maksiu 27.09.2005 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 pif-paf? brzydal brzydal brzydal brzydki brzydki maksiu mow mi tak jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 27.09.2005 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 pif-paf? brzydal brzydal brzydal brzydki brzydki maksiu mow mi tak jeszcze brzydki brzydal! ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 27.09.2005 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 siedzę sobie w pracy wcale nie jest cacy chciałabym do domku posiedzieć trochę na słonku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 27.09.2005 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 maksiu pif - pafuje ranking do przodu pruje jeszcze tochę poceluje i Prezesa wykołuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 27.09.2005 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 a dzisiaj montują drzwi, a jutro jedziemy parapety zamówić, stanęło na konglomeratowych 2cm (mam nadzieję, że nie za cienkie ) Kasiu a przykladaliscie takie 2cm do okien???? My tez probowalismy i zupelnie zniknely... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 27.09.2005 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 maksiu pif - pafuje ranking do przodu pruje jeszcze tochę poceluje i Prezesa wykołuje Monka jaki Ty masz talent...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 27.09.2005 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 maksiu pif - pafuje ranking do przodu pruje jeszcze tochę poceluje i Prezesa wykołuje Monka jaki Ty masz talent...... wczoraj go odkryłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 27.09.2005 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 maksiu pif - pafuje ranking do przodu pruje jeszcze tochę poceluje i Prezesa wykołuje Monka jaki Ty masz talent...... wczoraj go odkryłam No wlasnie czytam jak ladnie pisujesz i talent swoj marnujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 27.09.2005 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 a dzisiaj montują drzwi, a jutro jedziemy parapety zamówić, stanęło na konglomeratowych 2cm (mam nadzieję, że nie za cienkie ) Kasiu a przykladaliscie takie 2cm do okien???? My tez probowalismy i zupelnie zniknely... Nie przykładaliśmy - nie wpadłam na to trudno, będą musiały takie być A jakiego koloru macie parapety (wew ) - stonowane, czy zdecydowanie wyróżniające się??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 27.09.2005 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 maksiu pif - pafuje ranking do przodu pruje jeszcze tochę poceluje i Prezesa wykołuje Monka jaki Ty masz talent...... wczoraj go odkryłam No wlasnie czytam jak ladnie pisujesz i talent swoj marnujesz koleżanka też się marnuje lepiej niech nie próżnuje i nowe talenta wypróbuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 27.09.2005 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 a dzisiaj montują drzwi, a jutro jedziemy parapety zamówić, stanęło na konglomeratowych 2cm (mam nadzieję, że nie za cienkie ) Kasiu a przykladaliscie takie 2cm do okien???? My tez probowalismy i zupelnie zniknely... Nie przykładaliśmy - nie wpadłam na to trudno, będą musiały takie być A jakiego koloru macie parapety (wew ) - stonowane, czy zdecydowanie wyróżniające się??? Na razie jeszcze nie mamy, ale juz sa wybrane i sa takie baaardzo jasniutkie ecru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 27.09.2005 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 maksiu pif - pafuje ranking do przodu pruje jeszcze tochę poceluje i Prezesa wykołuje Monka jaki Ty masz talent...... wczoraj go odkryłam No wlasnie czytam jak ladnie pisujesz i talent swoj marnujesz koleżanka też się marnuje lepiej niech nie próżnuje i nowe talenta wypróbuje Probuje, probuje i calkiem niezle sie z tym czuje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 27.09.2005 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 a dzisiaj montują drzwi, a jutro jedziemy parapety zamówić, stanęło na konglomeratowych 2cm (mam nadzieję, że nie za cienkie ) Kasiu a przykladaliscie takie 2cm do okien???? My tez probowalismy i zupelnie zniknely... Nie przykładaliśmy - nie wpadłam na to trudno, będą musiały takie być A jakiego koloru macie parapety (wew ) - stonowane, czy zdecydowanie wyróżniające się??? Na razie jeszcze nie mamy, ale juz sa wybrane i sa takie baaardzo jasniutkie ecru. No właśnie, nasze też będą w tym klimacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 27.09.2005 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 id z Piotrusiem na spacerek klikajcie az wam sie zrobi z klawy serek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 27.09.2005 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 a dzisiaj montują drzwi, a jutro jedziemy parapety zamówić, stanęło na konglomeratowych 2cm (mam nadzieję, że nie za cienkie ) Kasiu a przykladaliscie takie 2cm do okien???? My tez probowalismy i zupelnie zniknely... Nie przykładaliśmy - nie wpadłam na to trudno, będą musiały takie być A jakiego koloru macie parapety (wew ) - stonowane, czy zdecydowanie wyróżniające się??? Na razie jeszcze nie mamy, ale juz sa wybrane i sa takie baaardzo jasniutkie ecru. No właśnie, nasze też będą w tym klimacie A zewnetrzne w jakim bedziecie miec kolorku??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 27.09.2005 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 a dzisiaj montują drzwi, a jutro jedziemy parapety zamówić, stanęło na konglomeratowych 2cm (mam nadzieję, że nie za cienkie ) Kasiu a przykladaliscie takie 2cm do okien???? My tez probowalismy i zupelnie zniknely... Nie przykładaliśmy - nie wpadłam na to trudno, będą musiały takie być A jakiego koloru macie parapety (wew ) - stonowane, czy zdecydowanie wyróżniające się??? Na razie jeszcze nie mamy, ale juz sa wybrane i sa takie baaardzo jasniutkie ecru. No właśnie, nasze też będą w tym klimacie ja tez mysle o białych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 27.09.2005 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 id z Piotrusiem na spacerek klikajcie az wam sie zrobi z klawy serek Milego spacerku, cieplego wiaterku, sloneczka promieni, niech sie tylko pogoda nie zmieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 27.09.2005 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 Kasiu macie baaardzo ladna brame!!!! My na swoja nadal czekamy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 27.09.2005 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 Kasiu macie baaardzo ladna brame!!!! My na swoja nadal czekamy.... Dziękuję a Wy doczekacie się swojej - nasza też przyjechała spoźniona może bramy maja to do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 27.09.2005 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 Kasiu macie baaardzo ladna brame!!!! My na swoja nadal czekamy.... Dziękuję a Wy doczekacie się swojej - nasza też przyjechała spoźniona może bramy maja to do siebie Taaaa Mam nadzieje, ze juz w tym tygodniu bedzie.... Kasiu na kiedy planujecie przeprowadzke???? Wyglada mi na ten rok..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts