Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

kze, śliczna dziewuszka!!!

Ale dlaczego na żadnym zdjęciu nie ma jej Mamusi??

Typowy tatuś - odkąd na świecie pojawiła się córka, żona całkowicie przestała się liczyć :wink:

(przynajmniej tak jest u mnie :lol: )

hehehe dobrze ze mam syna -bo maz sie mna jeszcze interesuje :)

dopoki urodze corke :)))))) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ale dowcipne!!! :D :D :D

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

a może żarcik dla rozruszania towarzystwa???

Zatłoczona plaża w popularnym kurorcie. Dzwoni komórka. Facet podnosi telefon i słyszy kobiecy głos: Kochanie, to ja. Nie gniewaj się, że ci przeszkadzam, ale właśnie widziałam w salonie pięknego mercedesa. Wyobraź sobie, dzióbku, że w promocji kosztuje raptem 200 tysięcy złotych. Czy mogę go sobie kupić? A kup sobie, kup odpowiada mężczyzna. I wiesz, Gosia mówiła mi właśnie, że widziała gdzieś zupełnie okazyjnie futro z soboli syberyjskich. Tylko za 100 tysięcy. Mogę? No, pewnie kochanie zgadza się mężczyzna. No i jeszcze taka drobna sprawa. Ten słynny reżyser, o którym ci już kiedyś opowiadałam, właśnie sprzedaje swoją willę. I to naprawdę okazyjnie, tylko 5 milionów. Wiem, że to wyczyści twoje konto, no, ale misiu, przecież niedługo się pobierzemy, musimy gdzieś zamieszkać. Czy mogę kupić, kochanie? Tak, tak, oczywiście odpowiada mężczyzna. To kończę, rybko, kończę. Pa! Pa! Facet odkłada telefon, rozgląda się wokół i krzyczy na całe gardło: Czyja to komórka?

a może żarcik dla rozruszania towarzystwa???

Zatłoczona plaża w popularnym kurorcie. Dzwoni komórka. Facet podnosi telefon i słyszy kobiecy głos: Kochanie, to ja. Nie gniewaj się, że ci przeszkadzam, ale właśnie widziałam w salonie pięknego mercedesa. Wyobraź sobie, dzióbku, że w promocji kosztuje raptem 200 tysięcy złotych. Czy mogę go sobie kupić? A kup sobie, kup odpowiada mężczyzna. I wiesz, gosia mówiła mi właśnie, że widziała gdzieś zupełnie okazyjnie futro z soboli syberyjskich. Tylko za 100 tysięcy. Mogę? No, pewnie kochanie zgadza się mężczyzna. No i jeszcze taka drobna sprawa. Ten słynny reżyser, o którym ci już kiedyś opowiadałam, właśnie sprzedaje swoją willę. I to naprawdę okazyjnie, tylko 5 milionów. Wiem, że to wyczyści twoje konto, no, ale misiu, przecież niedługo się pobierzemy, musimy gdzieś zamieszkać. Czy mogę kupić, kochanie? Tak, tak, oczywiście odpowiada mężczyzna. To kończę, rybko, kończę. Pa! Pa! Facet odkłada telefon, rozgląda się wokół i krzyczy na całe gardło: Czyja to komórka?

:D :D :D

i jeszcze coś:

Matka przyprowadzila swoja osiemnastoletnia córke do lekarza, informujac go, ze córka nieustannie cierpi na mdlosci. Lekarz po zbadaniu córki stwierdzil, ze jest ona mniej wiecej w czwartym miesiacu ciazy.

- Co tez pan mówi, panie doktorze, moja córka nigdy nie miala do czynienia z zadnym mezczyzna! Prawda, córeczko?

- Prawda, nawet sie nigdy nie calowalam - zapewnila córeczka.

Lekarz bez slowa podszedl do okna i zaczal intensywnie wpatrywac sie w dal.

- Panie doktorze, czy cos nie tak? - pyta po pieciu minutach zaniepokojona mamuska.

- Nie, nie! Po prostu w takich wypadkach zazwyczaj na wschodzie ukazuje sie jasna gwiazda i przybywa trzech króli. No wiec stoje i czekam.

i jeszcze coś:

Matka przyprowadzila swoja osiemnastoletnia córke do lekarza, informujac go, ze córka nieustannie cierpi na mdlosci. Lekarz po zbadaniu córki stwierdzil, ze jest ona mniej wiecej w czwartym miesiacu ciazy.

- Co tez pan mówi, panie doktorze, moja córka nigdy nie miala do czynienia z zadnym mezczyzna! Prawda, córeczko?

- Prawda, nawet sie nigdy nie calowalam - zapewnila córeczka.

Lekarz bez slowa podszedl do okna i zaczal intensywnie wpatrywac sie w dal.

- Panie doktorze, czy cos nie tak? - pyta po pieciu minutach zaniepokojona mamuska.

- Nie, nie! Po prostu w takich wypadkach zazwyczaj na wschodzie ukazuje sie jasna gwiazda i przybywa trzech króli. No wiec stoje i czekam.

Aż strach się bać....

tynki na gorze prawie skonczone :)

to wspaniale,

u nas dopieor za tydzień wchodzą robić parter

a gora??

Kasztanka - to był cios poniżej pasa :wink: :lol: :lol: :lol:

A tak serio - ooooo, kto wie kiedy górę ruszymy?

to zostawiacie taka surowa???

bedzie sie kurzyc strasznie .....

jak macie zamiar to zabezpieczyc?

my tez nie wykonczymy gory ale mysle ze podloge i sciany musimy zrobic no i ocieplenie welna ....

my tez nie wykonczymy gory ale mysle ze podloge i sciany musimy zrobic no i ocieplenie welna ....

nie wprowadzamy sie na razie, to nie martwie sie górą

:-? zamkniemy ją i tyle :-?

ps. gratulki kasztanko

REKORDY WIECZOROWĄ PORĄ

1. Whisper - 104

2. kze - 102

3. maksiu - 70

4. kasztanka - 69

5. fizyk - 62

6. Majka - 48

7. Sonika - 46

8. SławekD-żonka - 39

9. Joanna i Janusz - 38

10. Moniś - 35

11. Teska, badi - 33

13. facio - 25

14. Jezier, Aga J.G - 24

16. Olkalybowa, monka - 21

18. andrzejka - 15

19. Agniesia, markus_gdynia - 14

20. joola - 13

22. Jane, Funia - 10

24. Wojty - 9

25. verunia, Janussz - 6

27. ania - 5

28. Ewuś, Paty, kasia64 - 4

31. damiangajda, Jacek69 - 3

33. Daria, Baba_budowniczy, Anna Wiśniewska - 2

36. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, zaba_gonia, lafcadio, jamles, Karolka - po 1

nie wprowadzamy sie na razie, to nie martwie sie górą

:-? zamkniemy ją i tyle :-?

ps. gratulki kasztanko

ale jak ja zamkniecie???

przeciez sa schody i otwarta przestrzen ....

ja tez sie zastanawiam jak to zrobic wiec podpowiedz mi

PS dzieki :)

ale jak ja zamkniecie???

przeciez sa schody i otwarta przestrzen ....

ja tez sie zastanawiam jak to zrobic wiec podpowiedz mi

PS dzieki :)

właśnie schodów jeszcze nie ma. :(

Od góry położymy płyty OSB albo coś takiego, Misiek założy je od góry i wyjdzie tarasem. A od dołu pomaluje sie na biało.

Ale tak w ogóle to liczymy, ze może uda się wytynkować górę i zamontować schody przed wprowadzką - wtedy to całe zamieszanie nie będzie potrzebne.