maksiu 27.09.2005 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 Maksiu czemu wycofales posta???????????????? a kto lubi byc drugi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 27.09.2005 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 kasztanko, młode matki nie mogą się denerwować, bo szkodzi na laktację a Ty się nie chichraj, w wieku rozrodczym jeszcze jesteś ja to co innego skąd wiesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 27.09.2005 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 Witaj Prezesie Królu Wilczomelcza Właścicielu Królowej Dachów Panie Łosiu Siemanko, zmoro mojego harmonogramu - ja podebrałam Ci tylko jedną ekipę - tę, co mi mało chałupy nie spaliła, więc w czym ja Ci przeszkadzam. Zaraz założę wątek o nienawiści z łazienkę, osobistych podjazdach itp i może o mnie też Redakcja napisze . Jeszcze zaprosze Joshi i hause'a i Ponurego. O! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 27.09.2005 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 Maksiu czemu wycofales posta???????????????? a kto lubi byc drugi? Ale zafałszowałeś obraz pięknej, sportowej walki. Wyjdzie na to że mi tak łatwo przyszło to cyknięcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 27.09.2005 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 w poprzednim odcinku: Majka weszla rymem w strone i w ogole wszyscy rymowali-nawet prezes! bla bla bla kasztanka nadawala sama Maksiu wszedl i wyszedl J&J wystawila stronke a moze poprostu maksiu nie chcial ci psuc zabawy? a może lubisz rywalizować? ja machne ktorego dnia znowu z 4 pod rzad i bede mial spokoj na jakis czas strzeliłeś dziś dwie stronki i nie pod rząd, nie chcesz mieć spokoju? z tymi 4 pod rzad to byla przenośnia.. metafora :D Aha! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 27.09.2005 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 Cześć rebiata Heloł Markus, masz jakieś wieści od jooli? Jutro będę miał świeżynki bo przyjeżdża wieczorem do mnie po tuje no to czekam na wieści i koniecznie przekaż jooli pozdrowienia Wykonam I dziękuje w jej imieniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 27.09.2005 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 czasami to miałabym ochotę samej sobie walnąć bana Stara, a głupia ja to sie dziwie Ci Majka ze dajesz sie wciagnac w te przepychanki... poprostu lepiej odpusić.. to zdrowsze... Sama w nie włażę naiwnie myśląć, że może coś się da wytłumaczyć, stonować, zatrzymać. Może, jak ja napiszę, to przeczyta ze zrozumieniem. Powtarzam "stara a głupia" Aż się zapytam, choć podobno o wiek kobiet się nie pyta,ile masz lat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 27.09.2005 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 Witaj Prezesie Królu Wilczomelcza Właścicielu Królowej Dachów Panie Łosiu Siemanko, zmoro mojego harmonogramu - ja podebrałam Ci tylko jedną ekipę - tę, co mi mało chałupy nie spaliła, więc w czym ja Ci przeszkadzam. Zaraz założę wątek o nienawiści z łazienkę, osobistych podjazdach itp i może o mnie też Redakcja napisze . Jeszcze zaprosze Joshi i hause'a i Ponurego. O! Ty nie bądź taka Mimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 27.09.2005 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 Maksiu czemu wycofales posta???????????????? a kto lubi byc drugi? Ale zafałszowałeś obraz pięknej, sportowej walki. Wyjdzie na to że mi tak łatwo przyszło to cyknięcie Prezesie.. skoro takie mocne slowa.. to proponuje sprobowac wpisac sie jako drugi i skasowac tego posta... to jak sport ekstremalny.. adrenalinka skacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 27.09.2005 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 Mi było smutno bo nie miałam dostepu mi też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 27.09.2005 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 Witaj Prezesie Królu Wilczomelcza Właścicielu Królowej Dachów Panie Łosiu Siemanko, zmoro mojego harmonogramu - ja podebrałam Ci tylko jedną ekipę - tę, co mi mało chałupy nie spaliła, więc w czym ja Ci przeszkadzam. Zaraz założę wątek o nienawiści z łazienkę, osobistych podjazdach itp i może o mnie też Redakcja napisze . Jeszcze zaprosze Joshi i hause'a i Ponurego. O! Ty jesteś zmorą mojego harmonogramu z przyczyn ogólnych. Kto to widział, żebyś już kafelki miała poukładane... Albo futryny powstawiane? I fugi? No łazienka za duża. O parapetach nie wspomnę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.09.2005 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 Monka u nas robota idzie do przodu, mam nadzieję że nie zapeszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 27.09.2005 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 Maksiu czemu wycofales posta???????????????? a kto lubi byc drugi? Ale zafałszowałeś obraz pięknej, sportowej walki. Wyjdzie na to że mi tak łatwo przyszło to cyknięcie Prezesie.. skoro takie mocne slowa.. to proponuje sprobowac wpisac sie jako drugi i skasowac tego posta... to jak sport ekstremalny.. adrenalinka skacze Ale potem tego nie widać. Historia... potomność... no takie braki bedą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.09.2005 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 Mi było smutno bo nie miałam dostepu mi też Mam nadzieję że już wszystko będzie oki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 27.09.2005 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 Monka u nas robota idzie do przodu, mam nadzieję że nie zapeszę no to całe szczęście, trzymam kciukasy żeby nie było już przestojów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 27.09.2005 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 Ty nie bądź taka Mimi Też jej chciałem to napisać, ale pomyślałem że zacznie zaraz poprawiać swoje posty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 27.09.2005 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 Ty jesteś zmorą mojego harmonogramu z przyczyn ogólnych. Kto to widział, żebyś już kafelki miała poukładane... Albo futryny powstawiane? I fugi? No łazienka za duża. O parapetach nie wspomnę... Jeśli to poprawi ci humor - nadal nie mam prądu i H2O w domu, a bez tych dwóch rzeczy mieszkać sie nia da... Ty masz obie I co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.09.2005 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 Witaj Prezesie Królu Wilczomelcza Właścicielu Królowej Dachów Panie Łosiu Siemanko, zmoro mojego harmonogramu - ja podebrałam Ci tylko jedną ekipę - tę, co mi mało chałupy nie spaliła, więc w czym ja Ci przeszkadzam. Zaraz założę wątek o nienawiści z łazienkę, osobistych podjazdach itp i może o mnie też Redakcja napisze . Jeszcze zaprosze Joshi i hause'a i Ponurego. O! Ty nie bądź taka Mimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 27.09.2005 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 Ty jesteś zmorą mojego harmonogramu z przyczyn ogólnych. Kto to widział, żebyś już kafelki miała poukładane... Albo futryny powstawiane? I fugi? No łazienka za duża. O parapetach nie wspomnę... Jeśli to poprawi ci humor - nadal nie mam prądu i H2O w domu, a bez tych dwóch rzeczy mieszkać sie nia da... Ty masz obie I co? Nie mam parapetów i kibla. Parapet mi potrzebny żeby się o niego oprzeć i wyglądać przez okno, kibel żeby... był. Tez się nie da mieszkać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 27.09.2005 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 Maksiu czemu wycofales posta???????????????? a kto lubi byc drugi? Ale zafałszowałeś obraz pięknej, sportowej walki. Wyjdzie na to że mi tak łatwo przyszło to cyknięcie Prezesie.. skoro takie mocne slowa.. to proponuje sprobowac wpisac sie jako drugi i skasowac tego posta... to jak sport ekstremalny.. adrenalinka skacze Ale potem tego nie widać. Historia... potomność... no takie braki bedą... zwyciezców sie nie sądzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts