badi 26.09.2005 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 ale groźba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 26.09.2005 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 witajcie chyba zaczynam w piętke gonić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 26.09.2005 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 witajcie chyba zaczynam w piętke gonić A co? Do Sejmu Cię wybrali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 26.09.2005 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 tego by brakowało - cieknie chlodnica - poradnie psychologiczne robia jakies jaja z podpisywaniem zgód dzieciom na udział w przedstawieniach opery - cyganeria jest w niedziele i poniedziałek, a w tym tygodniu 3 próby rezyserskie - Michał robi w każdym wyrazie błąd ortograficzny i nie widzi problemu - nie wiem jak rozwiązać wentylację, a goście maja robić wylewke na poddaszu - i tysiąs rzeczy, które co chwila ktoś ode mnie chce, a ja chcę tylko uciec do lasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 26.09.2005 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 tego by brakowało - cieknie chlodnica - poradnie psychologiczne robia jakies jaja z podpisywaniem zgód dzieciom na udział w przedstawieniach opery - cyganeria jest w niedziele i poniedziałek, a w tym tygodniu 3 próby rezyserskie - Michał robi w każdym wyrazie błąd ortograficzny i nie widzi problemu - nie wiem jak rozwiązać wentylację, a goście maja robić wylewke na poddaszu - i tysiąs rzeczy, które co chwila ktoś ode mnie chce, a ja chcę tylko uciec do lasu Czyli wszystko idzie zgodnie z planem Głowa do góry, jutro też jest dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 26.09.2005 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 Majka wszystko bedzie OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 26.09.2005 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 poniedziałek Hania ma 3 tygodnie, a to onacza, że za 13 muszę ją zostawić i wracać do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 26.09.2005 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 Dziewczyny, co Wy? Jakiś dzień umartwiania się żeście dzisiaj ogłosiły, czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 26.09.2005 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 a Wy czasem tak się nie czujecie? kupiłam sobie sok pysio, wsadziłam do reklamówki, wychodzę ze sklepu, a tu butelka sru na chodnik - dziura w siatce będzie OK, tylko muszę wyskoczyć z tego błędnego koła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 26.09.2005 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 Majka! co Cie nie zlamie to Cie wzmocni!!!!!!! bedzie dobrze! twarda kobita jestes! wiERZE w CIEBIE dzien dobry poniedzialkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 26.09.2005 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 Witojcie i narki !!! Lecę do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 26.09.2005 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 No to coś na poprawienie humorów Rozmawiałem z JOOLĄ w sobotę. Prosiła aby wszystkim przekazać gorące pozdrowienia, co niniejszym czynię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 26.09.2005 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 Ale wrócę. Mały głód ??? (kolejny ??? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 26.09.2005 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 a Wy czasem tak się nie czujecie? kupiłam sobie sok pysio, wsadziłam do reklamówki, wychodzę ze sklepu, a tu butelka sru na chodnik - dziura w siatce będzie OK, tylko muszę wyskoczyć z tego błędnego koła Majeczko to wszystko to bzdety są... Nie przejmuj się. Spokojnie dasz sobie radę. A może powinnaś odpocząć? Zagoniona chyba za bardzo coś jesteś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 26.09.2005 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 No to coś na poprawienie humorów Rozmawiałem z JOOLĄ w sobotę. Prosiła aby wszystkim przekazać gorące pozdrowienia, co niniejszym czynię. A kto to jest Joola ? Muszę sprawdzić na liście... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 26.09.2005 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 No to coś na poprawienie humorów Rozmawiałem z JOOLĄ w sobotę. Prosiła aby wszystkim przekazać gorące pozdrowienia, co niniejszym czynię. Dziękujemy bardzo Pozdrów ją też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 26.09.2005 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 Witam poniedziałkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 26.09.2005 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 ode mnie też pozdrowienia. jak się zatrzymać chyba pójde zapalić fajeczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 26.09.2005 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 witajcie co tam słychać ale wczoraj był piekny dzień - tak cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 26.09.2005 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 Witam poniedziałkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts