kze 28.09.2005 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 1,5h oznacza, że cycka uzywa jako smoczka. To moze byc problemem, bo brodawki moga popękać. I jak sobie z tym radzić? Kupić smoczka? - kupić lateksowe ochronki - po 15 minutach brac do odbijania - smarowac brodawki olejkiem Olejkiem jakim? Takim do smarzenia? Oliwką? ja uzywałam oliwki z oliwek nacycniki tylko w razie bólu Dzieki. To ta oliwkę i odbijanie będę musiał przekazać żonie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 28.09.2005 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 1,5h oznacza, że cycka uzywa jako smoczka. To moze byc problemem, bo brodawki moga popękać. I jak sobie z tym radzić? Kupić smoczka? - kupić lateksowe ochronki - po 15 minutach brac do odbijania - smarowac brodawki olejkiem Olejkiem jakim? Takim do smarzenia? Oliwką? najlepiej to maminym mlekiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 28.09.2005 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 Ni każda kobieta ma z tym problem. karmienie jest bardzo miłe i nawet podniecające Ale jak brodawki popekają, to ból jest okropny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 28.09.2005 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 Poza tym karmienie uniemozliwia wyspanie sie... Z reguły trzeba wstawać co 3-4h... Ja mam to szczęście / nieszczęście, że płacz dziecka mnie nie budzi.. A małą nie budzi też np. grający tv.. To chyba po mnie ma mocne spanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 28.09.2005 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 Takie tam, czyli lista potencjalnie planowanych do zabanowania 1. Whisper - 104 2. kze - 101 3. maksiu - 69 ........jamles, Karolka - po 1 zaczną od góry czy od..............Karolki na szczęście mnie tu nie widać jak dojdą do Maksia to będziesz widoczna na trzecim miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 28.09.2005 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 No, ale może coś mi powiecie co było na tych 50-ciu ostatnich stronach, czyli ostatnich 2 tygodniach?Było coś waznego? Pewnie tak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 28.09.2005 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 Ni każda kobieta ma z tym problem. karmienie jest bardzo miłe i nawet podniecające Ale jak brodawki popekają, to ból jest okropny moja wisi też bardzo długo - wnocy 1,5 godziny murowane. ale posłuchałam położnej i smaruje brodawki własnym mlekiem i nie pękają. Mimo, że jak się dossie, to mam wrażenie, że w piętach czuję :-?No ale może to dlatego, że dopiero karmię 3 tyg. ale Majeczka ma racje - karmienie jest super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 28.09.2005 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 No, ale może coś mi powiecie co było na tych 50-ciu ostatnich stronach, czyli ostatnich 2 tygodniach? Było coś waznego? Pewnie tak... eeeee, nie tylko wszyscy tęsknili za Kze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 28.09.2005 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 No, ale może coś mi powiecie co było na tych 50-ciu ostatnich stronach, czyli ostatnich 2 tygodniach? Było coś waznego? Pewnie tak... jasne tyle się działo jak w "Moda na sukces" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 28.09.2005 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 926? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 28.09.2005 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 No, ale może coś mi powiecie co było na tych 50-ciu ostatnich stronach, czyli ostatnich 2 tygodniach? Było coś waznego? Pewnie tak... eeeee, nie tylko wszyscy tęsknili za Kze O kurcze!! To bardzo miłe z Waszej (Twojej) strony... Rzadko słysze, by ktoś tęsknił za mną.. W takim wypadku chyba będe musiał przejrzeć te 50 stron.. Tylko kiedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 28.09.2005 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 926? no to wpadnij na 976 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 28.09.2005 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 No, ale może coś mi powiecie co było na tych 50-ciu ostatnich stronach, czyli ostatnich 2 tygodniach? Było coś waznego? Pewnie tak... jasne tyle się działo jak w "Moda na sukces" no racja: MOda była u Paty w sklepie Sukces? kurcze my budowlańcy - to chyba odnosimy sukces nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 28.09.2005 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 kze gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 28.09.2005 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 No, ale może coś mi powiecie co było na tych 50-ciu ostatnich stronach, czyli ostatnich 2 tygodniach? Było coś waznego? Pewnie tak... jasne tyle się działo jak w "Moda na sukces" no racja: MOda była u Paty w sklepie Sukces? kurcze my budowlańcy - to chyba odnosimy sukces nie? jamles niechcący ubiegł Kasztankę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 28.09.2005 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 Streszczenie: - Stronkę rozpoczał Maksiu - Paty słyszała, że w połowie października ma być 20 stopni - Majka jadła kanapkę i czytała GW - Kze przybył i opowiadał o córce i rozpoczeciu prac budowlanych - co robic z karmieniem i brodawkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 28.09.2005 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 kze gratulacje Dzięki. Musiałem przypomnieć sobie jak sie strzela... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 28.09.2005 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 kze gratulacje Dzięki. Musiałem przypomnieć sobie jak sie strzela... widać "ojcierzyństwo" nie pozbawia refleksu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 28.09.2005 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 kze gratulacje Dzięki. Musiałem przypomnieć sobie jak sie strzela... widać "ojcierzyństwo" nie pozbawia refleksu A czemuż miało by stepić refleks... To powiedzcie mi choć co u Was koledzy i koleżanki słychac? (skoro nie ma co streszczać lub nie ma chętnych... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 28.09.2005 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 Witam i zmykam, bo wpadłam tylko na chwilkę Bawcie się dobrze wieczorkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts