Joanna i Janusz 25.09.2005 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2005 mam zawodowe skojarzenie: inhalacje= astma. cieszę się, że się pomyliłam a na katarek co ??? Piotrus mi sie obudzil przed chwila-nie moze oddychac przez nosek:( biedactwo tak i go zal jak sie meczy ......... nic nie potrafie zrobic ....... to że jesteś przy nim ułatwia mu zwalczanie choroby- słynna witamina M tak wlasnie zasnal mi przed chwila na rekach taki bezbronny kochany ..... moim zdaniem na teraz robisz to co możesz gorzej bedzie jak zacznie goraczkowac ... ?!!!! ale narazie nie ma co panikowac chyba nie?? To dasz mu paracetamolu! Tylko nie panikuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 25.09.2005 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2005 Gratulacje za zdobycie stronki ooops nie zauwazylam dzieki uprasza sie kasztanke o wylaczenie komputere i oddelegowanie sie do spania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 25.09.2005 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2005 Goń! nawet przegoń Facetów! Trzymam kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 25.09.2005 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2005 streszczenie: -zaczal facio -J&J maja dobre siostry ktore pomagaja -wybory sie skonczyly -Piotrus ma katarek -dobre rady J&J -Karlce nie podoba sie alaska z tubadzina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 25.09.2005 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2005 Gratulacje za zdobycie stronki ooops nie zauwazylam dzieki uprasza sie kasztanke o wylaczenie komputere i oddelegowanie sie do spania Wróciłeś z wyborów! Kto u Was wygrał!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 25.09.2005 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2005 mam zawodowe skojarzenie: inhalacje= astma. cieszę się, że się pomyliłam a na katarek co ??? Piotrus mi sie obudzil przed chwila-nie moze oddychac przez nosek:( biedactwo tak i go zal jak sie meczy ......... nic nie potrafie zrobic ....... to że jesteś przy nim ułatwia mu zwalczanie choroby- słynna witamina M tak wlasnie zasnal mi przed chwila na rekach taki bezbronny kochany ..... moim zdaniem na teraz robisz to co możesz gorzej bedzie jak zacznie goraczkowac ... ?!!!! ale narazie nie ma co panikowac chyba nie?? To dasz mu paracetamolu! Tylko nie panikuj ok spoko musze zakupic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 25.09.2005 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2005 Gratulacje za zdobycie stronki ooops nie zauwazylam dzieki uprasza sie kasztanke o wylaczenie komputere i oddelegowanie sie do spania spoko spoko jeszcze daleko do Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 25.09.2005 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2005 Goń! nawet przegoń Facetów! Trzymam kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 25.09.2005 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2005 mam zawodowe skojarzenie: inhalacje= astma. cieszę się, że się pomyliłam a na katarek co ??? Piotrus mi sie obudzil przed chwila-nie moze oddychac przez nosek:( biedactwo tak i go zal jak sie meczy ......... nic nie potrafie zrobic ....... to że jesteś przy nim ułatwia mu zwalczanie choroby- słynna witamina M tak wlasnie zasnal mi przed chwila na rekach taki bezbronny kochany ..... moim zdaniem na teraz robisz to co możesz gorzej bedzie jak zacznie goraczkowac ... ?!!!! ale narazie nie ma co panikowac chyba nie?? To dasz mu paracetamolu! Tylko nie panikuj ok spoko musze zakupic Osobiście u Zuzi lubię Apap w kropelkach, ma fajny zakraplacz i łatwą do przeliczenia dawkę. Nabieram ile trzeba i od razu daję do buźki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 25.09.2005 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2005 Gratulacje za zdobycie stronki ooops nie zauwazylam dzieki uprasza sie kasztanke o wylaczenie komputere i oddelegowanie sie do spania Uciekłeś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 25.09.2005 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2005 MAKSIU! a jak ukladales styropian to przygotowywales jakos specjalnie polaczenia miedzy jedna plyta styropianu a druga?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 25.09.2005 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2005 mam zawodowe skojarzenie: inhalacje= astma. cieszę się, że się pomyliłam a na katarek co ??? Piotrus mi sie obudzil przed chwila-nie moze oddychac przez nosek:( biedactwo tak i go zal jak sie meczy ......... nic nie potrafie zrobic ....... to że jesteś przy nim ułatwia mu zwalczanie choroby- słynna witamina M tak wlasnie zasnal mi przed chwila na rekach taki bezbronny kochany ..... moim zdaniem na teraz robisz to co możesz gorzej bedzie jak zacznie goraczkowac ... ?!!!! ale narazie nie ma co panikowac chyba nie?? To dasz mu paracetamolu! Tylko nie panikuj ok spoko musze zakupic Osobiście u Zuzi lubię Apap w kropelkach, ma fajny zakraplacz i łatwą do przeliczenia dawkę. Nabieram ile trzeba i od razu daję do buźki[/quote:215db9aed6] dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 25.09.2005 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2005 Dobra ja uciekam! Jutro do pracy! Dobranoc! Całuski dla Piotrusia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 25.09.2005 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2005 Dobra ja uciekam! Jutro do pracy! Dobranoc! Całuski dla Piotrusia! paaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 25.09.2005 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2005 nikog nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 25.09.2005 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2005 korci mnie gres chinski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 25.09.2005 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2005 cena ........... i wygladem tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 25.09.2005 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2005 w koncu kupujemy na codzien buty adidasa made in china placac krocie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 25.09.2005 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 25.09.2005 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts