kasztanka 30.09.2005 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Witam wieczorowo Witaj ponownie! Mam nadzieję ze teraz troche dłuzej uda sie posiedziec cory spia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 30.09.2005 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Witam wieczorowo Powiedz że witasz nas słonecznie, a ja zacznę do Ciebie mówić "Mimi"... To już wolałabym żebyc wcale do mnie nie mówił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.09.2005 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Witam wieczorowo Witaj ponownie! Mam nadzieję ze teraz troche dłuzej uda sie posiedziec cory spia? A gdzie tam ale mąz w końcu wrócił z pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 30.09.2005 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Witam wieczornych stukaczy Biore się za zaległości forumowe szczególnie DB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.09.2005 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Witaj Facio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 30.09.2005 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Witam wieczorowo Witaj ponownie! Mam nadzieję ze teraz troche dłuzej uda sie posiedziec cory spia? A gdzie tam ale mąz w końcu wrócił z pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 30.09.2005 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Witam wieczornych stukaczy Biore się za zaległości forumowe szczególnie DB dobry wieczor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.09.2005 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Witam wieczorowo Witaj ponownie! Mam nadzieję ze teraz troche dłuzej uda sie posiedziec cory spia? A gdzie tam ale mąz w końcu wrócił z pracy Własnie trwają porządki i przygotowanie do snu ( młodsza ) starsza siedzi i puszcza mi jakieś muzyczne nowości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 30.09.2005 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Witaj Facio Aga wiem, że się czepiam ale ten link http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=448442997 nadal nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 30.09.2005 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Witam wieczorowo Witaj ponownie! Mam nadzieję ze teraz troche dłuzej uda sie posiedziec cory spia? A gdzie tam ale mąz w końcu wrócił z pracy Własnie trwają porządki i przygotowanie do snu ( młodsza ) starsza siedzi i puszcza mi jakieś muzyczne nowości mandaryne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 30.09.2005 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Witam wieczornych stukaczy Biore się za zaległości forumowe szczególnie DB dobry wieczor kasztanko Piotruś już zdrowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.09.2005 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Witaj Facio Aga wiem, że się czepiam ale ten link http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=448442997 nadal nie działa Ten link już nie będzie działał musze go tylko wykasować z dziennika dobrze że mi przypomniałeś. Mieliśmy kompa w reanimacji i nie mam juz tego programu na kompie a drugi raz nei chce nam się go sciagać założyłam inny album i z tamtąd są nowe zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.09.2005 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Witam wieczorowo Witaj ponownie! Mam nadzieję ze teraz troche dłuzej uda sie posiedziec cory spia? A gdzie tam ale mąz w końcu wrócił z pracy Własnie trwają porządki i przygotowanie do snu ( młodsza ) starsza siedzi i puszcza mi jakieś muzyczne nowości mandaryne? Na szczęscie nie ona woli Rap i te klimaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 30.09.2005 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Witam wieczornych stukaczy Biore się za zaległości forumowe szczególnie DB dobry wieczor kasztanko Piotruś już zdrowy? jeszcze ma troche kataru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 30.09.2005 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Witam wieczorowo Witaj ponownie! Mam nadzieję ze teraz troche dłuzej uda sie posiedziec cory spia? A gdzie tam ale mąz w końcu wrócił z pracy Własnie trwają porządki i przygotowanie do snu ( młodsza ) starsza siedzi i puszcza mi jakieś muzyczne nowości mandaryne? Na szczęscie nie ona woli Rap i te klimaty aaaaaaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.09.2005 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Mandaryny bym nie zniosła I tak muszę znosić dode i to wystraczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 30.09.2005 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Mandaryny bym nie zniosła I tak muszę znosić dode i to wystraczy ciekawe co Piotrus bedzie sluchal i czym bedzie meczyl me uszy !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.09.2005 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Mandaryny bym nie zniosła I tak muszę znosić dode i to wystraczy ciekawe co Piotrus bedzie sluchal i czym bedzie meczyl me uszy !!! Ja ogólnie wytrzymuje, nawet da się słuchac tego ale mandaryna to odpada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 30.09.2005 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Witaj Facio Aga wiem, że się czepiam ale ten link http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=448442997 nadal nie działa Ten link już nie będzie działał musze go tylko wykasować z dziennika dobrze że mi przypomniałeś. Mieliśmy kompa w reanimacji i nie mam juz tego programu na kompie a drugi raz nei chce nam się go sciagać założyłam inny album i z tamtąd są nowe zdjęcia ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 30.09.2005 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Witam wieczornych stukaczy Biore się za zaległości forumowe szczególnie DB dobry wieczor kasztanko Piotruś już zdrowy? jeszcze ma troche kataru Nasz Maly Facio juz drugii tydzien ma katar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts