forum_user 18.10.2005 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 Oczywiscie on ma nam oddac!!!!!!! Jestesmy troszke w szoku, poniewaz zawsze wydawal sie byc ok, jak mial klopoty finansowe, to pozyczalismy mu nawet pieniadze i zawsze oddawal. Teraz ma nas w du....!!!!!!! Ale mamy na niego sposob!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 18.10.2005 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 Oczywiscie on ma nam oddac!!!!!!! Jestesmy troszke w szoku, poniewaz zawsze wydawal sie byc ok, jak mial klopoty finansowe, to pozyczalismy mu nawet pieniadze i zawsze oddawal. Teraz ma nas w du....!!!!!!! Ale mamy na niego sposob!!!!!!!!!!! Uuuuu.. To mnie zaniepokoiliście... Będę jeszcze bardziej uważał na kasę jaką mu daje... A jakiego typu sposób masz na niego? Nękanie telefoniczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 18.10.2005 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 Oczywiscie on ma nam oddac!!!!!!! Jestesmy troszke w szoku, poniewaz zawsze wydawal sie byc ok, jak mial klopoty finansowe, to pozyczalismy mu nawet pieniadze i zawsze oddawal. Teraz ma nas w du....!!!!!!! Ale mamy na niego sposob!!!!!!!!!!! Uuuuu.. To mnie zaniepokoiliście... Będę jeszcze bardziej uważał na kasę jaką mu daje... A jakiego typu sposób masz na niego? Nękanie telefoniczne? Ruskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 18.10.2005 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 Oczywiscie on ma nam oddac!!!!!!! Jestesmy troszke w szoku, poniewaz zawsze wydawal sie byc ok, jak mial klopoty finansowe, to pozyczalismy mu nawet pieniadze i zawsze oddawal. Teraz ma nas w du....!!!!!!! Ale mamy na niego sposob!!!!!!!!!!! Uuuuu.. To mnie zaniepokoiliście... Będę jeszcze bardziej uważał na kasę jaką mu daje... A jakiego typu sposób masz na niego? Nękanie telefoniczne? Ruskich Zastraszanie siła jest w Polsce karalne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 18.10.2005 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 Oczywiscie on ma nam oddac!!!!!!! Jestesmy troszke w szoku, poniewaz zawsze wydawal sie byc ok, jak mial klopoty finansowe, to pozyczalismy mu nawet pieniadze i zawsze oddawal. Teraz ma nas w du....!!!!!!! Ale mamy na niego sposob!!!!!!!!!!! Uuuuu.. To mnie zaniepokoiliście... Będę jeszcze bardziej uważał na kasę jaką mu daje... A jakiego typu sposób masz na niego? Nękanie telefoniczne? Ruskich Albo pospolite ruszenie z RW - już nie raz postawione w stan gotowości http://fool.exler.ru/sm/kngt.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 18.10.2005 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 Ta pogoda jest dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 18.10.2005 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 Oczywiscie on ma nam oddac!!!!!!! Jestesmy troszke w szoku, poniewaz zawsze wydawal sie byc ok, jak mial klopoty finansowe, to pozyczalismy mu nawet pieniadze i zawsze oddawal. Teraz ma nas w du....!!!!!!! Ale mamy na niego sposob!!!!!!!!!!! Uuuuu.. To mnie zaniepokoiliście... Będę jeszcze bardziej uważał na kasę jaką mu daje... A jakiego typu sposób masz na niego? Nękanie telefoniczne? Ruskich Albo pospolite ruszenie z RW - już nie raz postawione w stan gotowości http://fool.exler.ru/sm/kngt.gif Jestem za pospolitym ruszeniem... PS Pan Z. od Moniś teraz robi u mnie... Zawsze mogę go zagadnąć.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daria 18.10.2005 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 18.10.2005 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 Oczywiscie on ma nam oddac!!!!!!! Jestesmy troszke w szoku, poniewaz zawsze wydawal sie byc ok, jak mial klopoty finansowe, to pozyczalismy mu nawet pieniadze i zawsze oddawal. Teraz ma nas w du....!!!!!!! Ale mamy na niego sposob!!!!!!!!!!! Uuuuu.. To mnie zaniepokoiliście... Będę jeszcze bardziej uważał na kasę jaką mu daje... A jakiego typu sposób masz na niego? Nękanie telefoniczne? Ruskich Albo pospolite ruszenie z RW - już nie raz postawione w stan gotowości http://fool.exler.ru/sm/kngt.gif Jestem za pospolitym ruszeniem... PS Pan Z. od Moniś teraz robi u mnie... Zawsze mogę go zagadnąć.. Albo uświadomić, że w grupie siła PS: ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 18.10.2005 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 978? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 18.10.2005 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 witam wszystkich Cześć Daria! Co słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 18.10.2005 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 SłąwekD-Żonka gratuluje punkta!! Ale dałem ciała: nacisnąłem nowy temat zamiast odpowiedz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 18.10.2005 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 witam wszystkich Cześć Daria i dzięki, bo F5 było na skraju wyczerpania Streszczenie: - 977 napisał Kze - pogody potrzebują wszyscy - obojętnie jakiej, ważne by POGODY - Kze NIE jest kobietą - i tak zaczął się nowy dzień, trochę a nawet - było trochę o panu Z. - stronkę zamknęła Daria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 18.10.2005 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 Cicha woda brzegi rwie ..... Kasia - gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 18.10.2005 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 SłąwekD-Żonka gratuluje punkta!! Ale dałem ciała: nacisnąłem nowy temat zamiast odpowiedz... Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 18.10.2005 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 Cicha woda brzegi rwie ..... Kasia - gratulacje Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 18.10.2005 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 Dawno nie publikowany Ranking 1. kze - 1092. Whisper - 1073. maksiu - 744. kasztanka - 725. fizyk - 626. Majka - 537. Sonika, Joanna i Janusz - 469. SławekD-żonka - 4410. badi - 3611. Moniś - 3512. Teska - 3413. facio - 3014. Jezier, Aga J.G - 2416. Olkalybowa, monka - 2118. andrzejka - 1519. Agniesia, markus_gdynia - 1420. joola - 1322. Jane, Funia - 1024. Wojty - 925. verunia - 726. Janussz - 627. ania - 528. Ewuś, Paty, kasia64 - 431. damiangajda, Jacek69 - 333. Daria, Baba_budowniczy, Anna Wiśniewska - 236. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, zaba_gonia, lafcadio, jamles, Karolka - po 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 18.10.2005 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 Witam wtorkowo Kasiu gratulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 18.10.2005 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 Ja równiez witam Nikt mi nie odpisał, co mozna dać w prezencie na dwudziestolecie małżeństwa znaczy, za mlodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 18.10.2005 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 Cześć Aga J.G. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts