monka 01.10.2005 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2005 Wszyskiego najlepszego badi Spełnienia marzeń!!! http://www.twojekwiaty.pl/photo/624.jpg http://www.gift.biz.pl/actus/tab1/now4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 01.10.2005 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2005 Kze ładniutka córa Ci się udała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 01.10.2005 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2005 Snów sadem pachnących, myśli lekkich jak motyle, i uśmiechu w głębi duszy na przekór pokręconemu światu... http://www.gifs.ch/Fische/images/f-019.gif Badi wszystkiego naj..... i oby udało ci się złapac złota rybkę która spełni twoje wszytkie marzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 01.10.2005 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2005 W miejscowości Miączyn, na drodze krajowej nr 62, samochód marki Chrysler prowadzony przez Otylię Jędrzejczak, z nieustalonych jeszcze przyczyn zjechał na lewy pas jezdni i uderzył w drzewo. W wyniku zderzenia śmierć na miejscu poniósł brat prowadzącej auto zawodniczki. Ranna zawodniczka przewieziona została do szpitala w Płocku. Otylia jest przytomna i czekają ją badania... Badi Wszystkiego Naj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 01.10.2005 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2005 Facio z Otylią już lepiej, w Onecie wyczytałam: "Początkowo podawano, że zawodniczka znajduje się w ciężkim stanie, jednak według najświeższych informacji jest przytomna i jej życiu nie zagraża niebezpieczeństwo" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 01.10.2005 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2005 Facio z Otylią już lepiej, w Onecie wyczytałam: "Początkowo podawano, że zawodniczka znajduje się w ciężkim stanie, jednak według najświeższych informacji jest przytomna i jej życiu nie zagraża niebezpieczeństwo" cholera co się dzieje??? wczoraj autokar z młodzieżą, wcześniej Gołaś... dzisiaj brat Otyli.... no i dziesiątki bezimiennych codziennie.... brrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 01.10.2005 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2005 Niestety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 01.10.2005 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2005 Witam wieczorową porą i przede wszystkim: STO LAT, STO LAT dla Badi straszne te wypadki , ale myślę że to zbyt duża szybkość, brawurowa jazda doprowadza najczęściej do takich nieszczęść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 01.10.2005 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2005 Wszyscy poszli??? Moniś widzę, że gdzieś tutaj krążysz po forum - co u Ciebie słychać, jak postępy na budowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 01.10.2005 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2005 Moniś też poszła.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 01.10.2005 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2005 Ja też krążę śladami Moniś Cześć Soniko, co u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 01.10.2005 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2005 witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 01.10.2005 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2005 Ja też krążę śladami Moniś Cześć Soniko, co u Ciebie? Heloł Monka bardzo się cieszę, że jesteś u mnie stara bida, jestem na skraju doła, nic się nie dzieje, czekam... A u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 01.10.2005 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2005 bardzo wspolczuje Otylii......................... nie wiem jak bym sie czula jakbym zabila brata ...........bo przeciez niestety ....... z jej winy ten wypadek ......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 01.10.2005 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2005 u mnie stara bida, jestem na skraju doła, nic się nie dzieje, czekam... A u Ciebie? Daj sobie spokój z dołami, parkieciarz przyjdzie zrobi co trzeba i będzie ok. Chociaż też bym się wkurzała jak bym się z kimś umówiła i nic by z tego nie wyszło U mnie w miarę ok. Zbliżamy się do stropu a potem się zobaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 01.10.2005 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2005 Ja też krążę śladami Moniś Cześć Soniko, co u Ciebie? Heloł Monka bardzo się cieszę, że jesteś u mnie stara bida, jestem na skraju doła, nic się nie dzieje, czekam... A u Ciebie? jakiego dooołaa??????? masz piekny domek, prawie skonczony i masz dola????!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 01.10.2005 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2005 tak to jest z fachowcami!!!!!!! ((((((( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 01.10.2005 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2005 witam hejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 01.10.2005 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2005 Ja też krążę śladami Moniś Cześć Soniko, co u Ciebie? Heloł Monka bardzo się cieszę, że jesteś u mnie stara bida, jestem na skraju doła, nic się nie dzieje, czekam... A u Ciebie? jakiego dooołaa??????? masz piekny domek, prawie skonczony i masz dola????!!!!!! Witaj Kasztanko, domek jest prawie skończony to fakt, ale wkurza mnie takie czekanie i przestoje. Szukałam na gwałt malarza, bo trzeba było wymalować ściany przed parkietem, malazr skończył miesiąc temu a parkieciarza ani widu, ani słychu. Strasznie powoli mi chodzi dzisiaj internet, chyba wiele nie napiszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 01.10.2005 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2005 Witojcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts