facio 20.09.2005 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Witam wszystkich Hej Aga co z linkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 20.09.2005 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 moje ma dobre mniemanie o mnie. Dzisiaj rano chciało mi pokazać delikwenta, abym go "poszarpała" Nooo, to Ty niezła zołza musisz być Hehehehe chyba tak nie ma to jak samokrytyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 20.09.2005 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Witam wszystkich rekordzistów Mam 130 m2 podłogówki (parter + podasze) i pompę ciepła markus pytanko: podłogówke to niby jaką masz? (woda, gas, prąd?) możesz coś więcej o pompie? Wiem że na forum wiele tego ale usłyszeć to od Ciebie to jest coś... Ogrzewanie podłogowe mam wodne. Natomiast w kolektorze pompy ciepła czynnikiem roboczym jest propan. Z tego co się orientuję jest to jedyna oferta na rynku gdzie zastosowano gaz zamiast płynnego roztworu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 20.09.2005 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Ogrzewanie podłogowe mam wodne. Natomiast w kolektorze pompy ciepła czynnikiem roboczym jest propan. Z tego co się orientuję jest to jedyna oferta na rynku gdzie zastosowano gaz zamiast płynnego roztworu. Ile takie cudeńko kosztuje? Masz linka do strony producenta etc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.09.2005 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Witam wszystkich Hej Aga co z linkiem? Hej z linkime nic bo ja mialam nocke a mój mąz nie miał czasu i siły więc może dzisiaj coś pokombinujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 20.09.2005 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Piotrus jak widzi klawiature to rwie sie do niej i denerwuje jak mu nie pozwalam Mój Mały Facio robi to samo od maleńkości:) dlatego czasem siada do kompa i wysyła ski http://foto.onet.pl/upload/42/88/_519875_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 20.09.2005 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Producentem pompy jest firma z Austrii, Neuratherm. Dystrybutorem i instalatorem w Polsce jest firma z Grudziądza http://www.climakomfort.pl Pompa zdobyła w Nagrodę Muratora 2002 A cenę pominę milczeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 20.09.2005 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Witam wszystkich Hej Aga co z linkiem? Hej z linkime nic bo ja mialam nocke a mój mąz nie miał czasu i siły więc może dzisiaj coś pokombinujemy spoko luzik poczekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 20.09.2005 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Producentem pompy jest firma z Austrii, Neuratherm. Dystrybutorem i instalatorem w Polsce jest firma z Grudziądza http://www.climakomfort.pl Pompa zdobyła w Nagrodę Muratora 2002 A cenę pominę milczeniem ok, juz kiedys rozmawialismy na ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.09.2005 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Witam wszystkich Hej Aga co z linkiem? Hej z linkime nic bo ja mialam nocke a mój mąz nie miał czasu i siły więc może dzisiaj coś pokombinujemy spoko luzik poczekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 20.09.2005 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Producentem pompy jest firma z Austrii, Neuratherm. Dystrybutorem i instalatorem w Polsce jest firma z Grudziądza http://www.climakomfort.pl Pompa zdobyła w Nagrodę Muratora 2002 A cenę pominę milczeniem ok, juz kiedys rozmawialismy na ten temat a co z podgrzewaniem wody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 20.09.2005 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Piotrus jak widzi klawiature to rwie sie do niej i denerwuje jak mu nie pozwalam Mój Mały Facio robi to samo od maleńkości:) dlatego czasem siada do kompa i wysyła ski http://foto.onet.pl/upload/42/88/_519875_n.jpg fajowo ........... era informatykow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 20.09.2005 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Piotrus jak widzi klawiature to rwie sie do niej i denerwuje jak mu nie pozwalam Mój Mały Facio robi to samo od maleńkości:) dlatego czasem siada do kompa i wysyła ski fajowo ........... era informatykow? XXI wiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 20.09.2005 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 a co z podgrzewaniem wody? Podgrzewacz 270 litrów, który ma własną wbudowaną pompę ciepła wykorzystującą ciepło z otaczającego powietrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 20.09.2005 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 a co z podgrzewaniem wody? Podgrzewacz 270 litrów, który ma własną wbudowaną pompę ciepła wykorzystującą ciepło z otaczającego powietrza a to co za cudo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.09.2005 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Piotrus jak widzi klawiature to rwie sie do niej i denerwuje jak mu nie pozwalam Mój Mały Facio robi to samo od maleńkości:) dlatego czasem siada do kompa i wysyła ski fajowo ........... era informatykow? XXI wiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 20.09.2005 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Facio fajny ten Twój mały facio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 20.09.2005 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Piotrus jak widzi klawiature to rwie sie do niej i denerwuje jak mu nie pozwalam Mój Mały Facio robi to samo od maleńkości:) dlatego czasem siada do kompa i wysyła ski fajowo ........... era informatykow? XXI wiek może będą miały lepiej od nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 20.09.2005 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Facio fajny ten Twój mały facio Twoja Dorotka też jest SUPEROWA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 20.09.2005 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Kurna zobaczyłem że teraz to mamy królów dwóch ... czeka mnie podwójna robota ... co zrobić jak się tak na szczyty pchają sami sobie winni... gdzie nasz pogromca Królów ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts