andrzejka 12.10.2005 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 wITAM SIĘ GRZECZNIE MIMO TEJ "BOJOWEJ" ATMOSFERY! Cześć A atmosfera jest obecnie pokojowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 12.10.2005 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 No tak zgadzam się ale te groźne minki robiły swoje A swoja drogą strasznie spostrzegawczy jesteście, ja tam nie zwracam uwagi na jakieś numery itp rzeczy I dlatego ONI są rekordzistami, a my nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 12.10.2005 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 No tak zgadzam się ale te groźne minki robiły swoje A swoja drogą strasznie spostrzegawczy jesteście, ja tam nie zwracam uwagi na jakieś numery itp rzeczy I dlatego ONI są rekordzistami, a my nie jak to mówią czysta matematyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 12.10.2005 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 wITAM SIĘ GRZECZNIE MIMO TEJ "BOJOWEJ" ATMOSFERY! Cześć A atmosfera jest obecnie pokojowa Uff to dobrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 12.10.2005 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 No tak zgadzam się ale te groźne minki robiły swoje A swoja drogą strasznie spostrzegawczy jesteście, ja tam nie zwracam uwagi na jakieś numery itp rzeczy I dlatego ONI są rekordzistami, a my nie jak to mówią czysta matematyka niby czysta, ale momentami się gubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 12.10.2005 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Narazie Zaraz idę do domku papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 12.10.2005 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 a ja lecę na zakupy! Hej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.10.2005 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 No tak zgadzam się ale te groźne minki robiły swoje A swoja drogą strasznie spostrzegawczy jesteście, ja tam nie zwracam uwagi na jakieś numery itp rzeczy a tam zaraz groźne.... wole wstawic taka minkę, niż wpisac tekst dużą czcionką na czerwono Zgadzam się w 100% oraz w 100% zgadzam, że jestem bardzo spokojny. Ale ponoć podczas budowy człowiek staje się bardzo nerwowy i zaczyna kląć... Aż się boję.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.10.2005 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 No tak zgadzam się ale te groźne minki robiły swoje A swoja drogą strasznie spostrzegawczy jesteście, ja tam nie zwracam uwagi na jakieś numery itp rzeczy I dlatego ONI są rekordzistami, a my nie Nie będę zaprzeczał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.10.2005 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 I czemu wszyscy poszli sobie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.10.2005 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Może z powodu tej atmosfery.. Atmosfera śiadła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.10.2005 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 A słyszeliście taki kawał? Polecieli w kosmos kosmonauci i wrócili. No więc kumpel pyta się tego kosmonauty jak było na księżycu? No wieć wylądowaliśmy, rozkładamy grilla, kiełbaski piwko i ... nic tego nie wyszło.. Czemu? Jakoś atmosfery nie było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 12.10.2005 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 hello wypuścili ze szpitala to jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 12.10.2005 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Cześć!!!! Funia byłaś w szpitalu? No chyba nic poważnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 12.10.2005 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 witajcie. maksiu - swietne te nowe słówka, ale niebede cytować Funia - z jakiego szpiatala, co się dzieje, chyba mam zaleglości ja kicham jak z armaty, nos mam czerwony jak.........., a w sam raz troche pracy mi się zwaliło /może i kasa też bydzie / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 12.10.2005 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 eee, szkoda gadać - chyba mi nabruździli po porodzie i teraz musieli to posprzątać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 12.10.2005 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 eee, szkoda gadać - chyba mi nabruździli po porodzie i teraz musieli to posprzątać Funia, już wszystko dobrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 12.10.2005 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Funia strasznie mi przykro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 12.10.2005 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 eee, szkoda gadać - chyba mi nabruździli po porodzie i teraz musieli to posprzątać Funia, już wszystko dobrze? nie wiem, na razie jeszcze jesetm troszkę słaba, bo poszło bardzo dużo krwi, ale najważniejsze, że już w domkku z Hanią, bo tęsknota za nią była gorsza niż ból i strach o siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 12.10.2005 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 witajcie. maksiu - swietne te nowe słówka, ale niebede cytować Funia - z jakiego szpiatala, co się dzieje, chyba mam zaleglości ja kicham jak z armaty, nos mam czerwony jak.........., a w sam raz troche pracy mi się zwaliło /może i kasa też bydzie / masz ma mysli mimizowanie? to przeciez zadna sensacja, a znaczenie słowa jest bezdyskusyjnie, każdy wie co ono oznacza.. :D m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts