forum_user 18.10.2005 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 Wydawalo mi sie, ze widac..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 18.10.2005 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 Sooory WOW!!!! super domek, no przytkało mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 18.10.2005 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 Czesc Monka!!! Na razie jeszcze nie ma czego ogladac... obiecuje ze jak skonczymy ogrod to wkleje!!! a domek ze zrobioną elewacją na ogród mogę poczekać byle nie do wiosny Monka specjalnie dla Ciebie najaktualniejsze zdjecie. http://p4.labfoto.pl/photos/p/4/6/46b72955424c0d1d051df4f6c2f2a612-1039576.jpg Domek coraz bardziej wygląda bajera... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 18.10.2005 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 Wydawalo mi sie, ze widac..... pewnie ze widać Moniś zeznawaj no szybko jaki to kolor tynku, taki fajny cieplutki wyszedł i bardzo fanie wyglada w zestawieniu z dachem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 18.10.2005 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 Wydawalo mi sie, ze widac..... pewnie ze widać Moniś zeznawaj no szybko jaki to kolor tynku, taki fajny cieplutki wyszedł i bardzo fanie wyglada w zestawieniu z dachem. Kolory sa dwa, moze zdjecie tego nie oddaje, ale gora jest odrobine ciemnijesza i w innym odcieniu. Na dole mamy RALowski kolor - musielismy taki zrobic, poniewaz bramy garazowe sa malowane w systemie RAL, a chielismy zeby byl to identyczny kolor (i faktycznie kolor jest identyczny). Natomiast na gorze jest kolor z probnika firmy Kabe 8060 bodajze, pociemniony o dwa odcienie. Ale namieszalam co???? trochę dzięki za info poczynie notatki w kajeciku, kiedyś będzie jak znalazł lece do domku, paaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 18.10.2005 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 Dla mnie bomba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 18.10.2005 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 Wydawalo mi sie, ze widac..... pewnie ze widać Moniś zeznawaj no szybko jaki to kolor tynku, taki fajny cieplutki wyszedł i bardzo fanie wyglada w zestawieniu z dachem. Kolory sa dwa, moze zdjecie tego nie oddaje, ale gora jest odrobine ciemnijesza i w innym odcieniu. Na dole mamy RALowski kolor - musielismy taki zrobic, poniewaz bramy garazowe sa malowane w systemie RAL, a chielismy zeby byl to identyczny kolor (i faktycznie kolor jest identyczny). Natomiast na gorze jest kolor z probnika firmy Kabe 8060 bodajze, pociemniony o dwa odcienie. Ale namieszalam co???? trochę dzięki za info poczynie notatki w kajeciku, kiedyś będzie jak znalazł lece do domku, paaa Milego popoludnia!!! Pa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 18.10.2005 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 MONIS chalupa superowa piekna swietna!!!!!!!!!jestem pod duzym wrazeniem!!!!!!!!!!jaki kolor masz na dole??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 18.10.2005 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 MONIS chalupa superowa piekna swietna!!!!!!!!! jestem pod duzym wrazeniem!!!!!!!!!! jaki kolor masz na dole??? Dzieki No wlasnie nie moge sobie przypomniec co to za kolor. Byla to najjasniejsza kosc sloniowa z palety RAL. Jak tylko dostane fakture za brame, to sprawdze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 18.10.2005 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 MONIS chalupa superowa piekna swietna!!!!!!!!! jestem pod duzym wrazeniem!!!!!!!!!! jaki kolor masz na dole??? Dzieki No wlasnie nie moge sobie przypomniec co to za kolor. Byla to najjasniejsza kosc sloniowa z palety RAL. Jak tylko dostane fakture za brame, to sprawdze. SUPEROWO to wyglada! czekam wiec na info - piekny kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 18.10.2005 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 Kasztanka a co u Ciebie na budowie sie dzieje??? No i jak pupil RW - Piotrus???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 18.10.2005 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 Kasztanka a co u Ciebie na budowie sie dzieje??? No i jak pupil RW - Piotrus???? u nas jakos wolno ......... tynki sie robia i maz ociepla styropianem z moim ojcem Piotrus rosnie jak na drozdzach, ladnie siedzi i skonczyl juz pol roczku -ale ten czas leci co??!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 18.10.2005 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 Witam wszystkich Co zajrzę to mam mnóstwo do czytania Moniś śliczny duży dom imponujące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 18.10.2005 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 Kiedy mam czas i sadam przed kompem to nikoga nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 18.10.2005 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 18.10.2005 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 Ja to mam szczęście zawsze trafię w nie odpowiedni moment Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 18.10.2005 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 Kasztanka a co u Ciebie na budowie sie dzieje??? No i jak pupil RW - Piotrus???? u nas jakos wolno ......... tynki sie robia i maz ociepla styropianem z moim ojcem Piotrus rosnie jak na drozdzach, ladnie siedzi i skonczyl juz pol roczku -ale ten czas leci co??!!!!!!!! A od kiedy siada Piotrus? Nie moge doczekać się kiedy Madzie będzie siadać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 18.10.2005 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 Ja to mam szczęście zawsze trafię w nie odpowiedni moment Nie jesteś sama... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 18.10.2005 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 Ja to mam szczęście zawsze trafię w nie odpowiedni moment Nie jesteś sama... i ja jestem witaj Karolka. czytam dzienniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 18.10.2005 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 Ja powoli ewakuuje się. Jadę na budowę - jak to pieknie brzmi... mamy mieć spotkanie na szczycie: kierownik, majster i ja... Zobaczymy co uradzimy... na razie majster marudzi, że coś krzywo geodeci wymierzyli... Trzeba póść i sprawdzić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts