Whisper 02.10.2005 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2005 No co, śpicie wszyscy? WSTAWAĆ!!! Pracujesz dzisiaj? Noooo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 02.10.2005 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2005 No co, śpicie wszyscy? WSTAWAĆ!!! tylko po co wstawać... obudzilem sie, wlaczylem radio... i odechciało mi sie wstawania.... kiedy ten koszmar sie skończy.... Maksiu... każdego roku w Polsce przytrafia się ponad 50tys. wypadków samochodowych, w których ginie ponad 5000 osób. To że akurat teraz była seria głośnych wypadków, nic nie zmienia. Po prostu media mają o czym pisać. Usłyszałeś w ciągu ostatnich dni o 20-30 osobach. Nie uslyszałeś o pozostałych 5 tysiącach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 02.10.2005 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2005 No co, śpicie wszyscy? WSTAWAĆ!!! Pracujesz dzisiaj? Noooo... to współczuję! mój Luby pracuje w każdy weekend... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 02.10.2005 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2005 No co, śpicie wszyscy? WSTAWAĆ!!! tylko po co wstawać... obudzilem sie, wlaczylem radio... i odechciało mi sie wstawania.... kiedy ten koszmar sie skończy.... Maksiu... każdego roku w Polsce przytrafia się ponad 50tys. wypadków samochodowych, w których ginie ponad 5000 osób. To że akurat teraz była seria głośnych wypadków, nic nie zmienia. Po prostu media mają o czym pisać. Usłyszałeś w ciągu ostatnich dni o 20-30 osobach. Nie uslyszałeś o pozostałych 5 tysiącach. ale to i tak koszmar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 02.10.2005 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2005 No co, śpicie wszyscy? WSTAWAĆ!!! tylko po co wstawać... obudzilem sie, wlaczylem radio... i odechciało mi sie wstawania.... kiedy ten koszmar sie skończy.... Maksiu... każdego roku w Polsce przytrafia się ponad 50tys. wypadków samochodowych, w których ginie ponad 5000 osób. To że akurat teraz była seria głośnych wypadków, nic nie zmienia. Po prostu media mają o czym pisać. Usłyszałeś w ciągu ostatnich dni o 20-30 osobach. Nie uslyszałeś o pozostałych 5 tysiącach. wcale nie o to chodzi.. chodzi o ludzką głupote.. wiekszość nie zauważyła że się skonczyło lato i zaczełą deszczowa jesień, nie dośc że jeżdzą bez świateł (a powinni ze swiatlami) to jeszcze caly czas wydaje im się że można posuwać do przodu ile tylko silnik pozwoli, poprostu głupota... z tych wypadków od których ostatnio głośno żaden bym się nie wydarzył, gdyby kierowcy mieli odrobine olej w głowie... fakt ze wypadek w którym ginie dwanaście osób jednocześnie bardziej przemawia do wyobraźni niz x wypadków w których ginie po kilka osob, ale smierc to śmierc... jakkolwiek by medialnia nie była... naprawde odechciewa sie wszystkiego... a jakby tego bylo mało to działa jeszcze coś takiego jak prawo serii... skad mam wiedziec, że nie spotka mnie dziś na drodze coś takiego? akurat w prawo serii wierze i mozecie sie z tego śmiac, ale mi wcale do smiechu nie jest... a temu kretynowi ktory zalozył w piatek watek pt. "Jaka śmierć mnie czeka? " w dziale porad zyciowych to najchetniej sam był przywalił tak, żeby sie nie podniósł... m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 02.10.2005 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2005 witam wszystkich i apeluję, Ludziska zwolnijcie, szkoda życia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 02.10.2005 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2005 I dla Badi trochę spóźnione życzenia najlepszego i kwiatyhttp://www.twojekwiaty.pl/photo/619.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 02.10.2005 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2005 no i mamy popołudnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 02.10.2005 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2005 dziś same smutne tematy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 02.10.2005 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2005 jeszcze kilka godzin i koniec weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 02.10.2005 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 02.10.2005 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2005 aż się nie chce pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 02.10.2005 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2005 Maksiu zaraził mnie smutkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 02.10.2005 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2005 jeszcze 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 02.10.2005 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2005 a teraz 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 02.10.2005 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 02.10.2005 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 02.10.2005 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2005 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 02.10.2005 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2005 może wesołe minki poprawią nastrój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 02.10.2005 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts