lafcadio 30.09.2005 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 czytam 'zycie na gorąco" i "metro" "Życie na gorąco" - fajne a jakie pouczające ale metro ??? Metro ??? - nie znam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 30.09.2005 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Witam wszystkich, właśnie usiadłam i co widzę Kze moje gratulacje , prześliczna i przesłodka, A co do paznokietek to można obcinać , są takie małe specjalne nożyczki z zaokrąglonymi końcami. Oby rosła szybko i zdrowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.09.2005 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Trzeba zmykać pies na spacer musi iśc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.09.2005 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Witam wszystkich, właśnie usiadłam i co widzę Kze moje gratulacje , prześliczna i przesłodka, A co do paznokietek to można obcinać , są takie małe specjalne nożyczki z zaokrąglonymi końcami. Oby rosła szybko i zdrowo Dzięki, dzieki... Bede musiał kupić.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.09.2005 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Mam do Was pytanie:Jak uważacie budowanie w sezonie jesienno-zimowy jest OK? Słyszałe, ze do -5 można betonować, a robienie więźby i kładzenie dachu? Robota ze względu na trudne warunki pogodowe nie bedzie źle wykonana np. drewno jakoś popsuje się lub coś w rodzaju rozszerzalności cieplnej materiałów..?Moja ekipa twierdzi, że zimno, nie zimno chcą robić, bo chcą pieniążki zarabiać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 30.09.2005 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Mam do Was pytanie: Jak uważacie budowanie w sezonie jesienno-zimowy jest OK? Słyszałe, ze do -5 można betonować, a robienie więźby i kładzenie dachu? Robota ze względu na trudne warunki pogodowe nie bedzie źle wykonana np. drewno jakoś popsuje się lub coś w rodzaju rozszerzalności cieplnej materiałów..? Moja ekipa twierdzi, że zimno, nie zimno chcą robić, bo chcą pieniążki zarabiać... Stan surowy możesz spokojnie budować. Od mrozu bardziej upierdliwy jest śnieg. Mróz nie trzyma w końcu -20 przez całą zimę. Z betonowaniem też nie problem, daje się chemię i można jechać. Natomiast gdybyś wpadł na pomysł tynków wewnętrznych i robienia wylewek to bym Cie zniechęcał do tego. Dach kładli u mojego sąsiada brodząc do kolan w śniegu Minęły prawie dwa lata i nic nie dolega. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.09.2005 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Mam do Was pytanie: Jak uważacie budowanie w sezonie jesienno-zimowy jest OK? Słyszałe, ze do -5 można betonować, a robienie więźby i kładzenie dachu? Robota ze względu na trudne warunki pogodowe nie bedzie źle wykonana np. drewno jakoś popsuje się lub coś w rodzaju rozszerzalności cieplnej materiałów..? Moja ekipa twierdzi, że zimno, nie zimno chcą robić, bo chcą pieniążki zarabiać... Stan surowy możesz spokojnie budować. Od mrozu bardziej upierdliwy jest śnieg. Mróz nie trzyma w końcu -20 przez całą zimę. Z betonowaniem też nie problem, daje się chemię i można jechać. Natomiast gdybyś wpadł na pomysł tynków wewnętrznych i robienia wylewek to bym Cie zniechęcał do tego. Dach kładli u mojego sąsiada brodząc do kolan w śniegu Minęły prawie dwa lata i nic nie dolega. To spoko. Obawiałem się, że wykonawca tak bardzo chciałby zarobić, że chce robić nawet kosztem jakości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pokerzysta 30.09.2005 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 a moze jakas nagroda ufundowana przez organizatora za okragły wpis a tak wogole ile icj juz jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 30.09.2005 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Witam wsyztskich juz prawie weekendowo!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 30.09.2005 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Co tu taka cisza???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 30.09.2005 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Kze Madzia jest przeslodka!!!!! GRATULUJE TAKIEJ CORY!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 30.09.2005 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Co tu taka cisza???? Cześć Moniś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 30.09.2005 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Czesc Markus!!! Powiedz jak sie mieszka naszej Jooli????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 30.09.2005 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Dzień dobry znów pogaduchy dla mamusiek?? To coś dla mnie ja obcinałam normalnymi nozyczkami i na spiąco Ja też tnę dorosłymi nożyczkami, wcześniej na śpiąco, a teraz jak mała siedzi na nocniku, albo na ubikacji - bo mi nie spitoli Ja mam obcinaczke Baby Ono - sprawdza się rewelacyjnie (jedyne 8 zł), ale obcinam jak śpi lub je Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 30.09.2005 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Czesc Markus!!! Powiedz jak sie mieszka naszej Jooli????? Pomału dochodzi do siebie Oczywiście brakuje jej jeszcze pełno rzeczy (w tym drzwi wewnętrznych) ale tradycyjnie humor jej nie opuszcza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 30.09.2005 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 U nas zawsze moja mama przybiega z krzykiem, że co robimy jej wnuczce potrafi tak w 2 sekundy przybiec z niższego piętra Teraz sie nauczyliśmy i mówimy, że jej nogi lub ręce wyrywamy skąś to znam - Hanka drze się wniebogłosy przy kolce i czasem przy kąpaniu - a zaraz dziadkowie dostają szału. Już prawie doszło między nami do rękoczynów - bo co ja temu biednemu dziecu robię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 30.09.2005 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Czesc Markus!!! Powiedz jak sie mieszka naszej Jooli????? Pomału dochodzi do siebie Oczywiście brakuje jej jeszcze pełno rzeczy (w tym drzwi wewnętrznych) ale tradycyjnie humor jej nie opuszcza. Przekaz Jej prosze goraacceee pozdrowienia!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 30.09.2005 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 KZE Córa śliczna (oczywiście nie tak piękna jak moja, ale też niczego sobie ). Ps. Pozdrówka dla Jooli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 30.09.2005 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Przekaże pozdrowienia i dziękuję w jej imieniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.09.2005 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Kze Madzia jest przeslodka!!!!! GRATULUJE TAKIEJ CORY!!!!!!!!!! Dzięki. jakoś udało sie.. To którzy to robotnicy tak zasnęli? Ci od Pana Z.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts