SławekD-żonka 18.10.2005 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 Dziecko poznaje wszystko przez dotyk ja zawsze stosowałam metodę że sama pokazywałm dziecku że jest gorące przysuwając łapki do szyby oczywiście trzymając dziewczyny tak żeby nie miały mozliwości przytknięcia łapek, skutkowalo zawsze wiedziały że tam jest gorące nawet jak nic się nie pieklo chodziły i mówiły że gorące a ja je zawsze utwierdzałam że tak jest. Ja też takie próby robiłam, a na następny dzień wracam z pracy, a młoda ślimaka robi na szybie Tutaj musi być konsekwencja całej rodziny, jesli młoda spędza czas z babcią to jej postępowanie powinno byc takie samo inaczej dziecię głupieje. Dziecie smarkate, a już wie, że babcia pozwoli a rodzice nie Przyjemności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 18.10.2005 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 kze, a ile kosztuje łiskacz 20-sto letni?Kaśka, miejsce na kominek kiepskawe. jak zamierzasz wmurować go w scianę? Nie będzie wystawać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 18.10.2005 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 kze, a ile kosztuje łiskacz 20-sto letni? Kaśka, miejsce na kominek kiepskawe. jak zamierzasz wmurować go w scianę? Nie będzie wystawać? Whisky nie wiem, ale wodziałem Porto chyba 20-letnie za kilkadziesiąt euro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 18.10.2005 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 witamdlaczego mnie nie powiadamia ze nowe posty sa na RW??????co za ........... %$$##@#*()(*#*$&&^^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 18.10.2005 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 kze, a ile kosztuje łiskacz 20-sto letni? Kaśka, miejsce na kominek kiepskawe. jak zamierzasz wmurować go w scianę? Nie będzie wystawać? Będzie - w garażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 18.10.2005 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 kze, a ile kosztuje łiskacz 20-sto letni? Kaśka, miejsce na kominek kiepskawe. jak zamierzasz wmurować go w scianę? Nie będzie wystawać? Będzie - w garażu hehehhehehe-dogrzewanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 18.10.2005 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 kze, a ile kosztuje łiskacz 20-sto letni? Kaśka, miejsce na kominek kiepskawe. jak zamierzasz wmurować go w scianę? Nie będzie wystawać? Whisky nie wiem, ale wodziałem Porto chyba 20-letnie za kilkadziesiąt euro... a nie macie pomysłu na coś mniej oficjalnego? Wpadły mi w oko figurki kotów zrobione z drewna, takie z 60cm wysokosci....................czy jest jakiś zabobon, a może cos wspierającego taki prezent? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 18.10.2005 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 kze, a ile kosztuje łiskacz 20-sto letni? Kaśka, miejsce na kominek kiepskawe. jak zamierzasz wmurować go w scianę? Nie będzie wystawać? Będzie - w garażu hehehhehehe-dogrzewanie? Poniekąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 18.10.2005 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 Ja myślę by kupić cos co ma w nazwie lub jest związane z liczbą 20... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 18.10.2005 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 A rzuć przykład - bo mi nic z 20 nie przychodzi do głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 18.10.2005 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 Ja myślę by kupić cos co ma w nazwie lub jest związane z liczbą 20... nie bedę im wypominać a koty wam sie nie podobają? Pana kota ubrałabym w muchę lub krawat, Kocicę w korale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 18.10.2005 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 A rzuć przykład - bo mi nic z 20 nie przychodzi do głowy Whisky lub Porto 20-letnie.. jakby to były 20-te urodziny to można kupić 20-letni samochód... Bo tort z liczbą 20 to za proste... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 18.10.2005 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 taki koty http://photos.allegro.pl/photos/oryginal/68/6860/686070/68607019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 18.10.2005 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 Ja myślę by kupić cos co ma w nazwie lub jest związane z liczbą 20... nie bedę im wypominać a koty wam sie nie podobają? Pana kota ubrałabym w muchę lub krawat, Kocicę w korale. mi się podobają nawet nie miałabym nic przeciwko żeby ktoś mnie takimi obdarował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 18.10.2005 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 Ja myślę by kupić cos co ma w nazwie lub jest związane z liczbą 20... nie bedę im wypominać a koty wam sie nie podobają? Pana kota ubrałabym w muchę lub krawat, Kocicę w korale. Koty moga być, jeśli tylko jubilatom będą pasowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 18.10.2005 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 taki koty http://photos.allegro.pl/photos/oryginal/68/6860/686070/68607019 super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 18.10.2005 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 taki koty http://photos.allegro.pl/photos/oryginal/68/6860/686070/68607019 Miałłłłłłłł fajny kociak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 18.10.2005 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 Ja myślę by kupić cos co ma w nazwie lub jest związane z liczbą 20... nie bedę im wypominać a koty wam sie nie podobają? Pana kota ubrałabym w muchę lub krawat, Kocicę w korale. Koty moga być, jeśli tylko jubilatom będą pasowały Figurka kota przecież zawsze i w miarę wszędzie pasuje. Co innego żywy kot... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 18.10.2005 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 Oczywiscie on ma nam oddac!!!!!!! Jestesmy troszke w szoku, poniewaz zawsze wydawal sie byc ok, jak mial klopoty finansowe, to pozyczalismy mu nawet pieniadze i zawsze oddawal. Teraz ma nas w du....!!!!!!! Ale mamy na niego sposob!!!!!!!!!!! Uuuuu.. To mnie zaniepokoiliście... Będę jeszcze bardziej uważał na kasę jaką mu daje... A jakiego typu sposób masz na niego? Nękanie telefoniczne? Nekanie nie przynosi zadnego skutku!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 18.10.2005 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 Kaska ten kominek to będzie lektryczna atrapa co? Taka co by świeciła na czerwono. Jeżeli nie to się nasuwa kilka zapytanek: po pierwsze primo) Czy to będzie na piętrze lub wysokim parterze? (na co wskazują schody jezeli tak to czy strop/podłoga wytrzyma nacisk) po drugie primo) Gdzie przewód dymny? i komin (oczywiście ). Oczywiście. Nawet najlżejszy jednak cośważy no i trzeba go inteligentnie na dachu posadowić, a nie wewalić do kosza. Dachowego (oczywiście ). Oczywiście po trzecie primo) Takie tam jeszcze pomniejsze jak: skąd czerpnia powietrza, gdzie mijsce na opał, itd. itp. gdzie zabezpieczenie języczka jest akurat małym problemem, raz oparzony i po krzyku (dziecko zaczyna kontaktowac, że rodzice mają rację, a babcia zrypana zaczyna się trochę bardziej słuchać). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts