Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....


Rysiu J

Recommended Posts

  • Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

  • ila66

    12921

  • Jajcek

    11240

  • andre59

    10909

  • stukpuk

    10872

Najaktywniejsi w wątku

ja się już w to nie mieszam, napisałam co myslę i tyle, no chyba że znowu mnie ktoś wyprowadzi z równowagi

ale czy mam odpisać na wiad. ?

Ta wiadomość była taka bardziej ogólna i odniosłam wrażenie , że była napisana do wielu osób.....

 

nie wiem czy masz odpisac, bo nie wiem czego chce :wink:

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

ja się już w to nie mieszam, napisałam co myslę i tyle, no chyba że znowu mnie ktoś wyprowadzi z równowagi

ale czy mam odpisać na wiad. ?

Ta wiadomość była taka bardziej ogólna i odniosłam wrażenie , że była napisana do wielu osób.....

 

nie wiem czy masz odpisac, bo nie wiem czego chce :wink:

Żeby zwracać adminowi uwagę na bałagan tworzący się w różnych wątkach........

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

ja się już w to nie mieszam, napisałam co myslę i tyle, no chyba że znowu mnie ktoś wyprowadzi z równowagi

ale czy mam odpisać na wiad. ?

Ta wiadomość była taka bardziej ogólna i odniosłam wrażenie , że była napisana do wielu osób.....

 

nie wiem czy masz odpisac, bo nie wiem czego chce :wink:

Żeby zwracać adminowi uwagę na bałagan tworzący się w różnych wątkach........

 

 

nie ma po co ciągnąć tego dalej...

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

pewnie że pachnie i to bardzo, za chwilkę zajrzę i będę podlewać sosikiem żeby była soczysta :)

A ja mam pieczone piersi indycze w sosie ananasowym.......

Też pachnie ! :D

 

 

a jak to się robi?

Piersi się dusi wraz z sokiem z ananasa w puszce.....

A potem kroi na plastry (mięso ) i przekłada się plastrami tegoż ananasa z puszki....

W zasadzie samo się robi a efekt odlotowy !!!!

 

Drugi temat uważam za zamknięty :wink:

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

pewnie że pachnie i to bardzo, za chwilkę zajrzę i będę podlewać sosikiem żeby była soczysta :)

A ja mam pieczone piersi indycze w sosie ananasowym.......

Też pachnie ! :D

 

 

a jak to się robi?

Piersi się dusi wraz z sokiem z ananasa w puszce.....

A potem kroi na plastry (mięso ) i przekłada się plastrami tegoż ananasa z puszki....

W zasadzie samo się robi a efekt odlotowy !!!!

 

Drugi temat uważam za zamknięty :wink:

 

Brzmi - mniaaaaamnuśnie :D

 

ad. 2 - si

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

KURCZAK PIKANTNY Z ORZECHAMI

 

 

3 duże piersi z kurczaka

1 łyżka mąki ziemniaczanej

1 jajko

0,5 szkl. orzechów włoskich lub ziemnych

2 cebule

1 łyżka wody

1,5 łyżki cukru

2 łyżki octu

15 łyżeczki sosu sojowego

0,5 łyżeczki soli

olej

1 łyżeczka chili

 

Mięso pokroić w kostkę.

Wymieszać0.5 łyżki mąki ziemniaczanej z jajkiem, dodać mięso

i wymieszać

Orzechy grubo posiekać

Cebulę posiekać i wymieszać z 0,5 łyżki mąki ziemniaczanej, wodą, cukrem, octem, sosem sojowym i solą – odstawić

Ojej rozgrzać w głębokim garnku na dużym ogniu, smażyć mięso wrzucając pojedynczo, smażyć ok 30 sek. , wyjąć. Wrzucić chili, smażyć ok. 5 sek., włożyć mięso, smażyć 10 sek mieszając.

Wrzucić cebulę z mąką ziemn. wodą, cukrem, sosem sojowym

i solą. Smażyć 20 sek., posypać orzechami – wymieszać

 

Podawać z ryżem na sypko.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Odpowiedz w tym wątku

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.




×
×
  • Dodaj nową pozycję...