Karolka 17.10.2005 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2005 Słuszna uwaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 17.10.2005 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2005 Kze dziękuję bardzo - pokuta spełniona Będę oryginalna i napiszę, że cudo zmajstrowaliście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 17.10.2005 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2005 Natomiast u mnie żadne nie jest podobne do mnie. Starsza córka do teścia a młodsza to taki mieszaniec że nikt nie wie ( choć mówią że do mojego dziadka) Mówi się, że do sąsiada... A ja słyszałam o listonoszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 17.10.2005 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2005 Kze dziękuję bardzo - pokuta spełniona Będę oryginalna i napiszę, że cudo zmajstrowaliście I szefowi się dla ciebie narażał ......(poprzednia stronka ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 17.10.2005 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2005 Przecież nie jesteś brzydki A córcię masz piękną Dzięki. Niemniej myslę, że dziewczyna powinna być troszkę ładniejsza ode mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 17.10.2005 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2005 A dlaczego Kze????????? Podono jak dziewczynka podobna do taty to ma większe powodzenie Chyba, że z charakteru... Przecież kobiety powinny byc ładne. A na Boga jestem facetem... Ale co takiego podobnego jest w Madzi do mnie? Kolor włosów No tak... Ten kolor włosów eszystko tłumaczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 17.10.2005 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2005 Kze dziękuję bardzo - pokuta spełniona Będę oryginalna i napiszę, że cudo zmajstrowaliście Dzięki, dzięki. W temacie zdjęć to jest tak, że jak będzie szła budowa to będe starał się pamietać o tym by przynosic zdjęcia. A jesli chodzi o Madzię to skończyłem tworzyć 2h film na dvd o początkach życia.. Szkoda, że tego nie mogę pokazać w necie.. Ale tam umiesciłem i zdjęcia i filmy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 17.10.2005 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2005 Badi - a gdzie streszczenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 17.10.2005 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2005 Kze dziękuję bardzo - pokuta spełniona Będę oryginalna i napiszę, że cudo zmajstrowaliście I szefowi się dla ciebie narażał ......(poprzednia stronka ) Qrczak - nie qmawszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 17.10.2005 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2005 Kze dziękuję bardzo - pokuta spełniona Będę oryginalna i napiszę, że cudo zmajstrowaliście Dzięki, dzięki. W temacie zdjęć to jest tak, że jak będzie szła budowa to będe starał się pamietać o tym by przynosic zdjęcia. A jesli chodzi o Madzię to skończyłem tworzyć 2h film na dvd o początkach życia.. Szkoda, że tego nie mogę pokazać w necie.. Ale tam umiesciłem i zdjęcia i filmy... No szkoda, ale za to będzie bardzo ładna pamiątka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 17.10.2005 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2005 Badi - a gdzie streszczenie? a muszę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 17.10.2005 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2005 Badi - a gdzie streszczenie? a muszę ? Wypada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 17.10.2005 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2005 streszczenie : bla, bla, bla .....zdjęcia Madzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 17.10.2005 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2005 może być ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 17.10.2005 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2005 Kze dziękuję bardzo - pokuta spełniona Będę oryginalna i napiszę, że cudo zmajstrowaliście Dzięki, dzięki. W temacie zdjęć to jest tak, że jak będzie szła budowa to będe starał się pamietać o tym by przynosic zdjęcia. A jesli chodzi o Madzię to skończyłem tworzyć 2h film na dvd o początkach życia.. Szkoda, że tego nie mogę pokazać w necie.. Ale tam umiesciłem i zdjęcia i filmy... No szkoda, ale za to będzie bardzo ładna pamiątka Mam nadzieje... Moment porodu tak pociąłem by powstał film .. familijny... Na razie nagrałem w najwyżeszej rozdzielczości 60min (1 krążek), a teraz nagram drugi w standardowej (wtedy zmieści się całe 120min)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.10.2005 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2005 Witam poniedziałkowo Kze bardzo fajne zdjęcia Cud dziewczynka Moje obydwie córy podobne do męża i jakoś nei widze zeby były brzydkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.10.2005 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2005 witam stukaczy:) poniedziałkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.10.2005 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2005 Kze ale ładniusia Madzia spóznione gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.10.2005 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2005 Witaj Teska Gdzie się podziewałaś ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.10.2005 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2005 Witaj Teska Gdzie się podziewałaś ??? mam swoja polowe w domku - to mało tutaj bywam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts