mirek_gdynia 18.10.2005 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 ziewający jeszcze jesteś może kawka postawi cię na nogi http://www.pizzaexpress.com.pl/cmsAdmin/NEWS_FOTO/71p1.jpg Dzięki serdecznie. Właśnie spożywam kawusię. Ta pogoda i rozpoczynający się okres roku rozkładają mnie totalnie. Szybko sie robi ciemno, mało czasu do pracy na zewnątrz, a tu jeszcze tyle do zrobienia przy urządzaniu ogrodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 18.10.2005 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 Ta pogoda i rozpoczynający się okres roku rozkładają mnie totalnie. Mam tak samo nic mi się nie chce poza spaniem i jedzeniem jakieś stany depresyjne i myśli czarne nachodzą mnie w takie dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 18.10.2005 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 dzien dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 18.10.2005 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 Cześć kasztanko co słychać? podjęłaś już decyzje w sprawie pracy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 18.10.2005 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 Dzień.........zły.........Jaśka brzuch boli , idę do lekarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 18.10.2005 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 Co ja tu czytam, same smutne rzeczy Ja w sumie też dolina, mamy montowane drzwi zewnętrzne - już drugie, pierwsze były reklamowane, te też powinny, ale ja mam dosyć, z bramą były problemy, teraz z drzwiami, do tego śniło mi się, że stolarz spaprał nam schody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 18.10.2005 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 Nie mów nic na temat stolarski.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 18.10.2005 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 Nie mów nic na temat stolarski.......... No wygadaj sie kobieto .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 18.10.2005 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 Dzien Doberek wszystkim!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 18.10.2005 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 Kze Madzia jest przeslodka!!!!!!!!!!!!!! GRATULACJE DLA DUMNYCH RODZICOW!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 18.10.2005 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 Witam! No nic... Spadam pograć w piłeczke... w bilarda? pingla? czy co? Nożna. Ja raz w tygodniu gram na hali w noge.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 18.10.2005 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 Kze Madzia jest przeslodka!!!!!!!!!!!!!! GRATULACJE DLA DUMNYCH RODZICOW!!!!!!!!!! Dzięki Monis, dzięki... Widze, że tempo pisania nie jest za duże... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 18.10.2005 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 Wszyscy dzielnie pracuja albo buduja..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 18.10.2005 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 No nic... Spadam pograć w piłeczke... a może wózek i na spacerek Za wczesnie robi się ciemno... W ciagu tygodnia nie mam szans na spacer z Madzią.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 18.10.2005 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 Wszyscy dzielnie pracuja albo buduja..... A ja pracuję i buduję... Teraz chłopaki kopią, a ja zarabiam kase na budowę... Ale banki (a dokładnie PKO BP) kłamią. Napierw miało być 1% + libor, a teraz całość oprocentowania wynosi 2,45% (libor = 0.9).... Musze zastanowić się nad konkurencją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 18.10.2005 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 Wszyscy dzielnie pracuja albo buduja..... A ja pracuję i buduję... Teraz chłopaki kopią, a ja zarabiam kase na budowę... Ale banki (a dokładnie PKO BP) kłamią. Napierw miało być 1% + libor, a teraz całość oprocentowania wynosi 2,45% (libor = 0.9).... Musze zastanowić się nad konkurencją No to gratulacje z okazji rozpoczecia budowy!!!!! Zarabiaj, zarabiaj.....dom to mam wrazenie taka studzienka bez dna.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 18.10.2005 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 Wiem, że to jest studnia... No ale musze najpierw ja wybusować. Dzięki Moniś za gratulacje. Dom bedzie budował mi Pan Z. z usług kierownika (tego o którym rozmawialiśmy) zrezygnowałem.. Za drogi i strasznie łakomy na kasę i w sumie nieuczciwy (przy rozliczeniu 40pln mi zakosił)... No, ale za mało byłem cwany... W kazdym przypadku Pan Z. wydaje sie super i oby super budował... A jak idzie to Tobie budowa? Ogród już urządzony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 18.10.2005 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 Ale dziś pustawo na RW... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 18.10.2005 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 Na budowie u nas tempo straszliwe.... stad cierpimy na brak czasu. Co tydzien mamy nadzieje, ze kolejny bedzie juz spokojniejszy, ale spirala sie caly czas nakreca i jest coraz gorzej a ogrod wlasnie jest sadzony. Jesli chodzi o kierownika, to wobec nas jest oki, co do pana Z. mamy od tygodnia problem zeby sie skontaktowac, nie chce sie z nami do konca rozliczyc..... ale i na to juz mamy sposob!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 18.10.2005 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 Na budowie u nas tempo straszliwe.... stad cierpimy na brak czasu. Co tydzien mamy nadzieje, ze kolejny bedzie juz spokojniejszy, ale spirala sie caly czas nakreca i jest coraz gorzej a ogrod wlasnie jest sadzony. Jesli chodzi o kierownika, to wobec nas jest oki, co do pana Z. mamy od tygodnia problem zeby sie skontaktowac, nie chce sie z nami do konca rozliczyc..... ale i na to juz mamy sposob!!!!! Nie chce Z. od Was kasy???? Czy to on ma Wam coś oddać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts