Sonika 16.10.2005 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2005 na priv.? si i co chce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 16.10.2005 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2005 ja się już w to nie mieszam, napisałam co myslę i tyle, no chyba że znowu mnie ktoś wyprowadzi z równowagi ale czy mam odpisać na wiad. ? Ta wiadomość była taka bardziej ogólna i odniosłam wrażenie , że była napisana do wielu osób..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 16.10.2005 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2005 wszystko w tej materii zostało już powiedzane, w każdym razie na dziś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 16.10.2005 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2005 wow ale jesteście tajemnicze Pisz co z indyczką .....pachnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 16.10.2005 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2005 ja się już w to nie mieszam, napisałam co myslę i tyle, no chyba że znowu mnie ktoś wyprowadzi z równowagi ale czy mam odpisać na wiad. ? Ta wiadomość była taka bardziej ogólna i odniosłam wrażenie , że była napisana do wielu osób..... nie wiem czy masz odpisac, bo nie wiem czego chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 16.10.2005 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2005 wszystko w tej materii zostało już powiedzane, w każdym razie na dziś to chyba na razie nic nie będę pisała...............i zobaczymy ............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 16.10.2005 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2005 pewnie że pachnie i to bardzo, za chwilkę zajrzę i będę podlewać sosikiem żeby była soczysta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 16.10.2005 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2005 ja się już w to nie mieszam, napisałam co myslę i tyle, no chyba że znowu mnie ktoś wyprowadzi z równowagi ale czy mam odpisać na wiad. ? Ta wiadomość była taka bardziej ogólna i odniosłam wrażenie , że była napisana do wielu osób..... nie wiem czy masz odpisac, bo nie wiem czego chce Żeby zwracać adminowi uwagę na bałagan tworzący się w różnych wątkach........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 16.10.2005 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2005 pewnie że pachnie i to bardzo, za chwilkę zajrzę i będę podlewać sosikiem żeby była soczysta A ja mam pieczone piersi indycze w sosie ananasowym....... Też pachnie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 16.10.2005 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2005 ja się już w to nie mieszam, napisałam co myslę i tyle, no chyba że znowu mnie ktoś wyprowadzi z równowagi ale czy mam odpisać na wiad. ? Ta wiadomość była taka bardziej ogólna i odniosłam wrażenie , że była napisana do wielu osób..... nie wiem czy masz odpisac, bo nie wiem czego chce Żeby zwracać adminowi uwagę na bałagan tworzący się w różnych wątkach........ nie ma po co ciągnąć tego dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 16.10.2005 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2005 pewnie że pachnie i to bardzo, za chwilkę zajrzę i będę podlewać sosikiem żeby była soczysta A ja mam pieczone piersi indycze w sosie ananasowym....... Też pachnie ! a jak to się robi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 16.10.2005 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2005 tak prosimy o szczegóły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 16.10.2005 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2005 pewnie że pachnie i to bardzo, za chwilkę zajrzę i będę podlewać sosikiem żeby była soczysta A ja mam pieczone piersi indycze w sosie ananasowym....... Też pachnie ! a jak to się robi? Piersi się dusi wraz z sokiem z ananasa w puszce..... A potem kroi na plastry (mięso ) i przekłada się plastrami tegoż ananasa z puszki.... W zasadzie samo się robi a efekt odlotowy !!!! Drugi temat uważam za zamknięty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 16.10.2005 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2005 I jeszcze zrobię zupę krem z pora ...... Też super proste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 16.10.2005 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2005 pewnie że pachnie i to bardzo, za chwilkę zajrzę i będę podlewać sosikiem żeby była soczysta A ja mam pieczone piersi indycze w sosie ananasowym....... Też pachnie ! a jak to się robi? Piersi się dusi wraz z sokiem z ananasa w puszce..... A potem kroi na plastry (mięso ) i przekłada się plastrami tegoż ananasa z puszki.... W zasadzie samo się robi a efekt odlotowy !!!! Drugi temat uważam za zamknięty Brzmi - mniaaaaamnuśnie ad. 2 - si Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 16.10.2005 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2005 potrzebne są pory............muszę pójść i kupić, bo wczoraj zapomniałam ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 16.10.2005 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2005 a piersi trzeba potłuc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 16.10.2005 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2005 a piersi trzeba potłuc? A dasz radę ? W jednym kawałku się to piecze, kroi się po upieczeniu.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 16.10.2005 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2005 KURCZAK PIKANTNY Z ORZECHAMI 3 duże piersi z kurczaka1 łyżka mąki ziemniaczanej1 jajko0,5 szkl. orzechów włoskich lub ziemnych2 cebule1 łyżka wody1,5 łyżki cukru2 łyżki octu15 łyżeczki sosu sojowego0,5 łyżeczki soliolej1 łyżeczka chili Mięso pokroić w kostkę.Wymieszać0.5 łyżki mąki ziemniaczanej z jajkiem, dodać mięso i wymieszaćOrzechy grubo posiekaćCebulę posiekać i wymieszać z 0,5 łyżki mąki ziemniaczanej, wodą, cukrem, octem, sosem sojowym i solą – odstawićOjej rozgrzać w głębokim garnku na dużym ogniu, smażyć mięso wrzucając pojedynczo, smażyć ok 30 sek. , wyjąć. Wrzucić chili, smażyć ok. 5 sek., włożyć mięso, smażyć 10 sek mieszając.Wrzucić cebulę z mąką ziemn. wodą, cukrem, sosem sojowymi solą. Smażyć 20 sek., posypać orzechami – wymieszać Podawać z ryżem na sypko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 16.10.2005 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2005 Pytanie z innej beczki - kiedy się przeprowadzasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts