forum_user 30.09.2005 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 przekaże pozdrowienia i dziękuję w jej imieniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 30.09.2005 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Kze Madzia jest przeslodka!!!!! GRATULUJE TAKIEJ CORY!!!!!!!!!! Dzięki. jakoś udało sie.. To którzy to robotnicy tak zasnęli? Ci od Pana Z.? Nie, to nie od pana Z. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 30.09.2005 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 znowu pusto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 30.09.2005 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 jak nikogo nie ma to może sama poklikam???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 30.09.2005 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Witajcie! Dorwałam się na chwilę do komputera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 30.09.2005 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 a duzo zostało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 30.09.2005 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 30.09.2005 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 ja obcinałam normalnymi nozyczkami i na spiąco Każdy ma jakis sposób trzeba go tylko wypracowac Może ktoś pomysli że jestem jędza ale zawsze wychodziłam z założenia że są pewne czynności przy dziecku które zrobic trzeba a nie zawsze sparwia to maleństwu przyjemnośc, ale cóż tak jest i tyle. Jak dzidzia trochę popłacze to nic się nie stanie - a zrobić trzeba. masz racje ...... tez tak mysle-w przeciwienstwie do mojego meza jak gruszka wyciagam Piotrusiowi smarki i on oczywiscie placze .... to moj maz krzyczy na mnie ze mam przestac bo Piotrus tego nie lubi Taki los wyrodnych matek Mam to szczęscie że mój mąz ma takie zdanie jak ja i sam też zabierał się za mniej przyjemne czynności A teraz już jest z górki U nas zawsze moja mama przybiega z krzykiem, że co robimy jej wnuczce potrafi tak w 2 sekundy przybiec z niższego piętra Teraz sie nauczyliśmy i mówimy, że jej nogi lub ręce wyrywamy dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 30.09.2005 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 tynki na gorze prawie skonczone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 30.09.2005 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Czesc Markus!!! Powiedz jak sie mieszka naszej Jooli????? Pomału dochodzi do siebie Oczywiście brakuje jej jeszcze pełno rzeczy (w tym drzwi wewnętrznych) ale tradycyjnie humor jej nie opuszcza. Przekaz Jej prosze goraacceee pozdrowienia!!!!!!!!!!! Oj, tak!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 30.09.2005 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 tynki na gorze prawie skonczone to wspaniale, u nas dopieor za tydzień wchodzą robić parter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 30.09.2005 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 kze, śliczna dziewuszka!!! Ale dlaczego na żadnym zdjęciu nie ma jej Mamusi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 30.09.2005 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 kze, śliczna dziewuszka!!! Ale dlaczego na żadnym zdjęciu nie ma jej Mamusi?? Typowy tatuś - odkąd na świecie pojawiła się córka, żona całkowicie przestała się liczyć (przynajmniej tak jest u mnie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 30.09.2005 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 tynki na gorze prawie skonczone to wspaniale, u nas dopieor za tydzień wchodzą robić parter a gora?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.09.2005 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Witam popołudniowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 30.09.2005 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 kze, śliczna dziewuszka!!! Ale dlaczego na żadnym zdjęciu nie ma jej Mamusi?? Typowy tatuś - odkąd na świecie pojawiła się córka, żona całkowicie przestała się liczyć (przynajmniej tak jest u mnie ) hehehe dobrze ze mam syna -bo maz sie mna jeszcze interesuje dopoki urodze corke ))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 30.09.2005 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Witam popołudniowo witaj AGA!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 30.09.2005 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 kze, śliczna dziewuszka!!! Ale dlaczego na żadnym zdjęciu nie ma jej Mamusi?? Typowy tatuś - odkąd na świecie pojawiła się córka, żona całkowicie przestała się liczyć (przynajmniej tak jest u mnie ) Dobrze,że tylko w tej kobietce masz rywalkę, wszak połowa z niej to Twoje geny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.09.2005 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Kasztanka gratulki Ale masz fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 30.09.2005 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Witam popołudniowo Witaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts