Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

Run king, run......

1. kze - 109

2. Whisper - 107

3. maksiu - 74

4. kasztanka - 73

5. fizyk - 62

6. Majka - 54

7. Sonika, Joanna i Janusz - 46

9. SławekD-żonka - 44

10. Moniś, badi - 36

11. Teska - 34

12. facio - 30

13. Jezier, Aga J.G - 24

14. Olkalybowa, monka - 21

15. andrzejka - 15

16. Agniesia, markus_gdynia - 14

17. joola - 13

18. Jane, Funia - 10

19. Wojty - 9

20. verunia - 7

21. Janussz - 6

22. ania - 5

23. Ewuś, Paty, kasia64 - 4

24. damiangajda, Jacek69 - 3

25. Daria, Baba_budowniczy, Anna Wiśniewska - 2

26. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, zaba_gonia, lafcadio, jamles, Karolka - po 1

Dawno nie było, więc: PYTANIE DNIA

Na początku zarzekaliśmy się, że nie chcemy kominka, ale powoli zmieniamy zdanie, jedyne miejsce to na ścianie od garażu, obok schodów (nad napisem 'kuchnia')

http://foto.onet.pl/upload/5/86/_490963_n.jpg

Byłby wtopiony w ścianę - co o tym myślicie??? Ja sie boję wyłącznie jednego: dzieci, babcia głupio nauczyła Dorotę i teraz młoda liże szybę od piekarnika :o a kominek :roll:

Liże szybę od piekarnika????

Na ścianie w salonie tak- tam w rogu

Ano liże, ale od zewnątrz oczywiście :lol:

Kominek w salonie odpada, tam by było ładnie, ale daleko do komina i kable już tam są podciągnięte :roll:

Dzień dobry środowo :D

Dzisiaj niektórzy mieli inaugurację sezonu skrobaczkowego, nas to szczęśliwie ominęło, ale rękawiczki i skrobaczkę czas wyjąć :-?

Cześć Kasia.

Niestety dzisiaj poległem rano, gdzieś mi wcięło skrobaczke do szyb i musiałem czekać aż nagrzewnica podgrzeje szyby od wewnątrz. Z tym, że u mnie inauguracja skrobania była juz dwa tygodnie temu. Przez to że od morza jestem odgrodzony Trójmiejskim Parkiem Krajobrazowym to między Bojanem a Gdynia są 3-4 stopnie różnicy. Na minus oczywiście :lol:

Dzień dobry środowo :D

Dzisiaj niektórzy mieli inaugurację sezonu skrobaczkowego, nas to szczęśliwie ominęło, ale rękawiczki i skrobaczkę czas wyjąć :-?

Cześć Kasia.

Niestety dzisiaj poległem rano, gdzieś mi wcięło skrobaczke do szyb i musiałem czekać aż nagrzewnica podgrzeje szyby od wewnątrz. Z tym, że u mnie inauguracja skrobania była juz dwa tygodnie temu. Przez to że od morza jestem odgrodzony Trójmiejskim Parkiem Krajobrazowym to między Bojanem a Gdynia są 3-4 stopnie różnicy. Na minus oczywiście :lol:

Cześć Markus :p

Nie lubię skrobać samochodu, ale wolę to od ślizgawicy na drogach :evil:

Czołem klikacze!

A u nas dzisiaj mgła. Teraz już opada ale jak jechałam do pracki to było kiepsko :-?

Cześć Monka :p

Widzę, że pogoda nam się zmienia (psuje :cry: ) na dobre :-?

No niestety :( a ja chcę słońca!!!

w takie dni to mam humor do d... :oops: dodatkowo jeszcze rosochate dziecię podniosło mi ciśnienie. Ja już naprawdę nie wiem jak z nią postępować :-? jak wejdzie w fazę swojego uporu to naprawdę jest bardzo ciężko się z nią dogadać :(