Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

ziewający jeszcze jesteś :roll:

może kawka postawi cię na nogi :wink:

http://www.pizzaexpress.com.pl/cmsAdmin/NEWS_FOTO/71p1.jpg

Dzięki serdecznie. Właśnie spożywam kawusię.

Ta pogoda i rozpoczynający się okres roku rozkładają mnie totalnie.

Szybko sie robi ciemno, mało czasu do pracy na zewnątrz, a tu jeszcze tyle do zrobienia przy urządzaniu ogrodu

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

Wszyscy dzielnie pracuja albo buduja.....

A ja pracuję i buduję... 8)

Teraz chłopaki kopią, a ja zarabiam kase na budowę...

Ale banki (a dokładnie PKO BP) kłamią.

:evil: Napierw miało być 1% + libor, a teraz całość oprocentowania wynosi 2,45% (libor = 0.9).... Musze zastanowić się nad konkurencją

Wszyscy dzielnie pracuja albo buduja.....

A ja pracuję i buduję... 8)

Teraz chłopaki kopią, a ja zarabiam kase na budowę...

Ale banki (a dokładnie PKO BP) kłamią.

:evil: Napierw miało być 1% + libor, a teraz całość oprocentowania wynosi 2,45% (libor = 0.9).... Musze zastanowić się nad konkurencją

No to gratulacje z okazji rozpoczecia budowy!!!!!

Zarabiaj, zarabiaj.....dom to mam wrazenie taka studzienka bez dna.... :wink: :wink:

Wiem, że to jest studnia... :(

No ale musze najpierw ja wybusować.

Dzięki Moniś za gratulacje. Dom bedzie budował mi Pan Z. z usług kierownika (tego o którym rozmawialiśmy) zrezygnowałem.. Za drogi i strasznie łakomy na kasę i w sumie nieuczciwy (przy rozliczeniu 40pln mi zakosił)... No, ale za mało byłem cwany... :wink:

W kazdym przypadku Pan Z. wydaje sie super i oby super budował... 8)

A jak idzie to Tobie budowa? Ogród już urządzony?

Na budowie u nas tempo straszliwe.... stad cierpimy na brak czasu. Co tydzien mamy nadzieje, ze kolejny bedzie juz spokojniejszy, ale spirala sie caly czas nakreca i jest coraz gorzej :wink: a ogrod wlasnie jest sadzony. :p :p :p

Jesli chodzi o kierownika, to wobec nas jest oki, co do pana Z. mamy od tygodnia problem zeby sie skontaktowac, nie chce sie z nami do konca rozliczyc..... ale i na to juz mamy sposob!!!!!

Na budowie u nas tempo straszliwe.... stad cierpimy na brak czasu. Co tydzien mamy nadzieje, ze kolejny bedzie juz spokojniejszy, ale spirala sie caly czas nakreca i jest coraz gorzej :wink: a ogrod wlasnie jest sadzony. :p :p :p

Jesli chodzi o kierownika, to wobec nas jest oki, co do pana Z. mamy od tygodnia problem zeby sie skontaktowac, nie chce sie z nami do konca rozliczyc..... ale i na to juz mamy sposob!!!!!

Nie chce Z. od Was kasy???? :o :o :o

Czy to on ma Wam coś oddać?