Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

Witam wszystkich!! 8)

ja mam 220m2 i 25tys za robocizne

to ty masz 100m2 garaz???

40-42mkw

to nie kumam............

140m2 z garagzem 260 to gdzie reszta?

170mkw pow uzytkowej, 260mkw z garażem, czyli bez garażu 220mkw

umiesz liczyc?

260 m2

170m2 uzytkowej 220m2 bez garazu

260-220=240 ok

ale skad te 170m2???????????

170 pow uzytkowa

220 całkowita mieszkalna

260 całkowita domu (w tym garaż) - czyli tyle ile mają mi wybudować.

cześć kze,jak tam twoje panie?

Dzis w nocy żona musiała co1-1,5h karmić... :roll: :roll: Mała pośśie i zasypia.. Tylko, że nie pośsie 15min tylko bardziej 5min.. :(

Żona nie wyspana, ja rozmawiałem z kierownikiem budowy dziś.. Rozmowa była nieprzyjemna. Zwolniłem go.. :roll: Za dużo kasy chciał, wmawiał, ze daliśmy mu mniej niż w rzeczywiśctosci, chciał kase na ubezpieczenie OC dla inzynierów... No nic w poniedziałek mam rozmowę z drugim, a we wtorek z trzeciem.. Kogoś trzeba będzie wybrać.. :wink:

ja rozmawiałem z kierownikiem budowy dziś.. Rozmowa była nieprzyjemna. Zwolniłem go.. :roll: Za dużo kasy chciał, wmawiał, ze daliśmy mu mniej niż w rzeczywiśctosci, chciał kase na ubezpieczenie OC dla inzynierów...

a dałeś mu jakąś kasę?? :x :o :roll:

No właśnie na całym interesie straciłem 370pln.. A był moim kierownikiem przez tydzień. :evil: Chciał więcej.. Bo jego czas taki cenny i w ogóle od pokoleń jest budowlańcem.. No nic nauka kosztuje... :roll:

ja rozmawiałem z kierownikiem budowy dziś.. Rozmowa była nieprzyjemna. Zwolniłem go.. :roll: Za dużo kasy chciał, wmawiał, ze daliśmy mu mniej niż w rzeczywiśctosci, chciał kase na ubezpieczenie OC dla inzynierów...

a dałeś mu jakąś kasę?? :x :o :roll:

No właśnie na całym interesie straciłem 370pln.. A był moim kierownikiem przez tydzień. :evil: Chciał więcej.. Bo jego czas taki cenny i w ogóle od pokoleń jest budowlańcem.. No nic nauka kosztuje... :roll:

kze cholera ! co Ty tylko na RW siedzisz? :evil:

czasami warto i forum poczytać, ludzie ciekawe rzeczy piszą i wiele można się nauczyć...

przyjmij nauczkę z pokorą :wink: