Sonika 13.10.2005 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2005 Dzień doberek Hi, hi - przyuważyłam Cię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 13.10.2005 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2005 Jeszcze troszkę jak zombie, bo krwi poszło sporo, ale szczęśliwa bo w domu. Ale troszkę spokój mi mąci kaszel mojej malutkiej. Nie ma temperatury, ale brzydko kaszle , więc zaraz chyba pediatra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 13.10.2005 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2005 chłopaki wyluzujcie, proszę jestem wyluzowany, ale lubie jak mi się wmawi rzeczy ktorych nie robilem... dopuki nie zmienie nicka na miniksiu to bede spokojny Dobre http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/d020.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 13.10.2005 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2005 Pozwolicie, że wtrącę swoje 3 grosze, gdyż mimo nerwowej atmosfery może byc tak, że nikt tutaj nie zawinił za wyjątkiem serwera Muratora. Zdarzyło się kilka razy, że klikając w temacie "Kawiarnia Klubowa" na numer najświeższej strony otwierało mi sie okienko z informacją "Brak postów w tym temacie" lub cos zbliżonego do tego Mi się to też zdarzało na grupie Wlkp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 13.10.2005 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2005 Jeszcze troszkę jak zombie, bo krwi poszło sporo, ale szczęśliwa bo w domu. Ale troszkę spokój mi mąci kaszel mojej malutkiej. Nie ma temperatury, ale brzydko kaszle , więc zaraz chyba pediatra Cieszę się, że już jesteś w domciu , a Haneczkę ucałuj od cioci Soniki - biedny Maluszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 13.10.2005 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2005 eee, szkoda gadać - chyba mi nabruździli po porodzie i teraz musieli to posprzątać Funia, już wszystko dobrze? nie wiem, na razie jeszcze jesetm troszkę słaba, bo poszło bardzo dużo krwi, ale najważniejsze, że już w domkku z Hanią, bo tęsknota za nią była gorsza niż ból i strach o siebie. A jajaj, oby na tym się skończyło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 13.10.2005 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2005 Kasiu,skąd Ty bierzesz te gify? Wklejasz prosto z ich strony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 13.10.2005 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2005 .... a Haneczkę ucałuj od cioci Soniki - biedny Maluszek zrobione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 13.10.2005 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2005 O qrcze Dziewczyny CZEŚĆ ale zakręcona jestem myślałam, że chwilowo sama jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 13.10.2005 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2005 witajcie. wlazłam na sliski grunt, trzymajcie za mnie kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 13.10.2005 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2005 Cześć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 13.10.2005 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2005 witajcie. wlazłam na sliski grunt, trzymajcie za mnie kciuki Trzymamy!! Ale może przydałyby się łyżwy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 13.10.2005 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2005 Jeszcze troszkę jak zombie, bo krwi poszło sporo, ale szczęśliwa bo w domu. Ale troszkę spokój mi mąci kaszel mojej malutkiej. Nie ma temperatury, ale brzydko kaszle , więc zaraz chyba pediatra Całuski dla Malutkiej! Mam nadzieję, że skończyły się Twoje problemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 13.10.2005 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2005 Cześć Majka, cześć Asia witajcie. wlazłam na sliski grunt, trzymajcie za mnie kciuki http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/a025.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 13.10.2005 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2005 Dzień dobry Ale nieprzyjemnie BRRRRRRRRRRRRRRRR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 13.10.2005 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2005 witajcie. wlazłam na sliski grunt, trzymajcie za mnie kciuki Po błotku się ślizgasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 13.10.2005 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2005 Jeszcze troszkę jak zombie, bo krwi poszło sporo, ale szczęśliwa bo w domu. Ale troszkę spokój mi mąci kaszel mojej malutkiej. Nie ma temperatury, ale brzydko kaszle , więc zaraz chyba pediatra Całuski dla Malutkiej! Mam nadzieję, że skończyły się Twoje problemy ja też dzięki za całuski na szczęście Hania zdrowa - więc pewnie wszystko się ułoży Majeczko - kciuki oczywiście trzymamy (obie ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.10.2005 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2005 Witam czwartkowo Funia duzo zdrowia dla Ciebie i Hani A jak z karmieniem jak byłaś w szpitalu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.10.2005 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2005 witajcie. wlazłam na sliski grunt, trzymajcie za mnie kciuki A gdzie ten sliski grunt jeśli mozna spytać. Kciuki oczywiście trzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 13.10.2005 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2005 Witam czwartkowo Funia duzo zdrowia dla Ciebie i Hani A jak z karmieniem jak byłaś w szpitalu dzięki co do karmienia: laktator i butelki Avent i wycieczki taty i dziadka 5 razy dziennie do szpitala. Tylko po zabiegu, no i po wstrząsie mleko do zlewu - wtedy mleko w proszku Nun. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts