kasztanka 30.09.2005 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Kasztanka gratulki dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 30.09.2005 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 spadam - Hanusia marudzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 30.09.2005 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Witam: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 30.09.2005 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 30.09.2005 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 spadam - Hanusia marudzi Piotrus tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 30.09.2005 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 heeeeeeejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 30.09.2005 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Ale sie ciesze, dach zakładająą!!!!- chyba oszaleje;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 30.09.2005 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Ale sie ciesze, dach zakładająą!!!!- chyba oszaleje;) wwooow gratulki wiem co to za uczucie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 30.09.2005 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Tylko mamy dylemat w sprawie koloru tego dachu.... Ceglasty czy brązowy, co radzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 30.09.2005 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Tylko mamy dylemat w sprawie koloru tego dachu.... Ceglasty czy brązowy, co radzisz? ja wybralam tradycyjny zastanawialismy sie nad brazowym potem mial byc antracyt i stanelo na cegalstym-jestem bardzo zadowolona ciemne dachy wydaja sie byc takie bardzo ciezkie ..... http://www.piotrus.photosite.com/~photos/tn/3641_1024.ts1126453746000.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 30.09.2005 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 WHISPER prezesie czym zabudowywali Ci kominek? tez chce miec tak zabudowany jak Ty! )))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 30.09.2005 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 WHISPER prezesie czym zabudowywali Ci kominek? tez chce miec tak zabudowany jak Ty! )))) Cegła szamotowa od tyłu, prostka z przodu i z boków. Prostka wygląda jak cegła silki, ale przypomina to pumeks. Niesamowicie lekkie, bardzo dobry izolator. Niestety producent właśnie przestał produkowac. Może na Dolnym Śląsku jeszcze gdzieś się to znajdzie. Wiem że ktoś robi, ale całe płyty, nie cegły. Darek B szuka w każdym razie dostawcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 30.09.2005 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 WHISPER prezesie czym zabudowywali Ci kominek? tez chce miec tak zabudowany jak Ty! )))) Cegła szamotowa od tyłu, prostka z przodu i z boków. Prostka wygląda jak cegła silki, ale przypomina to pumeks. Niesamowicie lekkie, bardzo dobry izolator. Niestety producent właśnie przestał produkowac. Może na Dolnym Śląsku jeszcze gdzieś się to znajdzie. Wiem że ktoś robi, ale całe płyty, nie cegły. Darek B szuka w każdym razie dostawcy. to od tylu musi byc zabudowane? nie wystarczy ze jest sciana nosna-ceramika 24cm?? prostka to nazwa tego materiału? a dlaczego wlasnie to? czemu nie szamot?-tansze? a czy mozna czyms innym tez? prostka-pumeks to moze to suporeks? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.09.2005 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Witam wieczorowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 30.09.2005 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Witam wieczorowo Witaj ponownie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 30.09.2005 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 WHISPER prezesie czym zabudowywali Ci kominek? tez chce miec tak zabudowany jak Ty! )))) Cegła szamotowa od tyłu, prostka z przodu i z boków. Prostka wygląda jak cegła silki, ale przypomina to pumeks. Niesamowicie lekkie, bardzo dobry izolator. Niestety producent właśnie przestał produkowac. Może na Dolnym Śląsku jeszcze gdzieś się to znajdzie. Wiem że ktoś robi, ale całe płyty, nie cegły. Darek B szuka w każdym razie dostawcy. to od tylu musi byc zabudowane? nie wystarczy ze jest sciana nosna-ceramika 24cm?? prostka to nazwa tego materiału? a dlaczego wlasnie to? czemu nie szamot?-tansze? a czy mozna czyms innym tez? prostka-pumeks to moze to suporeks? Szamot z tyłu był po to żeby trzymało dłużej ciepło w komorze. Byc może jeszcze po coś, ale ja się nie znam... A ta prostka jest droga, bo za jedną cegiełkę wychodzi 3 złote, ale do czego inego się jej używa - zamiast kartongipsu i wełny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 30.09.2005 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Witam wieczorowo Powiedz że witasz nas słonecznie, a ja zacznę do Ciebie mówić "Mimi"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.09.2005 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Witam wieczorowo Witaj ponownie! Mam nadzieję ze teraz troche dłuzej uda sie posiedziec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 30.09.2005 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 WHISPER prezesie czym zabudowywali Ci kominek? tez chce miec tak zabudowany jak Ty! )))) Cegła szamotowa od tyłu, prostka z przodu i z boków. Prostka wygląda jak cegła silki, ale przypomina to pumeks. Niesamowicie lekkie, bardzo dobry izolator. Niestety producent właśnie przestał produkowac. Może na Dolnym Śląsku jeszcze gdzieś się to znajdzie. Wiem że ktoś robi, ale całe płyty, nie cegły. Darek B szuka w każdym razie dostawcy. to od tylu musi byc zabudowane? nie wystarczy ze jest sciana nosna-ceramika 24cm?? prostka to nazwa tego materiału? a dlaczego wlasnie to? czemu nie szamot?-tansze? a czy mozna czyms innym tez? prostka-pumeks to moze to suporeks? Szamot z tyłu był po to żeby trzymało dłużej ciepło w komorze. Byc może jeszcze po coś, ale ja się nie znam... A ta prostka jest droga, bo za jedną cegiełkę wychodzi 3 złote, ale do czego inego się jej używa - zamiast kartongipsu i wełny. acha czyli moze byc z przodu plyta kg +welna 5cm+ plyta tak??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.09.2005 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Witam wieczorowo Powiedz że witasz nas słonecznie, a ja zacznę do Ciebie mówić "Mimi"... To już wolałabym żebyc wcale do mnie nie mówił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts