Aga J.G 27.09.2005 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 Monka u nas robota idzie do przodu, mam nadzieję że nie zapeszę no to całe szczęście, trzymam kciukasy żeby nie było już przestojów Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 27.09.2005 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 Nie mam parapetów i kibla. Parapet mi potrzebny żeby się o niego oprzeć i wyglądać przez okno, kibel żeby... był. Tez się nie da mieszkać. E tam... Parapet potrzebny jedynie do parapetówy A bez kibelka? Przecież przyczepa murarzy od MS też nie miała kibelka. Korzystała z tego, który Ty sam tymie ręcami zrobiłeś. Dało się mieszkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 27.09.2005 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 Ty nie bądź taka Mimi Też jej chciałem to napisać, ale pomyślałem że zacznie zaraz poprawiać swoje posty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 27.09.2005 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 [ Przecież przyczepa murarzy od MS też nie miała kibelka. Korzystała z tego, który Ty sam tymie ręcami zrobiłeś. Dało się mieszkać Wpadnij o nas jutro i... skorzystaj Jeśli się odważysz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 27.09.2005 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 Ty nie bądź taka Mimi Też jej chciałem to napisać, ale pomyślałem że zacznie zaraz poprawiać swoje posty Ojej... porpawiłabym tylko orty, albo źle wstawiony nawias... Zupełnie nie rozumiem w czym problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 27.09.2005 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 Ojej... porpawiłabym tylko orty, albo źle wstawiony nawias... Zupełnie nie rozumiem w czym problem :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 27.09.2005 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 Ty nie bądź taka Mimi Też jej chciałem to napisać, ale pomyślałem że zacznie zaraz poprawiać swoje posty Ojej... porpawiłabym tylko orty, albo źle wstawiony nawias... Zupełnie nie rozumiem w czym problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 27.09.2005 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 No dobrze... Koniec Mimiowania ide spać. Jutro jadę do Białegostoku. Jutro czekam tez na decyzjęod Kaczora. Dziś minęło 3 tygodnie od złożenia wniosku, do którego decyzja miała być w 7 dni... Trzymajcie kciuki, żeby nie zrobiło sie 27... Ech... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.09.2005 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 Ty nie bądź taka Mimi Też jej chciałem to napisać, ale pomyślałem że zacznie zaraz poprawiać swoje posty Ojej... porpawiłabym tylko orty, albo źle wstawiony nawias... Zupełnie nie rozumiem w czym problem Mozna jeszcze dołożyć link lub skopiować cytat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 27.09.2005 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 Ty nie bądź taka Mimi Też jej chciałem to napisać, ale pomyślałem że zacznie zaraz poprawiać swoje posty Ojej... porpawiłabym tylko orty, albo źle wstawiony nawias... Zupełnie nie rozumiem w czym problem Mozna jeszcze dołożyć link lub skopiować cytat i walnąć czerwonym po oczach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.09.2005 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 No dobrze... Koniec Mimiowania ide spać. Jutro jadę do Białegostoku. Jutro czekam tez na decyzjęod Kaczora. Dziś minęło 3 tygodnie od złożenia wniosku, do którego decyzja miała być w 7 dni... Trzymajcie kciuki, żeby nie zrobiło sie 27... Ech... To ja trzymam mocniutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 27.09.2005 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 No dobrze... Koniec Mimiowania ide spać. Jutro jadę do Białegostoku. Jutro czekam tez na decyzjęod Kaczora. Dziś minęło 3 tygodnie od złożenia wniosku, do którego decyzja miała być w 7 dni... Trzymajcie kciuki, żeby nie zrobiło sie 27... Ech... no pewnie że będziemy trzymać powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 27.09.2005 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 Ty nie bądź taka Mimi Też jej chciałem to napisać, ale pomyślałem że zacznie zaraz poprawiać swoje posty Ojej... porpawiłabym tylko orty, albo źle wstawiony nawias... Zupełnie nie rozumiem w czym problem Mozna jeszcze dołożyć link lub skopiować cytat i walnąć czerwonym po oczach Cicho, bo jak Mimi wróci to w RW też będzie jatka Dobranoc!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 27.09.2005 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 Ty nie bądź taka Mimi Też jej chciałem to napisać, ale pomyślałem że zacznie zaraz poprawiać swoje posty Ojej... porpawiłabym tylko orty, albo źle wstawiony nawias... Zupełnie nie rozumiem w czym problem Mozna jeszcze dołożyć link lub skopiować cytat i walnąć czerwonym po oczach Cicho, bo jak Mimi wróci to w RW też będzie jatka Dobranoc!!! To będą tyko gościnne występy my tu u siebie jesteśmy i na dodatek w większości Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 27.09.2005 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 Ty nie bądź taka Mimi Też jej chciałem to napisać, ale pomyślałem że zacznie zaraz poprawiać swoje posty Ojej... porpawiłabym tylko orty, albo źle wstawiony nawias... Zupełnie nie rozumiem w czym problem Mozna jeszcze dołożyć link lub skopiować cytat i walnąć czerwonym po oczach Cicho, bo jak Mimi wróci to w RW też będzie jatka Dobranoc!!! I wtedy nie nadążymy stron czytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 27.09.2005 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 Cicho, bo jak Mimi wróci to w RW też będzie jatka Dobranoc!!! W RW ona nie rządzi A nawet jak się pojawi to będzie kupa śmiechu, bo tu pełno złośliwców I nie mów dobranoc tylko "Żegnam Was wszystkich promieniście, odezwę się na priv". Niech będzie po miniowemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 27.09.2005 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 Ty nie bądź taka Mimi Też jej chciałem to napisać, ale pomyślałem że zacznie zaraz poprawiać swoje posty Ojej... porpawiłabym tylko orty, albo źle wstawiony nawias... Zupełnie nie rozumiem w czym problem Mozna jeszcze dołożyć link lub skopiować cytat i walnąć czerwonym po oczach Cicho, bo jak Mimi wróci to w RW też będzie jatka Dobranoc!!! I wtedy nie nadążymy stron czytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 27.09.2005 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 I nie mów dobranoc tylko "Żegnam Was wszystkich promieniście, odezwę się na priv". Niech będzie po miniowemu no nie - do tego niegdy nie dotrwałam bo zawsze zdążyłam sie podkurzyć troche wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.09.2005 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 Ty nie bądź taka Mimi Też jej chciałem to napisać, ale pomyślałem że zacznie zaraz poprawiać swoje posty Ojej... porpawiłabym tylko orty, albo źle wstawiony nawias... Zupełnie nie rozumiem w czym problem Mozna jeszcze dołożyć link lub skopiować cytat i walnąć czerwonym po oczach Cicho, bo jak Mimi wróci to w RW też będzie jatka Dobranoc!!! Niech tylko spróbuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 27.09.2005 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 Cicho, bo jak Mimi wróci to w RW też będzie jatka Dobranoc!!! W RW ona nie rządzi A nawet jak się pojawi to będzie kupa śmiechu, bo tu pełno złośliwców A Redakcja nas wszystkich zbanuje hurtem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts