monka 12.10.2005 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 chłopaki wyluzujcie, proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 12.10.2005 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 jak nie tutaj to spoko tymczasem hejka wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 12.10.2005 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 lepiej sam popatrz w lustro... bo ja niczego dzis jeszcze nie kasowałem... wypraszam sobie takie insynuacje... spokojnie.... jestes przecież moderatorem czy jakoś tak to możesz sprawdzić kto i kiedy.... jednak czasem kasujesz? ale chyba nie tutaj co?? popatrz sobie na spis wątków Klub BUDUJĄCY, w lewy górnym rogu masz liste moderatorów tego działu, jakoś się tam nie widze.... wiec logiczne ze nie mam tu zadnych dodatkowych uprawniem, poza tymi ktore mają wszyscy... zasięgnij odrobiny wiedzy o forum, zanim zaczniesz ferowac wyroki, dobrze? m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 12.10.2005 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 chłopaki wyluzujcie, proszę jestem wyluzowany, ale lubie jak mi się wmawi rzeczy ktorych nie robilem... dopuki nie zmienie nicka na miniksiu to bede spokojny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.10.2005 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 maksiu - co kasujesz maile? Bardzo nieładnie... właśnie... przyjrzyj się ale najpierw sobie .... A gdzie ja posty kasuję???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 12.10.2005 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 maksiu - co kasujesz maile? Bardzo nieładnie... właśnie... przyjrzyj się ale najpierw sobie .... A gdzie ja posty kasuję???? za dużo pracujesz kze... bo jesli dobrze zrozmialem to ten tekst o przyjrzeniu sie sobie skierował facio do mnie, a nie do ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.10.2005 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Widziałem wpis maksia i nr posta 57960 a potem patrzę a punkt zdobył Facio... Może ja nie umiem liczyć, ale post o takim numerze jest równoznaczny ze zdobyciem punkta... Zresztą.. Nie ma to znaczenia, bo może miałem omamy lub otaty.. Albo może jeszcze pozostałem rozdrazniony po tych pielęgniarakach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.10.2005 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 maksiu - co kasujesz maile? Bardzo nieładnie... właśnie... przyjrzyj się ale najpierw sobie .... A gdzie ja posty kasuję???? za dużo pracujesz kze... bo jesli dobrze zrozmialem to ten tekst o przyjrzeniu sie sobie skierował facio do mnie, a nie do ciebie No to rzeczywiście za duzo pracuję, a za mało dokładnie czytam RW... Moja wina.. No, ale tak to jest jak w pracy w wolnych minutkach siup na RW... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 12.10.2005 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Widziałem wpis maksia i nr posta 57960 a potem patrzę a punkt zdobył Facio... Może ja nie umiem liczyć, ale post o takim numerze jest równoznaczny ze zdobyciem punkta... Zresztą.. Nie ma to znaczenia, bo może miałem omamy lub otaty.. Albo może jeszcze pozostałem rozdrazniony po tych pielęgniarakach... widziałem dokladnie to samo.... a wczesniej 57959 byl wpis facia.. stad mowie ze cuda sie dzieja... bo wyszlo ze moj post nie ma numeru 57960, a 57959... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 12.10.2005 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 chłopaki wyluzujcie, proszę jestem wyluzowany, ale lubie jak mi się wmawi rzeczy ktorych nie robilem... dopuki nie zmienie nicka na miniksiu to bede spokojny mam nadzieję że to nigdy nie nastąpi starczy mi...na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 12.10.2005 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 No i całe szczęście, ze doszliście do porozumienia bo.......................... strach było tu wchodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 12.10.2005 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Widziałem wpis maksia i nr posta 57960 a potem patrzę a punkt zdobył Facio... Może ja nie umiem liczyć, ale post o takim numerze jest równoznaczny ze zdobyciem punkta... Zresztą.. Nie ma to znaczenia, bo może miałem omamy lub otaty.. Albo może jeszcze pozostałem rozdrazniony po tych pielęgniarakach... Pozwolicie, że wtrącę swoje 3 grosze, gdyż mimo nerwowej atmosfery może byc tak, że nikt tutaj nie zawinił za wyjątkiem serwera Muratora. Zdarzyło się kilka razy, że klikając w temacie "Kawiarnia Klubowa" na numer najświeższej strony otwierało mi sie okienko z informacją "Brak postów w tym temacie" lub cos zbliżonego do tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 12.10.2005 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 No i całe szczęście, ze doszliście do porozumienia bo.......................... strach było tu wchodzić andrzejko.. jaki strach??? ja najspokojnieszy czlowiek na forum, facio zaraz za mną... a kze jeszcze spokojniejszy niz my dwaj z faciem razem wzięci :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 12.10.2005 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Widziałem wpis maksia i nr posta 57960 a potem patrzę a punkt zdobył Facio... Może ja nie umiem liczyć, ale post o takim numerze jest równoznaczny ze zdobyciem punkta... Zresztą.. Nie ma to znaczenia, bo może miałem omamy lub otaty.. Albo może jeszcze pozostałem rozdrazniony po tych pielęgniarakach... Pozwolicie, że wtrącę swoje 3 grosze, gdyż mimo nerwowej atmosfery może byc tak, że nikt tutaj nie zawinił za wyjątkiem serwera Muratora. Zdarzyło się kilka razy, że klikając w temacie "Kawiarnia Klubowa" na numer najświeższej strony otwierało mi sie okienko z informacją "Brak postów w tym temacie" lub cos zbliżonego do tego zeby to sprawdzic (bardzo prawdopodobna wersja) to trzeba bedzie ustrzelic nową stronke gdzies kolo 04:15 rano, kiedy nocne marki juz sie polozą spac, a skowronki jeszcze nie wstana :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 12.10.2005 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 No tak zgadzam się ale te groźne minki robiły swoje A swoja drogą strasznie spostrzegawczy jesteście, ja tam nie zwracam uwagi na jakieś numery itp rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 12.10.2005 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 No tak zgadzam się ale te groźne minki robiły swoje A swoja drogą strasznie spostrzegawczy jesteście, ja tam nie zwracam uwagi na jakieś numery itp rzeczy a tam zaraz groźne.... wole wstawic taka minkę, niż wpisac tekst dużą czcionką na czerwono Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 12.10.2005 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Widziałem wpis maksia i nr posta 57960 a potem patrzę a punkt zdobył Facio... Może ja nie umiem liczyć, ale post o takim numerze jest równoznaczny ze zdobyciem punkta... Zresztą.. Nie ma to znaczenia, bo może miałem omamy lub otaty.. Albo może jeszcze pozostałem rozdrazniony po tych pielęgniarakach... Pozwolicie, że wtrącę swoje 3 grosze, gdyż mimo nerwowej atmosfery może byc tak, że nikt tutaj nie zawinił za wyjątkiem serwera Muratora. Zdarzyło się kilka razy, że klikając w temacie "Kawiarnia Klubowa" na numer najświeższej strony otwierało mi sie okienko z informacją "Brak postów w tym temacie" lub cos zbliżonego do tego zeby to sprawdzic (bardzo prawdopodobna wersja) to trzeba bedzie ustrzelic nową stronke gdzies kolo 04:15 rano, kiedy nocne marki juz sie polozą spac, a skowronki jeszcze nie wstana :D A co z tymi którzy mogą niespodziewanie cierpieć na bezsenność I szukac tu ukojenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 12.10.2005 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Widziałem wpis maksia i nr posta 57960 a potem patrzę a punkt zdobył Facio... Może ja nie umiem liczyć, ale post o takim numerze jest równoznaczny ze zdobyciem punkta... Zresztą.. Nie ma to znaczenia, bo może miałem omamy lub otaty.. Albo może jeszcze pozostałem rozdrazniony po tych pielęgniarakach... Pozwolicie, że wtrącę swoje 3 grosze, gdyż mimo nerwowej atmosfery może byc tak, że nikt tutaj nie zawinił za wyjątkiem serwera Muratora. Zdarzyło się kilka razy, że klikając w temacie "Kawiarnia Klubowa" na numer najświeższej strony otwierało mi sie okienko z informacją "Brak postów w tym temacie" lub cos zbliżonego do tego zeby to sprawdzic (bardzo prawdopodobna wersja) to trzeba bedzie ustrzelic nową stronke gdzies kolo 04:15 rano, kiedy nocne marki juz sie polozą spac, a skowronki jeszcze nie wstana :D A co z tymi którzy mogą niespodziewanie cierpieć na bezsenność I szukac tu ukojenia kiedys wkoncu wszyscy pojdą spac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 12.10.2005 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 wITAM SIĘ GRZECZNIE MIMO TEJ "BOJOWEJ" ATMOSFERY! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 12.10.2005 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Pewnie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts