Majka 16.09.2005 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 To może trzeba ustalic które są niecenzuralne ja wiem że Cholera to tak do końca cenzuralne nie jest ale w końcu tak jak napisała Martka wyraża jej stan emocjonalny, nie jest to słowo które kogoś obraża lub godzi w jego uczucia. wiesz.. Aga rozumujac w tej sposob mozna usprawiedliwic kazde slowo, prawda? jesli napisze ze jestem wku....y to tez powiem ze wyrazam swoj stan emocjonalny, prawda? m. Ale to jest juz pisane knkretnie pod Twoim adresem, to chyba róznica niż napisać sobie cholera jasna A tak ogólne to dobrego miałam nosa i ostatnio w dzienniku swoje nerwy kropkowałam no i jak mowia gdzie dwoch polakow tam trzy zdania... i badz tu czlowieku madry.. i tak zle i tak nie dobrze... oj chyba przyjdzie zlozyc moderowanie dziennikow skoro nie radze sobie w tak prostej sprawie... ani mi się waż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 16.09.2005 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Mi kiedyś od Maksia też się oberwało, ale troszkę przegięłam - jak mnie w@#$% pan od stropu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 16.09.2005 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Dzień dobry w poprzednim odcinku mu/a/ratonoweli: ...................... - wszedzie pada ..................... W Gorzowie niestety też czesc Funia jak samopoczucie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 16.09.2005 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Dzień dobry w poprzednim odcinku mu/a/ratonoweli: ...................... - wszedzie pada ..................... W Gorzowie niestety też czesc Funia jak samopoczucie? Barowe ale dziś Haneczka grzeczna, to jest ok. Nawet dała mamie poprac i poprasować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 16.09.2005 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 To może trzeba ustalic które są niecenzuralne ja wiem że Cholera to tak do końca cenzuralne nie jest ale w końcu tak jak napisała Martka wyraża jej stan emocjonalny, nie jest to słowo które kogoś obraża lub godzi w jego uczucia. wiesz.. Aga rozumujac w tej sposob mozna usprawiedliwic kazde slowo, prawda? jesli napisze ze jestem wku....y to tez powiem ze wyrazam swoj stan emocjonalny, prawda? m. Ale to jest juz pisane knkretnie pod Twoim adresem, to chyba róznica niż napisać sobie cholera jasna A tak ogólne to dobrego miałam nosa i ostatnio w dzienniku swoje nerwy kropkowałam no i jak mowia gdzie dwoch polakow tam trzy zdania... i badz tu czlowieku madry.. i tak zle i tak nie dobrze... oj chyba przyjdzie zlozyc moderowanie dziennikow skoro nie radze sobie w tak prostej sprawie... ani mi się waż a moge wiedziec co napisalas w pierwszej, skoro raz go juz edytowalas? m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 16.09.2005 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Mi kiedyś od Maksia też się oberwało, ale troszkę przegięłam - jak mnie w@#$% pan od stropu. bez przesady.. zadne oberwało.. poprostu poprawilem co było nie tak jak trzeba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 16.09.2005 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 To może trzeba ustalic które są niecenzuralne ja wiem że Cholera to tak do końca cenzuralne nie jest ale w końcu tak jak napisała Martka wyraża jej stan emocjonalny, nie jest to słowo które kogoś obraża lub godzi w jego uczucia. wiesz.. Aga rozumujac w tej sposob mozna usprawiedliwic kazde slowo, prawda? jesli napisze ze jestem wku....y to tez powiem ze wyrazam swoj stan emocjonalny, prawda? m. Ale to jest juz pisane knkretnie pod Twoim adresem, to chyba róznica niż napisać sobie cholera jasna A tak ogólne to dobrego miałam nosa i ostatnio w dzienniku swoje nerwy kropkowałam no i jak mowia gdzie dwoch polakow tam trzy zdania... i badz tu czlowieku madry.. i tak zle i tak nie dobrze... oj chyba przyjdzie zlozyc moderowanie dziennikow skoro nie radze sobie w tak prostej sprawie... ani mi się waż a moge wiedziec co napisalas w pierwszej, skoro raz go juz edytowalas? m. patrzcie go, jaki podejrzliwy to moje "ani mi się waż" wpisalo się w środek Twojego wywodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 16.09.2005 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 To może trzeba ustalic które są niecenzuralne ja wiem że Cholera to tak do końca cenzuralne nie jest ale w końcu tak jak napisała Martka wyraża jej stan emocjonalny, nie jest to słowo które kogoś obraża lub godzi w jego uczucia. wiesz.. Aga rozumujac w tej sposob mozna usprawiedliwic kazde slowo, prawda? jesli napisze ze jestem wku....y to tez powiem ze wyrazam swoj stan emocjonalny, prawda? m. Ale to jest juz pisane knkretnie pod Twoim adresem, to chyba róznica niż napisać sobie cholera jasna A tak ogólne to dobrego miałam nosa i ostatnio w dzienniku swoje nerwy kropkowałam no i jak mowia gdzie dwoch polakow tam trzy zdania... i badz tu czlowieku madry.. i tak zle i tak nie dobrze... oj chyba przyjdzie zlozyc moderowanie dziennikow skoro nie radze sobie w tak prostej sprawie... Skoro moje wywody maja Cię skałaniac do takich decyzji to juz nic nie napiszę i dodam ani mi się waż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 16.09.2005 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Skoro moje wywody maja Cię skałaniac do takich decyzji to juz nic nie napiszę i dodam ani mi się waż chce czlowiek moderowac, nie dobrze, nie chce moderowac niedobrze.. i badz tu człowieku madry :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 16.09.2005 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 cześc witajcie , spać mi się chce jak cholera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 16.09.2005 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 chyba jakąś kawe muszę strzelić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 16.09.2005 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 chyba jakąś kawe muszę strzelić ja tez ja tez chce! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 16.09.2005 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 juz właśnie robię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 16.09.2005 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 z ilu łyżeczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 16.09.2005 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 robię rozpuszczalną z mlekiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 16.09.2005 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 ale zaraz zamówię chyba pizzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 16.09.2005 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 kto czajnikuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 16.09.2005 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 i jak tylko napiszę "czajnikuje" to zaraz mnie wstrzymuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 16.09.2005 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Paty, spokojnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 16.09.2005 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 juz macki Olimpu mnie dotykają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts