Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

W miejscowości Miączyn, na drodze krajowej nr 62, samochód marki Chrysler prowadzony przez Otylię Jędrzejczak, z nieustalonych jeszcze przyczyn zjechał na lewy pas jezdni i uderzył w drzewo. W wyniku zderzenia śmierć na miejscu poniósł brat prowadzącej auto zawodniczki.

Ranna zawodniczka przewieziona została do szpitala w Płocku. Otylia jest przytomna i czekają ją badania...

Badi Wszystkiego Naj...

Facio z Otylią już lepiej, w Onecie wyczytałam: "Początkowo podawano, że zawodniczka znajduje się w ciężkim stanie, jednak według najświeższych informacji jest przytomna i jej życiu nie zagraża niebezpieczeństwo"

cholera co się dzieje??? wczoraj autokar z młodzieżą, wcześniej Gołaś... dzisiaj brat Otyli.... no i dziesiątki bezimiennych codziennie....

brrrrr :(

u mnie stara bida, jestem na skraju doła, nic się nie dzieje, czekam...

A u Ciebie?

Daj sobie spokój z dołami, parkieciarz przyjdzie zrobi co trzeba i będzie ok. Chociaż też bym się wkurzała jak bym się z kimś umówiła i nic by z tego nie wyszło :-?

U mnie w miarę ok. Zbliżamy się do stropu a potem się zobaczy :roll:

Ja też krążę śladami Moniś :wink:

Cześć Soniko, co u Ciebie?

Heloł Monka

bardzo się cieszę, że jesteś :D :D :D

u mnie stara bida, jestem na skraju doła, nic się nie dzieje, czekam...

A u Ciebie?

jakiego dooołaa???????

masz piekny domek, prawie skonczony i masz dola????!!!!!! :D

Witaj Kasztanko,

domek jest prawie skończony to fakt, ale wkurza mnie takie czekanie i przestoje.

Szukałam na gwałt malarza, bo trzeba było wymalować ściany przed parkietem, malazr skończył miesiąc temu a parkieciarza ani widu, ani słychu.

Strasznie powoli mi chodzi dzisiaj internet, chyba wiele nie napiszę