Majka 26.09.2005 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 swinskie forum nie chcialo mi przyjac mojego posta.... no własnie, ale kliknęłam drugi raz i ten pierwszy jakos poszedł podejrzewam ze tu sie zaczyna nowy porzadek powyborczy Maksiu, jak było? Byłes szefem, czy mężem zaufania? A może w centrali nadzorowałes spływające dane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 26.09.2005 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 w poprzednim odcinku - otworzyła kasztanka - Kaśka zadaje za trudne pytania - ja mam wilcze doły - rekordowicze wspieraja na duchu - Paty oglada ciuchy - Funia i maksiu zdecydowali sie dorżnąć stronkę - ja im trochę pomogłam dorżnąć??? mam jakies dziwne skojarzenia z tym słowem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 26.09.2005 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 w poprzednim odcinku - otworzyła kasztanka - Kaśka zadaje za trudne pytania - ja mam wilcze doły - rekordowicze wspieraja na duchu - Paty oglada ciuchy - Funia i maksiu zdecydowali sie dorżnąć stronkę - ja im trochę pomogłam dorżnąć??? mam jakies dziwne skojarzenia z tym słowem na tamto mówi się chyba "zerżnąć" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 26.09.2005 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 w poprzednim odcinku - otworzyła kasztanka - Kaśka zadaje za trudne pytania - ja mam wilcze doły - rekordowicze wspieraja na duchu - Paty oglada ciuchy - Funia i maksiu zdecydowali sie dorżnąć stronkę - ja im trochę pomogłam dorżnąć??? mam jakies dziwne skojarzenia z tym słowem na tamto mówi się chyba "zerżnąć" z kolei zerżnąć kojarzy mi sie jeszcze z czym innym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 26.09.2005 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 Czyli mamy nowego pojedynczego króla. Czas pogmerać w jego teczce... Dzień doberek wszystkim w naszym nowym kraju. Oj lafcadio... Piękny Roman nie załapał się do parlamentu, więc temat teczek chyba zamkniemy Chociaż z drugiej strony Ziobro ma być ministrem sprawiedliwości więc.. Kurde, śmiać się, czy płakać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 26.09.2005 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 w poprzednim odcinku - otworzyła kasztanka - Kaśka zadaje za trudne pytania - ja mam wilcze doły - rekordowicze wspieraja na duchu - Paty oglada ciuchy - Funia i maksiu zdecydowali sie dorżnąć stronkę - ja im trochę pomogłam dorżnąć??? mam jakies dziwne skojarzenia z tym słowem na tamto mówi się chyba "zerżnąć" z kolei zerżnąć kojarzy mi sie jeszcze z czym innym o rany to dlaczego się zaczerwieniłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 26.09.2005 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 w poprzednim odcinku - otworzyła kasztanka - Kaśka zadaje za trudne pytania - ja mam wilcze doły - rekordowicze wspieraja na duchu - Paty oglada ciuchy - Funia i maksiu zdecydowali sie dorżnąć stronkę - ja im trochę pomogłam dorżnąć??? mam jakies dziwne skojarzenia z tym słowem na tamto mówi się chyba "zerżnąć" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 26.09.2005 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 Czyli mamy nowego pojedynczego króla. Czas pogmerać w jego teczce... Dzień doberek wszystkim w naszym nowym kraju. Oj lafcadio... Piękny Roman nie załapał się do parlamentu, więc temat teczek chyba zamkniemy Chociaż z drugiej strony Ziobro ma być ministrem sprawiedliwości więc.. Kurde, śmiać się, czy płakać? skąd takie wieści? I pocieszające i martwiace? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 26.09.2005 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 O DWÓCH TAKICH CO UKRADLI, czyli RW PO WYBORACH 1. Whisper - 1022. kze - 1013. maksiu - 664. kasztanka - 655. fizyk - 626. Majka - 477. Sonika - 468. Joanna i Janusz - 379. SławekD-żonka - 3610. Moniś - 3511. Teska, badi - 3313. Jezier, Aga J.G, facio - 2416. Olkalybowa, monka - 2118. andrzejka - 1519. Agniesia - 1420. joola, markus_gdynia - 1322. Jane, Funia - 1024. Wojty - 925. verunia, Janussz - 627. ania - 528. Ewuś, Paty, kasia64 - 431. damiangajda, Jacek69 - 333. Daria, Baba_budowniczy, Anna Wiśniewska - 236. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, zaba_gonia, lafcadio, jamles, Karolka - po 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 26.09.2005 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 dzień dobry, ja wpadłem tylko zer.............................................knąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 26.09.2005 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 Czyli mamy nowego pojedynczego króla. Czas pogmerać w jego teczce... Dzień doberek wszystkim w naszym nowym kraju. Oj lafcadio... Piękny Roman nie załapał się do parlamentu, więc temat teczek chyba zamkniemy Chociaż z drugiej strony Ziobro ma być ministrem sprawiedliwości więc.. Kurde, śmiać się, czy płakać? skąd takie wieści? I pocieszające i martwiace? http://wiadomosci.gazeta.pl/wybory2005/1,67805,2936155.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 26.09.2005 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 Czyli mamy nowego pojedynczego króla. Czas pogmerać w jego teczce... Dzień doberek wszystkim w naszym nowym kraju. Oj lafcadio... Piękny Roman nie załapał się do parlamentu, więc temat teczek chyba zamkniemy Chociaż z drugiej strony Ziobro ma być ministrem sprawiedliwości więc.. Kurde, śmiać się, czy płakać? skąd takie wieści? I pocieszające i martwiace? http://wiadomosci.gazeta.pl/wybory2005/1,67805,2936155.html gdybyż to sie okazało prawdą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 26.09.2005 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 nuda mnie opanowała............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 26.09.2005 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 ja chcem do domu.......................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 26.09.2005 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 nic mi się nie chce...........życie mnie nie łechce............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 26.09.2005 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 ja chcem do domu.......................... a gdzie jestes??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 26.09.2005 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 ja chcem do domu.......................... tesz kce.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 26.09.2005 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 ludziów ni ma ...w Rekordzie wpisów zima............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 26.09.2005 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 nic mi się nie chce...........życie mnie nie łechce............. heh heh heh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 26.09.2005 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 wiatr wieje okrutny..........czas założyc wór pokutny............... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts