forum_user 29.09.2005 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 Widze, ze humorki dzisiaj dopisuja...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.09.2005 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 Ta nasza polityka to jeden wielki kabaret Pytanie tylko czy się smiać czy płakać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 29.09.2005 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 Ta nasza polityka to jeden wielki kabaret Pytanie tylko czy się smiać czy płakać No mi zdecydowanie nie jest do smiechu......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 29.09.2005 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 witajcie nie moge wejsc na ta manadryne mowi ze blad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 29.09.2005 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 Dobry... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 29.09.2005 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 Witam wszystkich!!!!!!!!!!!! I tak będzie bez zmian ,nowi ludzie przy korycie niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 29.09.2005 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 To ja mam kilka uwag z dzienniczków (ponoć prawdziwe ): "Wojtek samodzielnie chodzi po klasie." " Zbyszek sprawdza językiem koleżance czy ma wszystkie migdałki" "Wycina genitalia męskie i żeńskie z papieru i bawi się nimi na kolanach kolegi." "Uczeń Tomasz pomalował kolegę Radka flamastrem po głowie.Jednocześnie informuję, iż Radkowi wpisuję uwagę o treści: Uczeń Radek cieszy się z tego, że został pomalowany flamastrem przez kolegę Tomka." "Na zapytanie o powód braku spodenek na lekcji w-f uczeń stwierdził cytuję:"Nie mam, bo babcia jeszcze na drutach robi." "Agnieszka kopnęła kolegę w krocze tak mocno, że kolega już drugą godzinę chodzi z genitaliami w rękach, tzn je trzyma w ręku przez odzież wierzchnią w postaci spodni męskich czarnych" "Radek na moje uwagi odpowiedział: "Spoko, luzik." "Michalina upomniana, żeby się nie denerwowała, bo złość piękności szkodzi, odpowiedziała: "To pani z pewnością nie zaszkodzi." "Rysuje trumny na marginesach, twierdząc, że zakłada przyszkolny zakład pogrzebowy, a ja mogę być pierwszym klientem." "Mariusz narysował w zeszycie do niemieckiego członek męski i wmawia nauczycielce, że to św. Mikołaj." "W czasie zwiedzania Wawelu biegał po salach i krzyczał "Bić bolszewików." "Córka bezcześci eksponaty w pracowni biolgicznej, wkładając cietrzewiowi w dziób papierosa." "Odmówił odpowiedzi na lekcji polskiego, twierdząc, że postmodernizm gwałci jego poczucie estetyki." "Wysłany z gąbką wrócił z wiadrem i szmatą." "Uczeń na lekcji krzyczy: nie ma seksu bez pumeksu!." "Podtapia kolegę na basenie twierdząc, że tamten ma skrzela i sobie poradzi." "Źle zachowuje się na lekcji. Po poleceniu nauczyciela, że potrzebna będzie wizyta rodziców, mówi, że rodzice nie żyją, a opiekuni prawni nie zostali jeszcze ustaleni." "Męska cześć klasy odmówiła wyciagnięcia fletów." "Po kichnięciu nauczycielki, Mateusz krzyknął - cytuje: "Żeby Ci ryja nie urwało" "Waldemar zapisywał na marginesach moje przejęzyczenia językowe. Zabrałem mu zeszyt, gdzie znalazłem wspomniane ścierwo skierowane przeciw nauczycielskiemu honorowi. Przeglądając zeszyt czułem się jakbym przeglądał swoją teczkę z IPNu." _________________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 29.09.2005 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 witajcie a ja od nowa param się połówką wentylacji Znaczy sie chcem sam nawiew, bo wywiew juz mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.09.2005 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 witajcie nie moge wejsc na ta manadryne mowi ze blad U mnie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 29.09.2005 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 witajcie nie moge wejsc na ta manadryne mowi ze blad Mi też błąd wyskakuje PS: ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 29.09.2005 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 pif-paf? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 29.09.2005 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 witajcie a ja od nowa param się połówką wentylacji Znaczy sie chcem sam nawiew, bo wywiew juz mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 29.09.2005 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 Dla mnie zdecydowanie najlepsze to z seksem i pumeksem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 29.09.2005 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 Funio masz jeszcze bardzo fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.09.2005 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 Dobry... Hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 29.09.2005 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 witajcie nie moge wejsc na ta manadryne mowi ze blad Mi też błąd wyskakuje PS: ??? U mnie dziala.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 29.09.2005 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 I coś dla tych co narzekają na swoich meżów - Gdybyśmy czekały na idealnego wyglądały byśmy tak: http://img391.imageshack.us/img391/9043/kobieta7rq.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 29.09.2005 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 "Podtapia kolegę na basenie twierdząc, że tamten ma skrzela i sobie poradzi." Ups Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 29.09.2005 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 Funio masz jeszcze bardzo fajne szukam perełek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 29.09.2005 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 streszczenie: prezes na pomnikunastepnie sporo dobranocekkasztanka dostala oper od prezesa, bo nie czyta literatury obowiązkowejpotem bylo sporo powitana ptaki zbieraja sie do odlotówwaldek kiepski... rządzi..zakonczyla stronke aga jg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts