Aga J.G 17.10.2005 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2005 Witaj Teska Gdzie się podziewałaś ??? mam swoja polowe w domku - to mało tutaj bywam Teraz wszystko jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 17.10.2005 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2005 witajcie poniedziałkowo. Od piatku nie zaglądałam na forum. widzę, że się podziało.............nawet jedno pomieszczenie na forum przybyło U nas zrobione porządki jesienne w ogrodzie. Drewno ułozone w wiacie, reszta roslina wysadzona do ziemi. Ręce i grzbiet bolą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.10.2005 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2005 mam pytanie kupiłam bluszcz taki na jesien jest czerwony - i juz zglupialam teraz go wsadzic do ziemi??? czy zdazy sie przed mrozem ukorzenic?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.10.2005 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2005 witajcie poniedziałkowo. Od piatku nie zaglądałam na forum. widzę, że się podziało.............nawet jedno pomieszczenie na forum przybyło U nas zrobione porządki jesienne w ogrodzie. Drewno ułozone w wiacie, reszta roslina wysadzona do ziemi. Ręce i grzbiet bolą Ja bywam często i nic nie wiem gdzie to pomieszczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.10.2005 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2005 mam pytanie kupiłam bluszcz taki na jesien jest czerwony - i juz zglupialam teraz go wsadzic do ziemi??? czy zdazy sie przed mrozem ukorzenic?? Na roslinach to ja się nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 17.10.2005 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2005 mam pytanie kupiłam bluszcz taki na jesien jest czerwony - i juz zglupialam teraz go wsadzic do ziemi??? czy zdazy sie przed mrozem ukorzenic?? Na roslinach to ja się nie znam moment Blusz kupuje sie przeważnie w doniczkach. On jest ukorzeniony, więc nalezy wsadzić do ziemi. Przeciez go nie bedziesz cholubic całą zimę na parapecie Teska - piwnica forumowa jest na dole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.10.2005 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2005 Widzialam juz piwnicę Może teraz będzie spokoj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 17.10.2005 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2005 Dzień doberek wszystkim Taki zasuw dzisiaj że nie ma kiedy taczki załadować KZE - zdjęcia super. Córcia normalnie jak z matrycy. Wypisz, wymaluj miniatura taty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 17.10.2005 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2005 Na RW znowu cisza, a ja powolutku do domku lecę, 3majcie się ciepło, bo zima idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.10.2005 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2005 Rzeczywiscie cisza co się dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 17.10.2005 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2005 Witam poniedziałkowo Kze bardzo fajne zdjęcia Cud dziewczynka Moje obydwie córy podobne do męża i jakoś nei widze zeby były brzydkie Dzięki. OK to w takim wypadku mogą być podobne do mnie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 17.10.2005 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2005 Kze ale ładniusia Madzia spóznione gratulacje Dzięki Teska. Bardzo miło z Twojej strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 17.10.2005 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2005 Dzień doberek wszystkim Taki zasuw dzisiaj że nie ma kiedy taczki załadować KZE - zdjęcia super. Córcia normalnie jak z matrycy. Wypisz, wymaluj miniatura taty. Dzięki, dzięki... A może jakieś wspólne cechy? (oprócz fryzury..) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 17.10.2005 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2005 Rzeczywiście jest dziś strasznie cicho... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 17.10.2005 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2005 nokogo nie ma? to ja może............... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 17.10.2005 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2005 Jestem jestem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 17.10.2005 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2005 nokogo nie ma? to ja może............... A co może? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 17.10.2005 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2005 Rzeczywiscie cisza co się dzieje kze rozpoczął długi finisz, ciekawe czy Majka dotrzyma mu .....klawiaturę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 17.10.2005 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2005 Rzeczywiscie cisza co się dzieje kze rozpoczął długi finisz, ciekawe czy Majka dotrzyma mu .....klawiaturę Ja długi finisz?? Tak sobie popisałem kilka postów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 17.10.2005 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2005 czekaj, poszłam obejrzec Magdę .............i rodziców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts