Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

Moje dziewczyny już prcują nade mną- "Mamusiu! A może 2 pieski?" :wink:

A potem jeszcze chomika i papuzke i moze zolwika, przeciez on jest taki sliczny...... :wink: :wink:

Żółwika już nie chcą, bo mają i im się znudził (trudno się z nim bawić).

Ale kota,pieski, kurki,osiołka, kozę, konika...

Skad ja to znam...... ja spelnilam swoje marzenie z dziecinstwa w postaci krolika dopiero jak bylam dorosla..... :wink:

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

A może trochę więcej zdjęć!

Moniś ponawiam pytanie!!!

Joasiu w zasadzie nie mam co pokazywac. Ogrod stoi w doniczkach przed domem..... w srodku prace sie tocza i konca nie widac....... Jak tylko powstanie ogrod to wkleje jakas fotke. :D

My mamy właśnie zamiar kupić sobie aparat cyfrowy ( w ramach zakupów budowlanych), to może z czasem też pokażemy jakieś zdjecia

Warto robic zdjecia!!!!!! Ile rzeczy juz dzieki temu "odnalezlismy".... :wink:

Stwierdziliśmy, że tradycyjny aparat i tradycyjne zdjęcia wyjdą przy tej ilości dość drogo

My mamy właśnie zamiar kupić sobie aparat cyfrowy ( w ramach zakupów budowlanych), to może z czasem też pokażemy jakieś zdjecia

Warto robic zdjecia!!!!!! Ile rzeczy juz dzieki temu "odnalezlismy".... :wink:

Stwierdziliśmy, że tradycyjny aparat i tradycyjne zdjęcia wyjdą przy tej ilości dość drogo

Oj to prawda.

Jest tylko jeden problem, kurz ktory jest wiecznie na budowie niszczy aparat. My musimy oddac swoj juz na czyszczenie..... :-?