kasztanka 20.09.2005 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 W Wawce na razie wieje chłodem Ale myślę ,że to się zmieni Po wyborach ? po wyborach wszystko sie zmieni!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 20.09.2005 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Witam klikaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 20.09.2005 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Witam klikaczy hejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 20.09.2005 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 witajcie. mam problem z agresją w szkole ehh a co się dzieje???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 20.09.2005 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 witam jak Haneczka? jak nie ma kolek to anioł , ale jeszcze nie pisze postów jak Piotruś Funiu a ty pijesz herbatkę z kopru włoskiego? Moja córka kolek nie miała ale od początku pijałam własnię tą herbatkę. Na początku nie smakuje najlepiej ale nawet idzie się do niej przyzwyczaić Kasztanko widzę że konkurecnja do zdobywania punktów rośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 20.09.2005 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 witajcie. mam problem z agresją w szkole ehh Chcesz wp... (Maksiu) któremuś z nauczycieli ??? Czy też dzieci maja problem z równieśnikami ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 20.09.2005 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 witam jak Haneczka? jak nie ma kolek to anioł , ale jeszcze nie pisze postów jak Piotruś Funiu a ty pijesz herbatkę z kopru włoskiego? Moja córka kolek nie miała ale od początku pijałam własnię tą herbatkę. Na początku nie smakuje najlepiej ale nawet idzie się do niej przyzwyczaić Kasztanko widzę że konkurecnja do zdobywania punktów rośnie nie bo słyszałam ze pobudza laktacje, a ja i bez tego mam fullllllllllll Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 20.09.2005 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 witam jak Haneczka? jak nie ma kolek to anioł , ale jeszcze nie pisze postów jak Piotruś Funiu a ty pijesz herbatkę z kopru włoskiego? Moja córka kolek nie miała ale od początku pijałam własnię tą herbatkę. Na początku nie smakuje najlepiej ale nawet idzie się do niej przyzwyczaić Kasztanko widzę że konkurecnja do zdobywania punktów rośnie ja nie pilam zdnych herbatek i Piotrus tez nie mial kolek Piotrus jak widzi klawiature to rwie sie do niej i denerwuje jak mu nie pozwalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 20.09.2005 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 czym sie rozni 12 cm od 15cm styropianu ocieplenia w praktyce???cieplej rzeczywiscie?????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 20.09.2005 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 czym sie rozni 12 cm od 15cm styropianu ocieplenia w praktyce??? cieplej rzeczywiscie?????????? Na mnie nie licz Mam ścianę 1-warstwową. Ale widziałem, że kilka dni temu ten temat był przerabiany w "Wymiana doświadczeń" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 20.09.2005 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 czym sie rozni 12 cm od 15cm styropianu ocieplenia w praktyce??? cieplej rzeczywiscie?????????? Na mnie nie licz Mam ścianę 1-warstwową. Ale widziałem, że kilka dni temu ten temat był przerabiany w "Wymiana doświadczeń" jednowarstwowa???? z czego???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 20.09.2005 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Z Ytonga 40 cm. Ale kupowałem go prawie dwa latat temu. Dzisiaj jest równie dobry i znacznie tańszy krajowy. Również bloczki 40 cm na pióro-wpust i klej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 20.09.2005 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Hej!Kochani! Nasz mistrz od internetu podłączał wczoraj nowy serwer i nie podpiął wszystkich,użytkowników.SUPER!!Dopiero dziś dojrzał po moim telefonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 20.09.2005 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 witajcie. mam problem z agresją w szkole ehh Co to znaczy ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 20.09.2005 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Kurna zobaczyłem że teraz to mamy królów dwóch ... czeka mnie podwójna robota ... co zrobić jak się tak na szczyty pchają sami sobie winni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 20.09.2005 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Funia Haneczka kochana!!!Ja też taką chcę....................bububu.............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 20.09.2005 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 witajcie. mam problem z agresją w szkole ehh Co to znaczy ??? szóstoklasista znęca się nad czwartoklasistą /moim synem/. Znęcanie w pełnym zakresie: pchanie, bicie, kopanie, wrzucanie w krzaki, inwektywy itp. Mogę huligana sprać czy wsadza mnie do......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 20.09.2005 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 jeszcze 16 i mam punktahttp://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/d055.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 20.09.2005 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 szóstoklasista znęca się nad czwartoklasistą /moim synem/. Znęcanie w pełnym zakresie: pchanie, bicie, kopanie, wrzucanie w krzaki, inwektywy itp. Mogę huligana sprać czy wsadza mnie do......... niestety mogą Cię wsadzić , a na pewno będziesz miała problemy biorąć jednak pod uwagę, ze szkoła nic nie zrobi, to innego wyjścia chyba nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 20.09.2005 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 witajcie. mam problem z agresją w szkole ehh Co to znaczy ??? szóstoklasista znęca się nad czwartoklasistą /moim synem/. Znęcanie w pełnym zakresie: pchanie, bicie, kopanie, wrzucanie w krzaki, inwektywy itp. Mogę huligana sprać czy wsadza mnie do......... Możesz sprać - ale bez świadków A tak na serio - to współczuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts