monka 16.09.2005 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 MOnka to po mnie klikaj i cos tak czuję że trafisz na nową stronkę nie ma szans patrz dwa posty przed tobą Monka chciałam ci pomóc nie wiedziałam ze są tu czajniki MOże następnym razem sie uda Andrzejko gdzie te czasy kiedy każdy strzał byl dziełem przypadku i żaden czajnik za rogiem sie nie czaił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 16.09.2005 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Miło z wami ale zmykam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 16.09.2005 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 haloo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 16.09.2005 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Tez się wykąpać i wrócic na nową stronkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 16.09.2005 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 MOnka to po mnie klikaj i cos tak czuję że trafisz na nową stronkę nie ma szans patrz dwa posty przed tobą Monka chciałam ci pomóc nie wiedziałam ze są tu czajniki MOże następnym razem sie uda Andrzejko gdzie te czasy kiedy każdy strzał byl dziełem przypadku i żaden czajnik za rogiem sie nie czaił wlasnie !!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 16.09.2005 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Miło z wami ale zmykam andrzejko będe czekał na zdjęcia.... już kiedyś obiecałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 16.09.2005 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Miło z wami ale zmykam szkoda ale jak mus to mus czekam na zdjęcia jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 16.09.2005 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Tez się wykąpać i wrócic na nową stronkę no ooooo byleby nie za szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 16.09.2005 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 MOnka to po mnie klikaj i cos tak czuję że trafisz na nową stronkę nie ma szans patrz dwa posty przed tobą Monka chciałam ci pomóc nie wiedziałam ze są tu czajniki MOże następnym razem sie uda Andrzejko gdzie te czasy kiedy każdy strzał byl dziełem przypadku i żaden czajnik za rogiem sie nie czaił Minęły bezpowrotnie Teraz to już samo wyrachowanie i rachowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 16.09.2005 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Miło z wami ale zmykam andrzejko będe czekał na zdjęcia.... już kiedyś obiecałaś I dotrzymam obietnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 16.09.2005 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Miło z wami ale zmykam andrzejko będe czekał na zdjęcia.... już kiedyś obiecałaś jaaa tez! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 16.09.2005 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Miło z wami ale zmykam szkoda ale jak mus to mus czekam na zdjęcia jutro Będą jak bum cyk cyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 16.09.2005 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 MOnka to po mnie klikaj i cos tak czuję że trafisz na nową stronkę nie ma szans patrz dwa posty przed tobą Monka chciałam ci pomóc nie wiedziałam ze są tu czajniki MOże następnym razem sie uda Andrzejko gdzie te czasy kiedy każdy strzał byl dziełem przypadku i żaden czajnik za rogiem sie nie czaił Minęły bezpowrotnie Teraz to już samo wyrachowanie i rachowanie i czajnikowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 16.09.2005 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 MOnka to po mnie klikaj i cos tak czuję że trafisz na nową stronkę nie ma szans patrz dwa posty przed tobą Monka chciałam ci pomóc nie wiedziałam ze są tu czajniki MOże następnym razem sie uda Andrzejko gdzie te czasy kiedy każdy strzał byl dziełem przypadku i żaden czajnik za rogiem sie nie czaił Minęły bezpowrotnie Teraz to już samo wyrachowanie i rachowanie dobrze że nie jestem odosobniona w odczuciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 16.09.2005 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Miło z wami ale zmykam andrzejko będe czekał na zdjęcia.... już kiedyś obiecałaś jaaa tez! To ci też pokaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 16.09.2005 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Miło z wami ale zmykam szkoda ale jak mus to mus czekam na zdjęcia jutro Będą jak bum cyk cyk to czekamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 16.09.2005 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 A teraz już żegnam naprawdę szanowne grono rekordzistów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 16.09.2005 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 MOnka to po mnie klikaj i cos tak czuję że trafisz na nową stronkę nie ma szans patrz dwa posty przed tobą Monka chciałam ci pomóc nie wiedziałam ze są tu czajniki MOże następnym razem sie uda Andrzejko gdzie te czasy kiedy każdy strzał byl dziełem przypadku i żaden czajnik za rogiem sie nie czaił Minęły bezpowrotnie Teraz to już samo wyrachowanie i rachowanie i czajnikowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 16.09.2005 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 MOnka to po mnie klikaj i cos tak czuję że trafisz na nową stronkę nie ma szans patrz dwa posty przed tobą Monka chciałam ci pomóc nie wiedziałam ze są tu czajniki MOże następnym razem sie uda Andrzejko gdzie te czasy kiedy każdy strzał byl dziełem przypadku i żaden czajnik za rogiem sie nie czaił Minęły bezpowrotnie Teraz to już samo wyrachowanie i rachowanie dobrze że nie jestem odosobniona w odczuciach co TY!?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 16.09.2005 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 A teraz już żegnam naprawdę szanowne grono rekordzistów No to pa pa chyba ktoś na Ciebie czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts