kze 30.09.2005 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Kze - ale ta Twoja niunia słodziutka - a jaka malutka, a jakie ma czarne kudełki Dawaj więcej fotek!!! No dla mnie bardzo słodziutka... Kudełki miała takie od urodzenia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.09.2005 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 zimno jej w łapki? fajnie spi, widać, że wyluzowana A Wy spicie tez trochę? Madzia ma rękawiczki by nie drapała się. Ponoć paznokcie obcina się dopiero po 2-3 tyg.. Wyluzowana po tatusu.. Tatuś luzak, to i córa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.09.2005 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Witam wszystkich!! Co słychać? Musze sie pochwalić (bo nie wytrzymam ): Rozpoczałem przygodę z budowaniem! Humus zdjęty, dom wytyczony... To gratulacje pęłną gębą Dzięki. Teraz czuję się forumowiczem pełną gęba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.09.2005 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 A w temacie spania to płacz dziecka nie za bardzo mnie budzi... Poza tym Żona karmi jeszcze piersia, więc nic nie pomogę... Ale wczoraj pierwszy raz uspiłem małą. Trzymałem ja na rekach i oglądałem mecz.. Usnęła... Szkoda, ze Wisełka popłynęła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 30.09.2005 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 zimno jej w łapki? fajnie spi, widać, że wyluzowana A Wy spicie tez trochę? Madzia ma rękawiczki by nie drapała się. Ponoć paznokcie obcina się dopiero po 2-3 tyg.. Wyluzowana po tatusu.. Tatuś luzak, to i córa.... zaczyna sie drapać okolo 3 tygodnia A paznokcie jak sa dlugie to obcina sie w każdym czasie - na początku okropnie to trudne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.09.2005 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 zimno jej w łapki? fajnie spi, widać, że wyluzowana A Wy spicie tez trochę? Madzia ma rękawiczki by nie drapała się. Ponoć paznokcie obcina się dopiero po 2-3 tyg.. Wyluzowana po tatusu.. Tatuś luzak, to i córa.... zaczyna sie drapać okolo 3 tygodnia A paznokcie jak sa dlugie to obcina sie w każdym czasie - na początku okropnie to trudne No własnie z powodu tego, ze trudne to na razie nie obcinamy. A jak obetniemy to i rekawiczki zdejmiemy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 30.09.2005 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Moje gratulacje KZEwszystkiego dobregoale fajowy maluszek nie ma co... teraz skoro już nie jesteś królem mogę napisać że nawet Cię lubię(ale tylko teraz) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.09.2005 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Moje gratulacje KZE wszystkiego dobrego ale fajowy maluszek nie ma co... teraz skoro już nie jesteś królem mogę napisać że nawet Cię lubię (ale tylko teraz) Dzięki. A jak będe na pierwszym miejscu to mnie nie będziesz lubił? A jak tam Twój poscig za Królem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 30.09.2005 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 zaczyna sie drapać okolo 3 tygodnia A paznokcie jak sa dlugie to obcina sie w każdym czasie - na początku okropnie to trudne a Ty skąd taka mądra aaaa??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 30.09.2005 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 zaczyna sie drapać okolo 3 tygodnia A paznokcie jak sa dlugie to obcina sie w każdym czasie - na początku okropnie to trudne a Ty skąd taka mądra aaaa??? czytam 'zycie na gorąco" i "metro" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.09.2005 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Streszczenie: ... - Funia zasypała nas śmiesznościami ... no to nie będzie śmieszne (odczekać kilka sekund) http://piw.internetdsl.pl/wiersz/transformacja_www_giertych_stop_kom_pl.swf Dobre, dobre... Podoba mi się.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.09.2005 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 zaczyna sie drapać okolo 3 tygodnia A paznokcie jak sa dlugie to obcina sie w każdym czasie - na początku okropnie to trudne a Ty skąd taka mądra aaaa??? Przecież wystarczy posłucuchać co mówią położne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 30.09.2005 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 KZE.. gratuluje córy... baba na schwał.... oj bedzicie mieli z niej wiele radości... m. ps. ja w przeciwienstwie do lafcadio lubie cie bez względu na to której pozycji rankingu sie znajdujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 30.09.2005 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Dzięki. A jak będe na pierwszym miejscu to mnie nie będziesz lubił? to chyba oczywiste NIE MA LITOŚCI ! PRECZ Z KRÓLEM ! A jak tam Twój poscig za Królem? Dzięki dzięki. Wszystko pod kontrolą. Właśnie opracowuję najnowszy jeszcze bardziej zbrodniczy plan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.09.2005 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Moniś a jak tam budowa ??? Juz blizej, jak dalej ale powoli zaczynam odczuwac zniechecenie i zniecierpiliwienie..... Skąd ja to znam ? Wlasnie wrocilam z budowy.... cos mnie tknelo.... podjezdzam a tam drzwi na oscierz otwarte a panowie spia!!!!!!!!!!! No rece opadaja!!!!!!!!!!!!! Kto śpi?? Ludzie od Ziętka???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.09.2005 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Kze jaka śliczna dziewczynka Nareszcie doczekałam się tych zdjęć Gratulki z rozpoczęcia procesu budowlanego Co do paznokci do mojego męża bratanica urodziła córeczkę 23.09.05. I też zakupili takie rękawiczki przyjechał do szpitala mój mąz zrobił porządek z pazurkami i już nie były potrzebne, złapal się tylko za głowę i powiedział że 11 lat temu nie było takich wynalazków i jakoś sobie radzilismy to i teraz się da Muszę dodać że pierwsze co jak zobaczył małaa to zabrał się za paznokcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.09.2005 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 KZE.. gratuluje córy... baba na schwał.... oj bedzicie mieli z niej wiele radości... m. ps. ja w przeciwienstwie do lafcadio lubie cie bez względu na to której pozycji rankingu sie znajdujesz Dzięki Maksiu. Też Cię lubię. Baba na schwał to jeszcze nie jest.. Jak się urodziła to miała 50cm. A teraz pewnie ciut urosła.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.09.2005 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Kze jaka śliczna dziewczynka Nareszcie doczekałam się tych zdjęć Gratulki z rozpoczęcia procesu budowlanego Co do paznokci do mojego męża bratanica urodziła córeczkę 23.09.05. I też zakupili takie rękawiczki przyjechał do szpitala mój mąz zrobił porządek z pazurkami i już nie były potrzebne, złapal się tylko za głowę i powiedział że 11 lat temu nie było takich wynalazków i jakoś sobie radzilismy to i teraz się da Muszę dodać że pierwsze co jak zobaczył małaa to zabrał się za paznokcie Dzięki. A czym obcinał paznokcie? Chyba nie zwykłymi nożyczkami, bo za duże... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 30.09.2005 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 witam wszystkich! kze slodka ta Twoja coreczka podobna do Ciebie!!!! ja paznoknie obcinalam takimi specjalnymi nozyczkami -z zaokraglonymi koncowkami, ze jak ruszy raczka to nie nie nadzieje gratuluje tez rozpoczecia walki z wiatrakami czyli budoy domu ;D[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.09.2005 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Cześć Kasztanka!Dzięki.A jak tam Twój Piotruś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts