kze 12.10.2005 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 verunia OLYMP wita ELYTĘ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.10.2005 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Witam klikaczy a mnie boli gardło nie wiem czy mnie jakies choróbsko nie dopada A szczepiłaś się na grypę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.10.2005 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Witam wszystkich!! Byłem śpiacy troszkę z powodu Madzi, a troszkę z powodu budowy i studiów MBA.. Z chęcia sklonowałbym się... Nie Ty jeden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.10.2005 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 A żona mówi, że źle zarządzam czasem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.10.2005 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 A co to dziś takie słabe tempo ??? Rekord Wpisów przeciez to jest...!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 12.10.2005 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Tempo kiepskie, to fakt, ja siedzę w cyferkach i juz mi oczy zorbit wychodzą nie ma sił rekordów bić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.10.2005 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 To żeby oczy nie bolały od cyferek to można skoczyć do RW dla relaksu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 12.10.2005 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Już skończyłam z cyferkami, teraz walnęła bym się na tapczan i tak z (min) dwie godzinki pospała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 12.10.2005 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 A tak w ogóle, to Kze jak tam pokuta???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.10.2005 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Już skończyłam z cyferkami, teraz walnęła bym się na tapczan i tak z (min) dwie godzinki pospała To może trzeba pójść na wagary z pracy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 12.10.2005 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Już skończyłam z cyferkami, teraz walnęła bym się na tapczan i tak z (min) dwie godzinki pospała To może trzeba pójść na wagary z pracy... A szefa nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 12.10.2005 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Nie wiem czy słyszeliście, czy czytaliście, u nas dzisiaj biurowiec aż huczy od tego ARTYKUŁ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 12.10.2005 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Biedne dzieciątko, takie tycie i delikatne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 12.10.2005 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Biedne dzieciątko, takie tycie i delikatne Szkoda niemowlaka oraz tego, że dwie głupie baby narobiły tyle brudu braci pielęgniarskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 12.10.2005 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Nie wiem czy słyszeliście, czy czytaliście, u nas dzisiaj biurowiec aż huczy od tego ARTYKUŁ Kasia mogłaś sobie podarowac te zdjęcia.... piszą i mówią o tym w TV, necie i prasie.... uszanuj rodziców tego noworodka sam mam synka 16 miesięcznego a kze malutką Madzię (4 tygodnie zdaje się) odpuśc sobie proszę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 12.10.2005 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Nie wiem czy słyszeliście, czy czytaliście, u nas dzisiaj biurowiec aż huczy od tego ARTYKUŁ Kasia mogłaś sobie podarowac te zdjęcia.... piszą i mówią o tym w TV, necie i prasie.... uszanuj rodziców tego noworodka sam mam synka 16 miesięcznego a kze malutką Madzię (4 tygodnie zdaje się) odpuśc sobie proszę.... Masz rację, zaraz je wykasuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 12.10.2005 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Nie wiem czy słyszeliście, czy czytaliście, u nas dzisiaj biurowiec aż huczy od tego ARTYKUŁ Kasia mogłaś sobie podarowac te zdjęcia.... piszą i mówią o tym w TV, necie i prasie.... uszanuj rodziców tego noworodka sam mam synka 16 miesięcznego a kze malutką Madzię (4 tygodnie zdaje się) odpuśc sobie proszę.... Masz rację, zaraz je wykasuję. i za to Cię lubię..... DZIĘKUJĘ Kasiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 12.10.2005 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Biedne dzieciątko, takie tycie i delikatne Szkoda niemowlaka oraz tego, że dwie głupie baby narobiły tyle brudu braci pielęgniarskiej. Dokładnie, teraz niewinnym też się oberwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 12.10.2005 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 markus_gdynia cały czas drąże temat p.c. i muszę przyznać, że wracam zawsze do climakomfortu... ceny wszędzie zbliżone ale już z gabarytami p.c. i dolnym źródłem to już kombinacje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 12.10.2005 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 markus_gdynia cały czas drąże temat p.c. i muszę przyznać, że wracam zawsze do climakomfortu... ceny wszędzie zbliżone ale już z gabarytami p.c. i dolnym źródłem to już kombinacje.... jakbyś się nie obrócił to d...a z tyłu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts