facio 12.10.2005 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Cześć Facio!! No na prawdę wkur.. się na te pielęgniarki... hejka ja też się wkurw...m i na pielegniarki i troszkę na Kasię od Sławka ale Kasia się szybciutko zreflektowała i jest OK Facio - Kasia miała bardzo dobre intencje. Chciała nam pokazać coś z innych wieści (jeślibyśmy nie wiedzieli lub niezauwazyli tego). Nie miałbym żadnego ale do Kasi.. Ja tam jeszcze zdjęcia wstawiłam Zdjęcia rzecz dyskusyjna. Tak jak zdjęcia na Piotrkowskiej w Łodzi pokazujace okrucieństwo wojny i aborcji. Są zwolennicy i przeciwnicy... U mnie masz plusa za nagłaśnianie sknadalicznego zachowania pielęgniarek. kze mi chodziło tylko o zdjecia prosiłem aby Kasia je sobie podarowała o artykuł sie nie czepiam bo przeciez wszedzie o tym pisza. Kasia zachowała sie w porzadku bo usunela zdjecia za to Kasiu DZIEKUJE Tobie jeszcze raz ... Za te zdjęcia jeszcze raz przepraszam, na prawdę mnie poniosło Kasia spoko. Miało prawo ponieść i ja uważam, że jesli uznawałaś że jest to konieczne to mogłaś zamieszczać. Taka jest moja opinia. Facio sądzi, że są za drastyczne... Facio sądzi: że jest ich pełno w brukowcach w necie więc wystarczy po co TUTAJ? zakończmy ten temat bo wiem, że Kasia nie chciała zle, że nie szukała sensacji, po prostu zrobiła ze zdjęciami to o co poprosiłem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 12.10.2005 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 obraziliście się wszyscy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.10.2005 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Ok. To ustalamy, że RW jest strefą bez drastycznych zdjęć. Jestem na TAK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.10.2005 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 obraziliście się wszyscy?? Musiałem kilka dokumentów pokserować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 12.10.2005 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Ok. To ustalamy, że RW jest strefą bez drastycznych zdjęć. Jestem na TAK. i ja oczywiście na TAK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.10.2005 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 ... w przyszłym tygodniu ... Obstawiam, że będzie to teraz Twój ulubiony zwrot. Taka udomowiona wersja "domani" bądź "maniana" Staram się być słowny. Ale czasami jestem zalatany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 12.10.2005 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 obraziliście się wszyscy?? Musiałem kilka dokumentów pokserować... musiałem jakoś zagaić, co nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 12.10.2005 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 obraziliście się wszyscy?? Musiałam qbek umyć, zbieram się powoli do domciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 12.10.2005 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Ok. To ustalamy, że RW jest strefą bez drastycznych zdjęć. Jestem na TAK. i ja oczywiście na TAK Ja również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.10.2005 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 obraziliście się wszyscy?? Musiałem kilka dokumentów pokserować... musiałem jakoś zagaić, co nie? Wiem, wiem... Akurat mi tak wypadło.. Ale przynajmniej tempo wpisywania postów wzrosło.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 12.10.2005 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 obraziliście się wszyscy?? Musiałam qbek umyć, zbieram się powoli do domciu a ja idę robic gorącą herbate... tak mnie trzesie... (gorączka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.10.2005 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 obraziliście się wszyscy?? Musiałam qbek umyć, zbieram się powoli do domciu To szybko... Ja pracuję do 16.30... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 12.10.2005 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 obraziliście się wszyscy?? Musiałam qbek umyć, zbieram się powoli do domciu a ja idę robic gorącą herbate... tak mnie trzesie... (gorączka) Następny przeziębiony na RW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.10.2005 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 obraziliście się wszyscy?? Musiałam qbek umyć, zbieram się powoli do domciu a ja idę robic gorącą herbate... tak mnie trzesie... (gorączka) Juuuu... To kicha... A szczepiłeś się? Pozostaje witamina C i rutinoskorbin... Albo coś w stylu fervex.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 12.10.2005 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 obraziliście się wszyscy?? Musiałam qbek umyć, zbieram się powoli do domciu To szybko... Ja pracuję do 16.30... Ja do 14:30 (punktualnie - jeśli szefa nie ma ), ale od 6:30. Dobrze, przyjemności i lecę do domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 12.10.2005 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 obraziliście się wszyscy?? Musiałam qbek umyć, zbieram się powoli do domciu a ja idę robic gorącą herbate... tak mnie trzesie... (gorączka) Juuuu... To kicha... A szczepiłeś się? Pozostaje witamina C i rutinoskorbin... Albo coś w stylu fervex.. niestety w tym roku z roznych przyczyn nie zdarzylem sie zaszczepic... dziwne mam tylko goraczke i jest mi cholernie zimno... i nic wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 12.10.2005 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 obraziliście się wszyscy?? Musiałam qbek umyć, zbieram się powoli do domciu To szybko... Ja pracuję do 16.30... Ja do 14:30 (punktualnie - jeśli szefa nie ma ), ale od 6:30. Dobrze, przyjemności i lecę do domku pa Kasiu nie gniewaj się na mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.10.2005 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 obraziliście się wszyscy?? Musiałam qbek umyć, zbieram się powoli do domciu a ja idę robic gorącą herbate... tak mnie trzesie... (gorączka) Następny przeziębiony na RW Za mało ruchu na świezym powietrzu, a za dużo siedzenia przed kompem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 12.10.2005 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 obraziliście się wszyscy?? Musiałam qbek umyć, zbieram się powoli do domciu a ja idę robic gorącą herbate... tak mnie trzesie... (gorączka) Następny przeziębiony na RW Za mało ruchu na świezym powietrzu, a za dużo siedzenia przed kompem.. zgadzam sie orzełek Ci zginął... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 12.10.2005 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 obraziliście się wszyscy?? Musiałam qbek umyć, zbieram się powoli do domciu a ja idę robic gorącą herbate... tak mnie trzesie... (gorączka) Następny przeziębiony na RW Za mało ruchu na świezym powietrzu, a za dużo siedzenia przed kompem.. zgadzam sie orzełek Ci zginął... oooo już jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts