kasia64 17.09.2005 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2005 Na razie jadę na wycieczkę oglądać wybudowane domki C33 do Gdańska,miłego popołudnia,słoneczko znowu świeci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 17.09.2005 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2005 zgodnie z regulaminem... skoro wystawiłem sobie stronkę nie muszę pisać streszczenia... tego jeszcze nie słyszałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 17.09.2005 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2005 witam popoludniowo. facio nie wymiguj sie - streszczenie muuuuuusi być (przecież nie bedę czytac całej strony ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 17.09.2005 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2005 HEJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 17.09.2005 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2005 no i co? - streszczenia jak nie było tak nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 17.09.2005 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2005 kOCHANI,właśnie wróciłam z wycieczki,oglądaliśmy domy wybudowane wg projektu C33,i wiecie co żaden nie przypomina tego projektu.Zastanawiam się czym ludzie kierują przy zakupie projektu,a potem tak go zmieniają że go nie można poznać przynajmniej zewnętrznie.Może coś na ten temat napiszecie?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 17.09.2005 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2005 Witajcie siostry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 17.09.2005 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2005 kOCHANI,właśnie wróciłam z wycieczki,oglądaliśmy domy wybudowane wg projektu C33,i wiecie co żaden nie przypomina tego projektu.Zastanawiam się czym ludzie kierują przy zakupie projektu,a potem tak go zmieniają że go nie można poznać przynajmniej zewnętrznie.Może coś na ten temat napiszecie?! A Ty nie masz zamiaru nic, absolutnie nic zmienić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 17.09.2005 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2005 Markus Twoj dom chyba byl kiedys opisany w muratorze i o ile dobrze pamietam masz pompe ciepła ?? ..jesli tak to pytanko brzmi -miales jakies dotacje z tego powodu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 17.09.2005 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2005 markus,dom wybrałam bo: 1.podoba mi się bryla domu 2 ma tyle pokoi ile potrzebuję 3 ma garaż 4 ma kominek tak zmienię kotłownię przeniosę do garażu,ale wejście ,okna ,dach zostawię w spokoju bo taki jak w projekcie mi się bardzo podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 17.09.2005 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2005 Markus Twoj dom chyba byl kiedys opisany w muratorze i o ile dobrze pamietam masz pompe ciepła ?? ..jesli tak to pytanko brzmi -miales jakies dotacje z tego powodu ? Nieskromnie potwierdzam Lutowe wydanie Muratora z tego roku. Niestety nie słyszałem, żeby w Polsce ktokolwiek dostał dotację. Pod tym względem daleko nam jeszcze do krajów rozwiniętych. W Austrii dotacja wynosi 30% kosztów. Jest tak zwany kredyt preferencyjny ( 3% ) w BOŚ na odnawialne źródła energii, ale łatwiej wychodzi doliczyc koszt do kwoty kredytu hipotecznego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 17.09.2005 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2005 markus,dom wybrałam bo: 1.podoba mi się bryla domu 2 ma tyle pokoi ile potrzebuję 3 ma garaż 4 ma kominek tak zmienię kotłownię przeniosę do garażu,ale wejście ,okna ,dach zostawię w spokoju bo taki jak w projekcie mi się bardzo podoba No to jesteś chwalebnym wyjątkiem. My z żona po przejrzeniu coś między 2 a 3 tysiące projektów pozostaliśmy początkowo z 3, potem 2. I jak zaczęliśmy je dostosowywac do naszej działki i kierunków świata to wyszło tyle poprawek, że stwierdziliśmy iż taniej będzie zrobic projekt indywidualny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 17.09.2005 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2005 Dzieki- myslałem ze coś sie zmieniło na plus dla nas ...ale widze ze dalej mamy pod gorke ps. ładny masz ten domek ...i tak czysto robiony widac jest poszukam sobie tego muratora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 17.09.2005 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2005 ps. ładny masz ten domek ...i tak czysto robiony widac jest poszukam sobie tego muratora Dziekuję za miłe słowo. Widziałem, że uruchomiłeś temat w Wymianie Doświadczeń. Niestety pod termomodernizację nie podpadamy bo to dotyczy ocieplania bloków. Gminy z braku pieniędzy nie chcą wcale podejmowac tematu. Żeby było ciekawiej to w promieniu 500 metrów mamy 7 pomp ciepła. Jedyne co nam wpadło do głowy to chcemy pogadac z energetyka czy by nas do jakieś VIP-owskiej kategorii prądu nie zaliczyli i obliżyli cenę za kWh. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 17.09.2005 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2005 A tak wpadłam tu kontrolnie zobaczyć co się dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 17.09.2005 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2005 markus-dom cudo,prosta bryła,ładnie podkreślone wejście,wykończenie bez ekstrawagancji,bardzo nam się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 17.09.2005 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2005 Verunia jak zdrówko? jeszcze psikasz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 17.09.2005 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2005 Verunia jak zdrówko? jeszcze psikasz?? Psikam, nawet pies się już zaraził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 17.09.2005 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2005 markus,dom wybrałam bo: 1.podoba mi się bryla domu 2 ma tyle pokoi ile potrzebuję 3 ma garaż 4 ma kominek tak zmienię kotłownię przeniosę do garażu,ale wejście ,okna ,dach zostawię w spokoju bo taki jak w projekcie mi się bardzo podoba Domek który wybrałaś podoba mi się . Jest prosty , przyjemny dla oka i raczej tani w budowie. Chciałam go polecić znajomym, ale oni chcą gabinet na dole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 17.09.2005 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2005 Niestety na gaz mam szlaban , a ze budynek ma dopiero piwnice wiec jest to ostatni moment na podjecie decyzji czym ogrzewac ....media drozeją a w zyciu to roznie bywa , wiec szukam dobrego i taniego sposobu ogrzania domu. Jak sie mieszka w "nie-termosie" ?....nad tym tez sie zastanawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts