forum_user 29.09.2005 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 Zdazyla sie zaczac jesien a ja juz jakies paskudne chorobsko zlapalam.... z nosa mi cieknie, gardlo mnie boli...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 29.09.2005 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 Witam wieczorowa pora!!! Witaj !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 29.09.2005 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 Zdazyla sie zaczac jesien a ja juz jakies paskudne chorobsko zlapalam.... z nosa mi cieknie, gardlo mnie boli...... Pij herbatkę z cytrynką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 29.09.2005 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 Czesc Badi!!! Jak wykonczenie domku????? Masz jakies nowe fotki???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 29.09.2005 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 Dobry wieczór! Taki sobie Dziewczyny podejrzewają mnie o czepliwość Dziewczynki!!! Proszę nie klócić się!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 29.09.2005 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 Moniś a jak tam budowa ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 29.09.2005 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 Zdazyla sie zaczac jesien a ja juz jakies paskudne chorobsko zlapalam.... z nosa mi cieknie, gardlo mnie boli...... mnie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 29.09.2005 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 Zdazyla sie zaczac jesien a ja juz jakies paskudne chorobsko zlapalam.... z nosa mi cieknie, gardlo mnie boli...... Pij herbatkę z cytrynką ja piję i nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 29.09.2005 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 Zdazyla sie zaczac jesien a ja juz jakies paskudne chorobsko zlapalam.... z nosa mi cieknie, gardlo mnie boli...... Pij herbatkę z cytrynką Zapomnialam o tych domowych, magicznych sposobach w takim razie zaraz sobie zrobie..... moze nawet soku malinowego dodam Dzieki!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 29.09.2005 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 Witam wieczoro/nocnych stukaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 29.09.2005 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 Dobry wieczór! Taki sobie Dziewczyny podejrzewają mnie o czepliwość hehehehehe to prosze pisac jasniej nie dwuznacznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 29.09.2005 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 29.09.2005 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 Zdazyla sie zaczac jesien a ja juz jakies paskudne chorobsko zlapalam.... z nosa mi cieknie, gardlo mnie boli...... Pij herbatkę z cytrynką ja piję i nic A z sokiem malinowym???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 29.09.2005 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 Gratulacje facio! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 29.09.2005 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 Czesc Badi!!! Jak wykonczenie domku????? Masz jakies nowe fotki???? Fotki mam , ale wkleję je jak wróci moje dziecko z wycieczki i pomoże mamusi w Photosite Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 29.09.2005 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 Moniś a jak tam budowa ??? Juz blizej, jak dalej ale powoli zaczynam odczuwac zniechecenie i zniecierpiliwienie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 29.09.2005 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 Zdazyla sie zaczac jesien a ja juz jakies paskudne chorobsko zlapalam.... z nosa mi cieknie, gardlo mnie boli...... Pij herbatkę z cytrynką ja piję i nic A z sokiem malinowym???? zaraz sobie zrobię i łyknę polopirynkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 29.09.2005 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 Moniś a jak tam budowa ??? Juz blizej, jak dalej ale powoli zaczynam odczuwac zniechecenie i zniecierpiliwienie..... Skąd ja to znam ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 29.09.2005 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 Czesc Badi!!! Jak wykonczenie domku????? Masz jakies nowe fotki???? Fotki mam , ale wkleję je jak wróci moje dziecko z wycieczki i pomoże mamusi w Photosite A dziury w stropie juz masz zrobione???? A od schodow moglabys mi kogos polecic?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 29.09.2005 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 Zdazyla sie zaczac jesien a ja juz jakies paskudne chorobsko zlapalam.... z nosa mi cieknie, gardlo mnie boli...... Pij herbatkę z cytrynką Zapomnialam o tych domowych, magicznych sposobach w takim razie zaraz sobie zrobie..... moze nawet soku malinowego dodam Dzieki!!!! dobry wieczor! ja proponuje mleko z miodem i czosnkiem-rozgrzewa BAAARDZO! herbatke z cytryna i miodem meza poprosic zeby natarl jakims rozgrzewajacym olejkiem i do lozeczka!!!!!! lub ewentualnie inhalacja na noc ..... garnek z woda goraca i Olbas ZDROWKA ZDROWKA ZDROWKA ZYCZE!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts