kze 12.10.2005 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Cześć Facio!! No na prawdę wkur.. się na te pielęgniarki... hejka ja też się wkurw...m i na pielegniarki i troszkę na Kasię od Sławka ale Kasia się szybciutko zreflektowała i jest OK Facio - Kasia miała bardzo dobre intencje. Chciała nam pokazać coś z innych wieści (jeślibyśmy nie wiedzieli lub niezauwazyli tego). Nie miałbym żadnego ale do Kasi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 12.10.2005 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Przecież to nie Twoja wina, że 2 głupie baby nasrały se w papiery... Ich wina.. Uważam, że dobrze, że powiedziałaś nam o tym. Ja wkurzyłem się na te głupie pielęgniaki.. PS głupie to najłagodniejsze słowo jakie przychodzi mi do głowy... no tak, ale przeze mnie się zdenerwowaliście, a nawet wqrw..., a Facio to się nawet na mnie wqrw... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 12.10.2005 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 - strzelił facio a to było wczoraj wieczorem więc niezle się ta stronka ciągnęłą... - joola się pokazała i wszyscy jej zazdroszczą że się przeprowadziła - badi była pierwsza z dzień dobry - monke boli gardło - markus cyknął troszkę za szybko - wszyscy są wkur.... na pielegniarki (dwie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 12.10.2005 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Cześć Facio!! No na prawdę wkur.. się na te pielęgniarki... hejka ja też się wkurw...m i na pielegniarki i troszkę na Kasię od Sławka ale Kasia się szybciutko zreflektowała i jest OK Facio - Kasia miała bardzo dobre intencje. Chciała nam pokazać coś z innych wieści (jeślibyśmy nie wiedzieli lub niezauwazyli tego). Nie miałbym żadnego ale do Kasi.. Ja tam jeszcze zdjęcia wstawiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.10.2005 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Cześć Facio!! No na prawdę wkur.. się na te pielęgniarki... hejka ja też się wkurw...m i na pielegniarki i troszkę na Kasię od Sławka ale Kasia się szybciutko zreflektowała i jest OK O jejku, jeszcze się nikt na mnie nie wqrw... Kasiu - spoko. Staję w Twojej obronie. Nalezy nagłaśniać pewne informacje. Inaczej to stanie się to standardem i inne pielęgniarki beda bawić się w Pana Boga.... Pochwalam Twoją decyzję. Moje oburzenie tyczy się tych pielęgniarek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.10.2005 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Cześć Facio!! No na prawdę wkur.. się na te pielęgniarki... hejka ja też się wkurw...m i na pielegniarki i troszkę na Kasię od Sławka ale Kasia się szybciutko zreflektowała i jest OK Facio - Kasia miała bardzo dobre intencje. Chciała nam pokazać coś z innych wieści (jeślibyśmy nie wiedzieli lub niezauwazyli tego). Nie miałbym żadnego ale do Kasi.. Ja tam jeszcze zdjęcia wstawiłam Zdjęcia rzecz dyskusyjna. Tak jak zdjęcia na Piotrkowskiej w Łodzi pokazujace okrucieństwo wojny i aborcji. Są zwolennicy i przeciwnicy... U mnie masz plusa za nagłaśnianie sknadalicznego zachowania pielęgniarek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 12.10.2005 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Przecież to nie Twoja wina, że 2 głupie baby nasrały se w papiery... Ich wina.. Uważam, że dobrze, że powiedziałaś nam o tym. Ja wkurzyłem się na te głupie pielęgniaki.. PS głupie to najłagodniejsze słowo jakie przychodzi mi do głowy... no tak, ale przeze mnie się zdenerwowaliście, a nawet wqrw..., a Facio to się nawet na mnie wqrw... Kasiu przepraszam wkurzyłem sie troszke (czytaj zdenerwowałem) a na pielegniarki wkurw...lem na punkcie dzieci mam odchyly wybacz jeśli moje slowa Ciebie uraziły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 12.10.2005 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Cześć Facio!! No na prawdę wkur.. się na te pielęgniarki... hejka ja też się wkurw...m i na pielegniarki i troszkę na Kasię od Sławka ale Kasia się szybciutko zreflektowała i jest OK O jejku, jeszcze się nikt na mnie nie wqrw... A męza do tego nie wliczasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.10.2005 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Cześć Facio!! No na prawdę wkur.. się na te pielęgniarki... hejka ja też się wkurw...m i na pielegniarki i troszkę na Kasię od Sławka ale Kasia się szybciutko zreflektowała i jest OK O jejku, jeszcze się nikt na mnie nie wqrw... A męza do tego nie wliczasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 12.10.2005 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Cześć Facio!! No na prawdę wkur.. się na te pielęgniarki... hejka ja też się wkurw...m i na pielegniarki i troszkę na Kasię od Sławka ale Kasia się szybciutko zreflektowała i jest OK Facio - Kasia miała bardzo dobre intencje. Chciała nam pokazać coś z innych wieści (jeślibyśmy nie wiedzieli lub niezauwazyli tego). Nie miałbym żadnego ale do Kasi.. Ja tam jeszcze zdjęcia wstawiłam Zdjęcia rzecz dyskusyjna. Tak jak zdjęcia na Piotrkowskiej w Łodzi pokazujace okrucieństwo wojny i aborcji. Są zwolennicy i przeciwnicy... U mnie masz plusa za nagłaśnianie sknadalicznego zachowania pielęgniarek. kze mi chodziło tylko o zdjecia prosiłem aby Kasia je sobie podarowała o artykuł sie nie czepiam bo przeciez wszedzie o tym pisza. Kasia zachowała sie w porzadku bo usunela zdjecia za to Kasiu DZIEKUJE Tobie jeszcze raz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 12.10.2005 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 RANKING 1. kze - 1082. Whisper - 1073. maksiu - 744. kasztanka - 715. fizyk - 626. Majka - 537. Sonika - 468. Joanna i Janusz - 459. SławekD-żonka - 4110. Moniś - 3511. Teska - 3412. badi - 3313. facio - 2814. Jezier, Aga J.G - 2416. Olkalybowa, monka - 2118. andrzejka - 1519. Agniesia, markus_gdynia - 1420. joola - 1322. Jane, Funia - 1024. Wojty - 925. verunia, Janussz - 627. ania - 528. Ewuś, Paty, kasia64 - 431. damiangajda, Jacek69 - 333. Daria, Baba_budowniczy, Anna Wiśniewska - 236. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, zaba_gonia, lafcadio, jamles, Karolka - po 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.10.2005 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 W temacie zdjęć (tak jak pisałem) uważam, że jest to sprawa dyskusyjna. Jedni wolą inni nie. Staram się nie negować zachowania innych w tym temacie. Dla mnie moga być, może ich nie być. Wszystko zalezy od tego co chcemy uzyskać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 12.10.2005 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Cześć Facio!! No na prawdę wkur.. się na te pielęgniarki... hejka ja też się wkurw...m i na pielegniarki i troszkę na Kasię od Sławka ale Kasia się szybciutko zreflektowała i jest OK O jejku, jeszcze się nikt na mnie nie wqrw... A męza do tego nie wliczasz ? Mężusia jeszcze tak mocno nie wnerwiłam, a nawet jeśli (w co wątpię, bo jestem bardzo kochana), to nie dał tego poznać po sobie (bo też jest bardzo kochany) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.10.2005 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Cześć Facio!! No na prawdę wkur.. się na te pielęgniarki... hejka ja też się wkurw...m i na pielegniarki i troszkę na Kasię od Sławka ale Kasia się szybciutko zreflektowała i jest OK O jejku, jeszcze się nikt na mnie nie wqrw... A męza do tego nie wliczasz ? Mężusia jeszcze tak mocno nie wnerwiłam, a nawet jeśli (w co wątpię, bo jestem bardzo kochana), to nie dał tego poznać po sobie (bo też jest bardzo kochany) Pozazdrościć, pozazdrościć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 12.10.2005 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Cześć Facio!! No na prawdę wkur.. się na te pielęgniarki... hejka ja też się wkurw...m i na pielegniarki i troszkę na Kasię od Sławka ale Kasia się szybciutko zreflektowała i jest OK Facio - Kasia miała bardzo dobre intencje. Chciała nam pokazać coś z innych wieści (jeślibyśmy nie wiedzieli lub niezauwazyli tego). Nie miałbym żadnego ale do Kasi.. Ja tam jeszcze zdjęcia wstawiłam Zdjęcia rzecz dyskusyjna. Tak jak zdjęcia na Piotrkowskiej w Łodzi pokazujace okrucieństwo wojny i aborcji. Są zwolennicy i przeciwnicy... U mnie masz plusa za nagłaśnianie sknadalicznego zachowania pielęgniarek. kze mi chodziło tylko o zdjecia prosiłem aby Kasia je sobie podarowała o artykuł sie nie czepiam bo przeciez wszedzie o tym pisza. Kasia zachowała sie w porzadku bo usunela zdjecia za to Kasiu DZIEKUJE Tobie jeszcze raz ... Za te zdjęcia jeszcze raz przepraszam, na prawdę mnie poniosło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.10.2005 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Biję się w pierś, że znowu zapomniałem zdjęć Madzi... Na moje usprawiedliwienie mogę podać, że dziś przyjeżdza ekipa i od jutra kopiemy... Dlatego troszkę zakręcony jestem... Pewnie wkleję ... w przyszłym tygodniu. Bo biorę 2 dni urlopu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 12.10.2005 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Biję się w pierś, że znowu zapomniałem zdjęć Madzi... Na moje usprawiedliwienie mogę podać, że dziś przyjeżdza ekipa i od jutra kopiemy... Dlatego troszkę zakręcony jestem... Pewnie wkleję ... w przyszłym tygodniu. Bo biorę 2 dni urlopu... Będę czekała - i pamiętała! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.10.2005 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Cześć Facio!! No na prawdę wkur.. się na te pielęgniarki... hejka ja też się wkurw...m i na pielegniarki i troszkę na Kasię od Sławka ale Kasia się szybciutko zreflektowała i jest OK Facio - Kasia miała bardzo dobre intencje. Chciała nam pokazać coś z innych wieści (jeślibyśmy nie wiedzieli lub niezauwazyli tego). Nie miałbym żadnego ale do Kasi.. Ja tam jeszcze zdjęcia wstawiłam Zdjęcia rzecz dyskusyjna. Tak jak zdjęcia na Piotrkowskiej w Łodzi pokazujace okrucieństwo wojny i aborcji. Są zwolennicy i przeciwnicy... U mnie masz plusa za nagłaśnianie sknadalicznego zachowania pielęgniarek. kze mi chodziło tylko o zdjecia prosiłem aby Kasia je sobie podarowała o artykuł sie nie czepiam bo przeciez wszedzie o tym pisza. Kasia zachowała sie w porzadku bo usunela zdjecia za to Kasiu DZIEKUJE Tobie jeszcze raz ... Za te zdjęcia jeszcze raz przepraszam, na prawdę mnie poniosło Kasia spoko. Miało prawo ponieść i ja uważam, że jesli uznawałaś że jest to konieczne to mogłaś zamieszczać. Taka jest moja opinia. Facio sądzi, że są za drastyczne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 12.10.2005 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 ... w przyszłym tygodniu ... Obstawiam, że będzie to teraz Twój ulubiony zwrot. Taka udomowiona wersja "domani" bądź "maniana" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 12.10.2005 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Kasia spoko. Miało prawo ponieść i ja uważam, że jesli uznawałaś że jest to konieczne to mogłaś zamieszczać. Taka jest moja opinia. Facio sądzi, że są za drastyczne... Dzięki za rozgrzeszenie, już mi na prawdę lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts