiem że Cholera to tak do końca cenzuralne nie jest ale w końcu tak jak napisała Martka wyraża jej stan emocjonalny, nie jest to słowo które kogoś obraża lub godzi w jego uczucia. wiesz.. Aga rozumujac w tej sposob mozna usprawiedliwic kazde slowo, prawda? jesli napisze ze jestem wku....y to tez powiem ze wyrazam swoj stan emocjonalny, prawda? m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 16.09.2005 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 To może trzeba ustalic które są niecenzuralne ja wiem że Cholera to tak do końca cenzuralne nie jest ale w końcu tak jak napisała Martka wyraża jej stan emocjonalny, nie jest to słowo które kogoś obraża lub godzi w jego uczucia. wiesz.. Aga rozumujac w tej sposob mozna usprawiedliwic kazde slowo, prawda? jesli napisze ze jestem wku....y to tez powiem ze wyrazam swoj stan emocjonalny, prawda? m. Ale to jest juz pisane knkretnie pod Twoim adresem, to chyba róznica niż napisać sobie cholera jasna A tak ogólne to dobrego miałam nosa i ostatnio w dzienniku swoje nerwy kropkowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 16.09.2005 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 To może trzeba ustalic które są niecenzuralne ja wiem że Cholera to tak do końca cenzuralne nie jest ale w końcu tak jak napisała Martka wyraża jej stan emocjonalny, nie jest to słowo które kogoś obraża lub godzi w jego uczucia. wiesz.. Aga rozumujac w tej sposob mozna usprawiedliwic kazde slowo, prawda? jesli napisze ze jestem wku....y to tez powiem ze wyrazam swoj stan emocjonalny, prawda? m. Ale to jest juz pisane knkretnie pod Twoim adresem, to chyba róznica niż napisać sobie cholera jasna A tak ogólne to dobrego miałam nosa i ostatnio w dzienniku swoje nerwy kropkowałam no i jak mowia gdzie dwoch polakow tam trzy zdania... i badz tu czlowieku madry.. i tak zle i tak nie dobrze... oj chyba przyjdzie zlozyc moderowanie dziennikow skoro nie radze sobie w tak prostej sprawie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 16.09.2005 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Dzień dobry w poprzednim odcinku mu/a/ratonoweli: ...................... - wszedzie pada ..................... W Gorzowie niestety też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts